למי שראה אנסטסיה.

Hawkgirl

New member
סתם דוגמא קלאסית

סתם חיפשתי "שיר ישן" ביוטוב והגעתי לזה איכשהו XDDD http://www.youtube.com/watch?v=F4_XlL9-R30 שיר מוכר, עם חידושים, ואחלה פוטנציאל... אבל ראבק, כל הבנות נשמעות כמו בקרב חתולים XD והבנים נשמעים כאילו המכנס לוחץ מדי XD וביחד הם נשמעים כל כךךךך מכנייייםםםם אבל זו כבר בעיה אחרת בגלל שיטת ההקלטה פעם.... בכל אופן, הזמרת בשיר של אנסטסיה נשמעה לי סטייל השיר הזה~

porky169

New member
זה הלהקות הצבאיות../images/Emo134.gif

אני גם לא מתחבר לסגנון הזה. אבל הנקודה שלי היא שיש כל כך הרבה שירים מעולים בעברית, בעיקר משנות השמונים (השיר שפרסמת הוא מסוף שנות השישים תחילת השבעים) ורובם בכלל לא מוכרים לרוב הציבור לצערי.

Hawkgirl

New member
*אין כותרת*

נמנמ, טוב..? o.o" מסכימה שיש שירים מעולים בעברית, אני רק אומרת שהשירה של הזמרת הזכירה לי ת'סגנון הזה שאני לא אוהבת Oo"

amityosovich

New member
יש בסגנון הזה משהו מאוד רוסי XD

שדי מתאים לי לסרט. אם היית שומעת באיכות טובה יותר לא היית חושבת שהקול שלה צרחני כל כך...זה גם בגלל האיכות. שוב, אני מודה שהשיר הזה נשמע עם הרבה יותר רגש במקור, אבל הקטעי דיבור מצויינים! וגם השירים האחרים

Hawkgirl

New member
אני אומרת שהוא נשמע צרחני

לא בגלל האיכות, אלא בגלל שאני שומעת מאיפה היא מוציאה את הקול בחלק מן השורות~ זה מן שילוב כזה של קול מהאף והגרון O-O" אני לא אוהבת בכלל ששרים מהאף, אז גם אם יש מעט, זה הורס לי ת'כל O: וכה, יש שורות מסויימות שהיא אומרת עם מבטא משונה כזה, אפילו לא רוסי, אלא מבטא פולני כזה... XD

edden7

New member
אל מה את מדברת?

היא שרה ממש יפה , ואני מתה על ריש מתגלגלת , ועל הדיבור של פעם, על המבטא של פעם, ועל סיגנון הדיבור היפה שלהם...

edden7

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר עמית,

בעברית יש פי מאה יותר רגש, והיא שרה פי אמה ועשר (מספר תקוע) יותר יפה, ואני לא מאמינה שאתם בכלל משווים ביניהם. ואני מצטערת על התקיפה ,אבל זה פשוט חורה לי . אתם אוהבים את זה יותר במקור כי שמעתם את המקור יותר פעמים (ואני מודה שגם אני כי לא היה את זה בעברית), ופשוט התרגלתם... אין על הדיבוב העברי בסרט הזה ולא תוכלו לשנות את העובדה!(גם על השירה)

Hawkgirl

New member
עד כמה שזה נראה...

את בנתיים זו שלא פתוחה לדעות של אחרים~ הטענה שלך היא לא עובדה, זו דעתך~ ואם אני יכולה לפרגן קצת לעצמי, אני חושבת שיש לי שמיעה מוזיקלית די טובה, כך שגם הביקורת שלי בעניין באה ממקום מעט שונה ממה שאולי נראה לך~ יש המון סדרות, סרטים, שירים ואחרים ששמעתי ביותר משפה אחת מזו של המקור, ובהרבה מן המקרים אהבתי דווקא יותר את הלא מקוריים~ אז אין צורך לתקוף... זו דעתך, וזו דעתם של אחרים~

edden7

New member
טוב,

מצטערת על התקיפה,לא התכוונתי,במבט אחורה זה באמת היה קצת תוקפני, אבל בלהט הרגע לא יכלתי לעצור את עצמי.... סולחים?

edden7

New member
תיקון של ההודעה שלמעלה,../images/Emo52.gif

אני אוהבת יותר את העברית, כי אני אוהבת יותר את הסגנון של העברית של פעם,ויש כאלה שאוהבים את האנגלית. לפי דעתי , הזמרת ששרה בעברית שרה מדהים. ולא תוכלו לשנות את דעתי(בהדגשה של דעתי). אני מצטערת אם מישהו נפגע מהערה הקודמת, לא התכוונתי..
סולחה?
(אל תשאלו מה קשורה החתולה....)

edden7

New member
מצטערת שתקפתי....

דעתך דעתך ודעתי דעתי, אני רק מקווה שתשנה את שלך ..(חהחהחה)...סתם....

edden7

New member
זה בגלל האיכות

כי האיכות ביוטיוב של השיר היחיד שהעלו שם בעברית זאת אכיות כל כך גרועה שזה נשמע כבר צורם, לי יש את הסרט המקורי באיכות שמע טובה יחסית, הבעיה היא שכשניסיתי להעלות את השירים בעברית באיכות טובה זה רשם שאני מפרה זכויות יוצרים אז וויתרתי... אבל אם הייתן שומעות את הסרטון בעברית באיכות נוראמילית (ותאמינו לי שחרשתי את יוטיוב ויש רק שיר אחד בעברית שהעלו והוא באיכות גרועה) הייתן מבינות עד כמה זה יותר יפה בעברית.

Hawkgirl

New member
הגבתי לעמית על זה X:

אני מדברת בשם עצמי, לא בשם מירי-טאן ^^"

Tu Lus

New member
נראה לי שאני היחידה שלא ראתה את הסרט הזה

צריך לתקן את המעוות

למעלה