למי שראה אנסטסיה.

edden7

New member
למי שראה אנסטסיה.

(הכוונה לסרט על אנסטסיה רומנוב שמנסה להבין מי היא.) אז,ממה שהבנתי מי שמדבב את דימטרי זה אקי אבני,זה נכון? וגם, יכול להיות שאלי גורשטיין מדבב את וולד? דרך אגב,אני מתה על הסרט הזה!!!!!

edden7

New member
מה?

אתה לא רציני,אתה חייב אבל חייב לראות את זה,חייב! הבעיה עם הסרט זה שבצפייה ישירה או בהורדה האיכות של הקול גרועה.

amityosovich

New member
אחד הסרטים המצויינים

כן זה אקי אבני, ולא זה עמי מנדלמן. אבל אלי גורנשטיין שר במקומו את התפקיד...לא ברור לי למה אבל זה ככה... וכן, הסרט ממש אבל ממש טוב!

edden7

New member
ידעתי!

זה היה לי ממש מוזר,בשיר זה היה נשמע לי כמו אלי, אבל בדיבוב משהו לא הסתדר לי, זה לא היה נשמע לי כמו אלי. תודה! וכן זה סרט מעולה,אני כבר על סף לדעת את התסריט שלו בע"פ, אני פשוט מתה עליו!

Hawkgirl

New member
ראיתי את הסרט בעבר~

סרט מקסים, השירים מאוד מרגשים(גאון האדם שנת לסלין דיון לשיר את השיר של האמא, ועוד בגרסא המלאה עם אנדראה בוצ'לי!!) אני לא יודעת לגבי הדיבוב העברי, אבל הסרט מרגש מאוד.

Hawkgirl

New member
רגע שניה.. אול אני מדברת על סרט אחר..? XD

*מנסה להיזכר* אממ.. הא! אוי סליחה, אני מדברת על הסרט "החרב הקסומה" XDDD בלעכט, אבל עדיין ראיתי ת'סרט של אנסטסיה XDDD הממ... השיר האהוב עלי *שמה* הוא השיר בארמון שהיא נזכרת וכל זה חחח XD

edden7

New member
גם אני מתה על השיר הזה../images/Emo13.gif,../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וגם את השיר שהיא שרה בשלג כשהיא יוצאת מבית היתומים,וגם את ההוא שהיא דימטרי וולד שרים כדי ללמד אותה ליהיות אנסטסיה,וגם את השיר ששרים בסנט פטרסבורג (או איך שלא כותבים את זה), בקיצור את כל השירים בסרט! ובנוגע לדיבוב העברי בסרט, אני לא ממש אוהבת את הדיבוב האנגלי,בעברית זה יפה פי מאה! באנגלית זה לא משהו,אבל בעברית זה מדהים!!!!!!!!! (אני יודעת שהערה שלך על הדיבוב באנגלית נגע לסרט אחר אבל עדיין).

amityosovich

New member
אני אף פעם לא ראיתי את הסרט באנגלית...

אבל שמעתי חלק מהשירים. הזמרת שם הכניסה המון המון רגש לשירה שלה, גם בעברית היא הכניסה הרבה אבל באנגלית זה נשמע אפילו יותר. למרות זה אני עדיין מעדיף בעברית וגם הקולות מתאימים יותר לדעתי בעברית לציור...

edden7

New member
גם אני לא ראיתי את הסרט באנגלית...

שמעתי אבל את כל השירים,והזמרים שם לא משהו בכלל,בעברית הקולות יפים ומתאימים יותר לדמויות. לדעתי....

Hawkgirl

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שראיתי בעברית... אני אחפש בגוגל... אבל בהחלט, באנגלית זה היה פשוט..... מדהים O: http://www.youtube.com/watch?v=hi82YVdjfqM כמובן שלמוזיקה יש פה משחק אדיר... אבל השיר הזה תמיד מעביר בי צמרמורת.

Hawkgirl

New member
***הכוונה אחפש ביוטוב ><"

גם ככה גוגל קנו את יוטוב, אותו חרא :D

גם אני לא ראיתי בעברית...

אבל... ממה ששמעתי ביוטיוב - זה כמעט מעצבן עד כמה שזה לא משתווה או אפילו מגרד את עוצמת הרגש שהשיר זקוק לה :}

Hawkgirl

New member
אוי ואבוי...

http://www.youtube.com/watch?v=D0T8JVg910k *זו האיכות היחידה שמצאתי O: * לפני שהיא עוד התחילה לשיר, אמרתי לעצמי... "בבקשה רק שלא תשיר עם ר' מתגלגלת...." אבל... אז זה הגיע T_T ולא רק זה, הקול שלה.. והסגנון שהיא שרה...... החזיר אותי לשירים הארצישראלים של פעם, וסילחו לי, אני לא אוהבת אותם X_X" או לפחות את הזמרים של פעם... הקול שלהם צרחני מדי ><" זה מזכיר לי, דנה עשתה קאבר לשיר הזה פעם, קאבר כל כך הרבה יותר טוב *.*

porky169

New member
כשאת אומרת שירים ארצישראלים של פעם...../images/Emo134.gif

לאיזה סגנון בדיוק את מתכוונת ולאיזו תקופה? השירים בסגנון ארץ ישראל הישנה והטובה, אני גם לא ממש אוהב אותם (אולי יש יוצאי דופן מדי פעם...) אבל יש את הרוק והפופ של האייטיז עם לא מעט שירים מצויינים שאני מניח שאת רובם לא יצא לך לשמוע...

למעלה