למי שנבחן ב-1 לאפריל

eran345

New member
למי שנבחן ב-1 לאפריל

פתאום אני מצליח לעלות מתהום הנשיה(איזה מליצי אני) שאלות נוספות שהיו,אז קבלו שתיים: אנלוגיות: צמוד:קרוב(צמוד בקרוב הם עם אותה משמעות רק שהראשון יותר קיצוני) תכשיט:ענק (ענק זה בעצם תכשיט נכון?) זהו בינתיים אני בטוח שהזכר עוד בזמן הקרוב אני לא זוכר מה סימנתי בהם,חג שמח!

SHARON 103

New member
אחלה זיכרון

נראה לי סימנתי בצמוד קרוב את התשובה של מתקתק ומתוק.... (ואני זוכר שהיו לי ייסורי מצפון באותו פרק) ולגבי ענק ותכשיט אז כן, אלה מילים נרדפות...ואני חושב שסימנתי משהו עם מילים נרדפות.... רק לא זוכר מה....

SHARON 103

New member
ועוד כמה אנולוגיות ../images/Emo157.gif

היה נעיצה : חליצה ...עשיתי פירוק : הרכבה ...מה אתם ? היה מבויל : בול - ופה אני לא זוכר מה עשיתי.... היה משהו עם הדרן...עשיתי משהו שהיה בו את המילה נספח אני זוכר שהיה משהו גם עם מסגרת ...זכור לכם? זהו בערך...הזיכרון שלי מאוד מעומעם מהבחינה......

לא זכור לי....

את הענק:תכשיט אבל כשחושבים על זה, ענק זה לא סוג של תכשיט? זאת אומרת תכשיט יכול להיות גם טבעת, או צמיד או אנערף... ובקשר לקרוב:צמוד סימנתי תשובה אחרת, כי מתקתק זה קצת מתוק, אבל צמוד זה מאוד קרוב...

Kayben

New member
תשובות

הקשר הוא לא של מילים נרדפות... זה היה מסיח. ענק הוא סוג של תכשיט... התשובה היתה משהו סוג של משהו אחר. צמוד וקרוב, גם אני נראה לי סימנתי מתוק ומתקתק.

SHARON 103

New member
זהה זה לא הכי דומה...

אלא זהה זה תואם לחלוטין! לכן זה מתקתק מתוק

SHARON 103

New member
התשובה של מתקתק ומתוק מתייחסת

לאנלוגיה של צמוד :קרוב.... (צמוד זה קרוב מאוד כמו שמתקתק זה מתוק מאוד). לגבי ענק : תכשיט אני לא זוכר מה רשמתי...

לדעתי בבילון פחות אמין

קודם מה שכתבתי היה ממילון ספיר ואבן שושן שבו כתוב- אותו דבר- מתוק במקצת

למעלה