למי שראה אנסטסיה.

porky169

New member
את לא היחידה../images/Emo134.gif

גם אני לא ראיתי את הסרט, למרות שיש לי את הקלטת...

edden7

New member
שניכם עכשיו לראות!

זה הסרט הכי יפה שיש! השירים שם כל כך יפים....העלילה מצמררת ויש שם גם חלקים מצחיקים.!

amityosovich

New member
יש לי

אבל יש בסאונד שלו מין רעש רקע כזה...עדיין כיף לראות אבל

edden7

New member
איזה כבוד!

אני מתרגשת, אבל אין לי מושג איך לפתוח אותו.

amityosovich

New member
המחמאות מגיעות בעיקר

ללילית-נינה אמיר. במאית הדיבוב של הסרט. שעשתה עבודה מצויינת גם במשחק, גם בשירים וגם בתרגום. פשוט דיבוב מעולה. כמובן שגם השחקנים המעולים שבו... לימור שפירא המצויינת, עמי מנדלמן, דב רייזר כרספוטין ודור צויגנבוים כבארטוק. ככה זה כשלוקחים מדבבים מנוסים לדבב בסרט, ולא סלבריטאים. (יש סלבריטאים שעשו דיבובים טובים כמו אורנה בנאי, טל פרידמן, דרור קרן וגורי אלפי אבל יש גם כאלה שלא...) בקיצור, לפי דעתי התוצאה יותר טובה כשלוקחים מדבבים מקצועיים.

edden7

New member
אני מסכימה איתך עמית.

אני פשוט מתה על המדבבים בסרט הזה,במיוחד את לימור שפירא יש לה קול ממש מתאים ויפה,והיא שרה כל כך מרגש. אתה צודק שצריך לקחת מדבבים מקצועיים ולא ידוענים-על זה נאמר: "מה שנכון-נכון".

razop90

New member
סרט ענק! ../images/Emo3.gif

ממש אהבתי אותו..צריך לראות שוב לריענון XD אגב, משפחת רומנוב [כמו בסרט] באמת היתה קיימת>>>

edden7

New member
כן רק ש...

הם היו אנטישמים ואנסטסיה מתה כשהייתה ילדה , תקפו אותה ואת משפחתה וכשחיפשו גופות מצאו רק גופה אחת של בת וחשבו שזו אחותה ושהיא הצליחה לברוח,ואז התחילו להגיע בנות שהתחזו אליה והייתה אפילו אחת שכמעט האמינו לה,אבל לפני כמה שנים אחרי שפיתוח את בדיקות הד.נ.א זיהו שהגופה שמצאו אז הייתה של אנסטסיה והגופה שהייתה חסרה היא של אחותה,אבל גם אותה מצאו כעבור כמה שנים. בקיצור אף אחת לא ניצלה שתיהן מתו בתקיפה.

מאי 88

New member
סרט מקסים..

בתור ילדה קטנה הוא הפחיד אותי XDD אבל אחר כך התחלתי לאהוב אותו. הסיפור אהבה שם כזה מתוק... ובכלל השירים והעלילה נפלאים!!

edden7

New member
נכון!

אני בכלל לא שמתי לב אליו כשהייתי קטנה (עד גיל 10) ומאז שגיליתי את הסרט הנפלא הזה ,אני לא מפסיקה לצפות בו.

למעלה