למי שמתכוון לרכוש מכשיר תברחו מקינגפון מנסיון

efo48

New member
למי שמתכוון לרכוש מכשיר תברחו מקינגפון מנסיון

הודעה מסוג זה לא מקובלת, אם אתה רוצה

שהודעתך תישאר בפורום עליך לפרט ולנמק בצורה עובדתית בלי קללות הוצאת דיבה או לשון הרע.

efo48

New member
להלן ההסבר על סמך נסיוני

ביוני רכשתי מכשיר lgu280 בחברת קינגפון לאחר 4 חודשים המסך התקלקל נגשתי לחברה ולאחר שהוסבר לי שלמסך אין אחריות הסכמתי שיתקנו המכשיר תמורת תשלום . היום אני קרוב לחודש וחצי בלי מסך כאשר חברת קינג פון טוענת שאינה משיגה מסכים לצורך ההחלפה. כל נסיונותי לקבל מכשיר חילופי שכן רכשתי מכשיר חדש מהחברה ואני חושב שהם האחראים לגבי המכשיר עלו בתוהו. אז לאור המקרה אני מנסה מאנשים נוספים שלא ישקיעו כסף בחברה שלא נותנת אחריות למוצריה. בתודה יוסי

מנסה להבין ..

לגבי המסך - גם אם היית קונה באחת מחברות הסלולר , נזק שנגרם למסך בד"כ לא מכוסה באחריות . מעבר לזה - אם התיקון הוא בתשלום , מה מונע ממך לגשת לכל חנות/מעבדה אחרת ולתקן ? ומעבר להכל - האם רכשת בחנות ההיא ביטוח למכשיר ? אתה יודע - גם כשמבטחים רכב , נושא הרכב התחליפי הוא לא ממש מובן מאליו ודורש תשלום נפרד , כך שאני לא ממש מצליח להבין את הכעס שלך עשה סקר טלפוני בין חנויות שונות , בדוק מי מתקן , כמה עולה והאם יש חלקים זמינים וזה הכל . בהצלחה

לגבי המשך התגובה שלך מסכים, אבל לא לגבי המסך

הוא טען שהמסך התקלקל, לא נשבר, ולא התרסק, ז"א קילקול שכנראה נגרם מתקלה בחומרה שכנראה הגיע ככה מהמפעל והחזיק עד 4 חודשים של שימוש, זה לא משנה שכאשר שוברים מסך אז אין אחריות, כאשר המסך סתם שובק חיים? נראה לך הגיוני שאין אחריות?

מכיוון שלא נאמר איך בדיוק המסך התקלקל ..

ומכיוון שחיפוש זריז שהרצתי לא העלה בחכתו אינספור בעיות עם המכשיר הזה או עם המסך שלו , אני יוצא מתוך נקודת הנחה שנשענת על לא מעט שנות נסיון , כמו אצל כולנו , שמסכים לא "סתם ככה " מפסיקים לעבוד ושובקים חיים ..

שתי תוספות קטנות..

1. זה שהלקוח הסכים לשלם על מסך שהפסיק לעבוד .. אני לא לגמרי מרגיש בנח עם זה ..אולי יש דברים שלא סופרו לנו 2. יש יבואן ל LG בארץ . אם מדובר בתיקון בתשלום - תמיד אפשר לפנות אליו ..

גישה מעניינת שסוברת שתמיד הלקוח אשם

אני מנסה להיות יותר אופטימי שהלקוח לא תמיד מנסה לתכמן, אולי במקרה שלו אתה צודק, ואולי הוא חשב שאם המסך "התקלקל" ובמעבדה טענו שזה לא כלול באחריות, מצד שני רב הנסתר מהגלוי

fazer

New member
לא תמיד הלקוח אשם...

לי התקלקל מסך בנוקיה 5310 חדש, אחרי חודש וחצי של שימוש מאוד עדין ובלי שהמכשיר נפל/נפגע, והנוקיה הזה לא ידוע כמכשיר בעייתי, להפך. תקלות ביצור היו ותהיינה, גם במכשירים אמינים, ובדיוק בשביל זה מיועדת האחריות.

אתה לגמרי צודק ..

תקלות ייצור בהחלט קורות ובדיוק כמו שאמרת בשביל זה יש אחריות יצרן אבל , מכיוון שפותח השירשור לא ממש שיתף אותנו איך בדיוק הפסיק המסך לעבוד , אני נאלץ להשען על נסיון נרכש שברב המקרים יש " ארוע מכונן " .. נפילה /לחות ושאר מינ י מרעין בישין שגרמו למסך לחלות ולמות . נוסיף לזה את העניין שהלקוח במקרה הזה לא מתלונן על כן או לא קבלת האחריות . הלקוח במקרה הזה הסכים לתשלום , והתלונה היא על חוסר זמינות חלפים ועל זה שלא מספקים לו מכשיר תחליפי בינתיים .. על פניו מבחינתי האישית זה מקרה שונה משלך ולשורת הפתיחה שלך - הלקוח באמת לא תמיד אשם , אבל בהרבה מקרים אדון "לקוח ישראלי " גם לא ממש צודק ולא מעט פעמים "שוכח " פרטים קטנים בעלילה .. רוצה לסייג את דברי - מאד יכול להיות שזה לא המקרה כאן , ואכן הלקוח לחלוטין צודק . פשוט חסרים לנו פרטים .

Jones

New member
נוקיה 5310 - מכשיר מצוין

זמן סוללה מצוין, מעוצב, דק וקל. יש בי געגועים.

fazer

New member
גם בי היו געגועים...

אז פשוט קניתי עוד אחד כזה

Jones

New member
מאיפה, בכמה?

בזמנו רכשתי אותו ב-800 ש"ח - כשהיום זה מחיר דמיוני עבור סלולארי "פשוט" שכזה. המחיר הזול ביותר בזאפ - 538 ש"ח נראה לי גבוה מדי! (המחיר הזול ביותר באייבי הוא 415 ש"ח כולל משלוח)

fazer

New member
את הראשון קניתי ב 890 ש"ח בחנות בארץ...

את השני כבר קניתי בחו"ל, כשהוא היה במבצע ממש טוב, אבל זה היה כשהייתי בחו"ל - פשוט נכנסתי לחנות וקניתי. 415 ש"ח כולל משלוח זה לא כל כך נורא, ויודע מה? הייתי משלם עליו גם יותר, פשוט כי אני בודק את המוצר שאני מקבל והתאמתו אלי. זה שבאותו מחיר אפשר לקנות, נגיד, גלאקסי מיני פחות מעניין אותי כיון שהוא לא מתאים לי.

Jones

New member
- ביחוד שאתה יודע שהמכשיר יחזיק הרבה זמן

הוא נפל לי עשרות פעמים ולא קרה לו כלום.. והסוללה מצויינת, יכולה להחזיק כמה ימים בשימוש אינטנסיבי. יש דברים שרק נוקיה מצטיינת בהם
.

voguemaster

New member
ובכל זאת, קלוט משהו לא טוב בהודעה שלך

ואני מצטט: "עשה סקר טלפוני בין חנויות שונות , בדוק מי מתקן , כמה עולה והאם יש חלקים זמינים וזה הכל" אתה מבין מה אתה מבקש מהלקוח ? איזו רמה של התאמצות כדי למצוא לעצמו פיתרון שהחברה שממנה הוא קנה הייתה אמורה לספק לו ? אולי זה רק אני אבל במקרים האלה, לדעתי בכל אופן, הלקוח בד"כ צודק (90 אחוז מהזמן). נשמע לי לא מקובל בעליל - גם התגובה של החנות וגם דרך הטיפול שלה לאחר מכן.

אם אתה כבר מצטט ..

תעשה את זה במלואו ועם ההקשר.. החברה שממנה קנה "היתה אמורה לספק לו " ..גם אם הלקוח לא 90 אחוז אלא 110 אחוז צודק , כרגע זה לא ממש עוזר לו . נכון לעכשיו כמו שזה נראה הפתרון שלו לא יבוא מהמקום שבו קנה ,,ואז בהחלט , מה שציטטת הוא הדבר הנכון והיעיל לעשות .. אני די משוכנע שעל כולנו לגמרי לא מקובל " גם התגובה של החנות וגם דרך הטיפול שלה לאחר מכן." .. השאלה היא האם זה מקדם את הלקוח ? לא !

voguemaster

New member
תלוי איזה סוג של לקוח אתה

יש לקוחות שבגלל פרינציפ יהפכו שולחנות ועולמות כדי שהם יקבלו את מה שמגיע להם. האם זה שווה את זה ? לא יודע, כל אחד יחליט בעצמו.

אתה מסיט את הדיון מהעיקר!

הבחור בא וטען שהחנות היא חנות גרועה ויש להתרחק ממנה! הוא גם הוסיף פירוט של השתלשלות המקרה. הנושא הוא לא "איך הלקוח יכול לפתור את בעייתו באופן אישי בצורה הטובה ביותר"? אלא "האם החנות הזו ראויה לגנאי". ולכן, אם כבר משהו מוזר קורה כאן, זה ההודעות שלך שמטשטשות את הנושא, ומסייעות לחנות בעייתית.

כן ,כן ..מזמן כבר לא

היה כאן אורח שהאשים אותי ( או את הקבועים האחרים) בטישטוש , הטייה , סיוע לחנות בעייתית , עבודה בכל חברות הסלולר וברצח ארלוזרוב.. גם אם תצעק מכאן עד לפלנד וחזרה , זה עדיין לא עוזר ללקוח ההוא להגיע לאן שהוא . בהשתלשלות המקרה חסר פרט אחד קטן וזניח - איך בדיוק הפסיק המסך לעבוד . וכן - אם הלקוח הסכים לשלם על התיקון אז הנושא הוא בהחלט "איך הלקוח יכול לפתור את בעייתו באופן אישי בצורה הטובה ביותר" הדיון מבחינתי הוא איך לפתור בעיה קיימת ולא איך לתת פירושים שלי לדברים שלא נאמרו . מאד יכול להיות שהחנות הזאת ( כמובן שמשלמת לי הרבה כסף להגן עליה בפורום בתפוז ) ראויה לכל גנוי אפשרי . אבל בניגוד לך אני לא צורח ולא מתלהם עד שאני שומע את כל הסיפור ומקבל תגובה מהצד השני .

למעלה