למי שמבין...

bubity

New member
למי שמבין...../images/Emo26.gif

בקצת יותר מסקס, תנוחות ואורגזמות... כבר הצגתי את עצמי פעם אבל זה מאוד רלוונטי למה שאני עומדת לספר ולשאול. יש לי חבר כבר שנה (מחר בדיוק שנה), ואני הייתי הראשונה שששכבה איתו. כן אני גם הקשר הרציני הראשון שלו. הוא אוהב אותי מאוד, וגם אני אוהבת אותו מאוד, ואפילו נראו באופק סימנים של עתיד משותף- תכנונים כמובן שכעת הם עדיין דיבורים ללא בסיס... בכל מקרה זה מאוד מפריע לי ומטריד אותי שהייתי הראשונה שלו מהבחינות שציינתי. אני מפחדת שיום אח הוא יחליט שהוא לא ניסה מספיק וירצה לקום וללכת. אני יודעת שהוא לא יבגוד בי, אבל אני חוששת שהוא פשוט יחליט יום אחד שממני הוא טעם מספיק. (לחשש הזה אין בסיס במעשים שלו או בדיבור פרט לפנטזיה על הוספת מישהי לסקס- דבר שנפוץ אצל רוב הגברים בכלל) אני רוצה למנוע מצב כזה בעתיד והצעתי הצעה מאוד מפתה שניקח פסק זמן מהיחסים שלנו (לשבוע למשל או אפילו לחודש) וכך אני אתן לו זמן להתנסות בחוויות מיניות עם נשים אחרות. למעשה, ביקשתי ממנו לשכב עם בנות שהוא לא מכיר כאוות נפשו כדי להקל עליי ולשחרר אותי מהחרדה הזו. הוא סרב בטענה שהוא אוהב אותי ולא מעוניין לנסות לשכב עם אחרות. הוא אפילו בכה ואמר לי שזו בגידה מבחינתו ושהוא לא יהיה מסוגל להסתכל לי בעיניים אחר כך. אני יודעת שרוב הגברים לא היו מסרבים להצעה כל כך מפתה כמו זו, אך הוא סרב בכל תוקף. השאלה שלי היא מה אתם- הבנים הייתם עושים במקומו, ומה אתן- הבנות חושבות על ההצעה שלי? תגובות יתקבלו גם במסרים למי שמעוניין

טאKילה

New member
ברוכה הבאה bubity ../images/Emo140.gif

לדעתי הוא לא יבגוד בך,כמובן כל עוד יש בליבו אהבה אליך. את הצעת לו דבר שלא לכל אישה היה האומץ להציע. הסירי מליבך חשש ודאגה,הוא אוהב אותך הוא אוהב את הביחד שלכם. אז למה האי שקט שלך? למה בכלל להציע הצעה כזו?למה לפחד?? יקירתי אי אפשר לסגור אהבה עם מנעולים ובריח, כל עוד הוא אוהב הוא ישאר לך , כשתגווע האהבה הוא ילך לך,וההפך גם את.. עכשיו תני לאהבה להתנגן בצלילים עדינים..
בהצלחה..

ניקו 45

New member
ברוכה הבאה בוביטי ../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

שמח על הצטרפותך לחוברתנו החביבה מקדיש לך את השיר המקסים שכה מתאים לך ...young girl בהצלחה לך ולנו ניקו

dear bubity ../images/Emo15.gif

קודם כל וראשית כל אומר, שאינני יודעת אם אני מבינה בקצת יותר מסקס תנוחות ואורגזמות, ובכל זאת אעז ואענה לך. לאור גילך הצעיר כל כך, עולות השאלות: - מניין לך, שרוב הגברים, המאוהבים בבחורה מסויימת, לא היו מסרבים להצעה כל כך מפתה כמו זו??? - אולי רוב הגברים רק לא היו מודים שהיו מסרבים להצעה כל כך מפתה כמו זו
? - האם הקביעה הזו נובעת מקשרים שהיו לך לפני כן, והיית צעירה מידי מכדי להבין אותם עד הסוף? נראה לי, שהמושגים שלך אודות סקס ואהבה קצת מבולבלים. אני חושבת, שמה שמטריד אותך,זה חוסר הניסיון שלו. ולא החשש שמא יעזוב אותך. ובזה אפשר לטפל בדרכים שונות ולא רק בשליחתו לחיק נשים אחרות. ובכלל, את יודעת מה? גם אותי מעניין מה יכתבו הגברים שבחבורה. נקווה שירימו את הכפפה
שיהיה לך יום נהדר ושתדעי לקבל את האהבה שהוענקה לך. ד.א. הבלוג שלך מעניין

mr_lonely

New member
טוב, אני ארים את הכפפה ואגיד...

שאני לא כל כך מבין מה הסיפור.... כן מרשה...לא מרשה...רוצה שילך לאחרות...לא רוצה... זה משנה ? לא ! מה שמשנה זה שכרגע הוא לא רוצה ללכת ולהתנסות. הבנתי נכון ? טוב לא איתה ! אז למה לדחוף אותו החוצה ? הרי ממילא ברגע שירצה...ילך מבלי לשאול אף אחד.

Mוניk

New member
בוביטושששש

שהחשיבה שלך מוטעית יש המון אהבות ראשונות שנמשכות שנים ארוכות עד הסופפפפפ את צריכה לשמוח שאת הראשונה שלו ובכלל לא לחשוש ולא להציע לו הצעות "מגונות" באמת כשירצה להתנסות באשה אחרת, הוא ילך ללא הצעתך (זה בדוק) אז תשמרי על הקיים, כל עוד יש אהבה כנה ואמיתית. את באמת אוהבת אותו? אז איך את יכולה להציע לו לשכב עם אחרות? בהצלחה

למעלה