למי שמפקפק!!!

EverMan

New member
איזו תפיסה עקומה של המציאות

"אם אתה חזק יותר תכפה את רצונך" ? מה פתאום ?! אם אתה חזק יותר אתה תהיה נכון יותר כי אתה יודע שאתה מסוגל לעשות מה שבראש שלך - זה לא אומר שמותר לך , מוסרית ונכון, לעשות את זה. זה שאתה יותר חזק לא נותן לך לגיטימציה לעשות משהו , רק אומר שאתה מסוגל לעשות אותו. הבנו כבר : אתה חושב מלחמה. לא שום דבר אחר. תבין כבר : מלחמה לא דבר טוב ! ובטח שלא נגד עם שאין לו שום נשק בשביל להחזיר לך. זה שאתה חזק יותר לא אומר למשל שאתה יכול לאנוס מישהי - אע"פ שהיא יותר חלשה. זה לא נכון , נקודה. בדיוק כמו שלא תרביץ לאחיך הקטן אם הוא מרביץ לך , אלא תכניס לו מדי פעם סטירה והוא ילמד שלא להסתבך איתך , אבל אתה לא תכריז נגדו מלחמה ... ובטח שלא תעשה לו טרנספר ! "כאמור הירדנים החזירו לעצמם את השליטה תוך חודש" הירדנים הרגו את כל המחבלים שתקפו את השלטון - הם לא רוצים לתקוף אוכלוסיה אזרחית כמוך. אנחנו עושים כבר "ספטמבר שחור" לאלה שתוקפים אותנו , אבל גם ירדן לא הרגה פלשתינאים סתם ככה ! היא פשוט טבחה באנשי אש"ף שתקפו אותה !

.המוסד

New member
אתה יכול להבין עניינים של ילדים

קטנים, כמו שהראית עכשיו, אז אני אגלה לך עוד כמה דברים, האדם אינו יישות חד מימדית, בבן אדם יש רצונות שונים ומתנגשים, הרצון הסופי, הוא התחתונה, אני רוצה לקחת את הסוכריה של התינוק החמוד ההוא, אבל אני לא רוצה לגרום לו מפח נפש, יש כאן רצונות שמתנגשים, ההחלטה היא בשורה התחתונה תוצאה של הרצון העדיף אתה רוצה לשכב עם הבחורה היפה ההיא, תחליט איזה רצון גובר, המשיכה, הרצון לא לפגוע בה, הרצון לא ללכת לכלא, אם הרצונות האחרים גוברים, אתה לא תעשה את זה, אם הראשון יתגבר, תעשה זאת התוצאה של הרצון העליון היא הניסיון אני רוצה, אני מנסה, אני "רוצה", אני לא מנסה, זה הכל, בלי התחכמויות של כן ולא... אני צמא, אני רואה ילד בכיתה א´ עם בקבוק של קולה, אני לא רוצה להרע לו, מה יגבר? העדינות שלי או רצון הגוף שלי? אם אני רואה שחור בעיניים אם ארגיש שאני נופל מהרגליים, אני אקח לו, ואם אני יכול להגיע לברזיה הקרובה, אז כנראה שלא זה הכל, בלי קישקושים של יועצות בית הספר, רוצה? תנסה, לא מנסה? לא רוצה מספיק ירדן חיסלה את המחבלים בחודש, מה שאנחנו לא מצליחים לעשות בשנתיים עם נשק הכי מתקדם שיש על פני הכוכב, הם עשו עם נשק של לפני שלושים שנה אני לא רוצה לתקוף אוכלוסייה אזרחית. ואני בעד לטבוח במחבלים, של אש"ף והחמאס, ואתה, אתה בעד?

EverMan

New member
אתה לא יכול הודעה אחת בלי השמצות?

"ילדים קטנים"... היית חייב פשוט .. וזה עוד לפני שקראתי את ההודעה ... ההבדל פה , זה שאדם כמוני לא יכנע ליצר הזה של לגנוב לתינוק את הסוכריה ולגרום לו עוגמת נפש. אתה לעומת זאת מוכן לגנוב לו ואף להכניס לו סטירה... (אם תשווה את למצב עם הפלשתינאים) "של כן ולא... אני צמא, אני רואה ילד בכיתה א´ עם בקבוק של קולה, אני לא רוצה להרע לו, מה יגבר? העדינות שלי או רצון הגוף שלי? אם אני רואה שחור בעיניים אם ארגיש שאני נופל מהרגליים, אני אקח לו, ואם אני יכול להגיע לברזיה הקרובה, אז כנראה שלא" ובכן , אם אתה בריון - מה לעשות. אני הייתי הולך ומבקש ממנו את הבקבוק קולה ממנו ללגימה עד שאני אגיע לבירזיה הקרובה , אבל כנראה שזה ההבדל בינינו. ופה הנקודות שלנו דומות. שנינו תומכים ב"טבח במחבלים" ,אבל השאלה זו : באיזו דרך , ומה אח"כ... ופה קבור הכלב ...

N a V e

New member
אין לי כוח להתווכח עם השמצות

כדאי באמת להפסיק עם ההודעות העוקצניות האלה,ניר.

.המוסד

New member
לא השמצתי אותך

ואני מצפה שתשיב על ההודעה שהפנתי אלייך, וזה המוסד בשבילך

.המוסד

New member
כרגיל לא הבנת, לא דיברתי עלייך

ולא דיברתי על פרט מסוים, אבל לא נורא, ידעתי שלא תבין דיברתי ככלל, אם אתה באמת רוצה, אז אתה מנסה אתה לא תומך בהרג המחבלים, אתה תומך במלחמת "פה ושם", כדור כאן, טיל שם, בשביל להרוג את המחבלים צריך לפלוש לכל הערים והכפרים הערביים, ל-כ-ל ולזה אתה לא מוכן, אתה חושב שהם יבואו אלייך, ולא כן

N a V e

New member
אז ככה,

למרות שהחלטתי לא להגיב,אני אגיב בכל זאת. תראה,התפיסה של המציאות שונה לחלוטין אצל שנינו. אתה רואה במדינה הזו כמדינה שלך,כי קל לך לקבל את זה.אני לא. אותך מנחה עיקרון הנקמה של "אם הכניסו לי ואני יותר חזק אני צריך להכניס בהם עוד יותר".אותי מנחה עיקרון שאומר שבגלל שאני חזק יותר,אני אדע איך להתמודד עם המצב ולהטות אותו לטובתי.וכשאני לא פוגע בחזרה וחושב על פיתרון מדיני,אני גם מונע תירוץ להמשך הטרור הפלשתיני(הצגה חיובית בעולם,תגיד מה שתגיד זה פשוט הכרחי),וגם מוכיח בגרות ת´כלס,ואולי מתחיל את הצעד הקטן לעבר הביטחון והשלום. ככה אני רואה את זה.מצטער.לא טוב לך,מה לעשות.תלמד לקבל דעות אחרות,ולא לרדת בצורה מתחכמת על כאלה שחושבים שונה ממך.

למעלה