למי שמתכוון לרכוש מכשיר תברחו מקינגפון מנסיון

אני עדיין חושב שאתה מסיט את הויכוח. למרות שנימקתי את טענתי בלשון עניינית ויבשה, אתה טוען שאני "צורח" ו"מתלהם". תקרא שוב את התגובה שלי, וגם את שלך אלי... (בטוח שאתה מסוגל) ותחשוב שוב... (אני מקווה שאתה מסוגל), ותסיק מי כאן מתלהם מבינינו
לילה טוב.

מאד משמח אותי

שבמקום לייצר איזה שהיא תגובה פרודוקטיבית , כל מה שיש לך זה להאשים ולחפש להתכתש עם אנשים . לא קורא שום תגובה של מישהוא שמאשים אותי . אם יש לך משהוא פרודוקטיבי להגיד , נשמח כולנו לשמוע . אם כל מה שיש לך זה משחקים של ילדים קטנים והאשמות - תמשיך לבד .

וד"א - בצורה לא מפתיעה

בחרת להתעלם מהפרט הקטן שחסר בכל השתלשלות הארוע .. אל תיתן למידע חסר להפריע לתאורית הקונספירציה שלך ..

efo48

New member
אתה צודק הוויכח וההתנצחות עם החברה קינגפון

לא יתקנו לי את המסך. את הבעיות שלי אני אפתור כנראה שאקנה מכשיר telit ביד שניה בחצי מחיר מתיקון המסך. מה שבאתי להגיד בהודעתי זה בסך הכל שאנשים שחושבים לרכוש מכשיר חדש שיזהרו מחברת קינגפון כיוון שהשרות בחברה זו שואף לאפס.

efo48

New member
הכל סופר לא היו לי שום בעיות נוספות

המכשיר לא נפל פשוט לאחר 4 חודשים המסך נהיה אפור ונכון להיום אני עונה ומוציא שיחות בלי לראות כלום על המסך.

G Gabi

Member
האם על המכשיר יש את הלוגו של חברת "פלאפון"?

אני מודע לכך שהשאלה הזו מוזרה. אם התשובה חיובית ארחיב מדוע שאלתי.

efo48

New member
לוגו של פלאפון יש רק כשמדליקים את המכשיר

על המכשיר עצמו אין לוגו של פלאפון שכן רכשתי את המכשיר מחברת קינגפון . פניתי לפלאפון בדבר תיקון אפשרי אצלהם אבל נאמר לי שאינם מוכנים לתקן מכשיר שלא נקנה דרכם.

למעלה