למי שלא ראה אתמול את ההופעה

inbarushh

New member
למי שלא ראה אתמול את ההופעה

של מארון בטקס פרסים עוד איזה רבע שעה יש עוד פעם

inbarushh

New member
לפני 10 דקות בערך

איזה שווהההה אדםם... בא לי למות!!! הוא פשוט מדהים!!

וואי וואי

הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! יו והקפיצות האלה שלו! חחחח ספורטאי! וריאן השוווווווווווווווה! ומיקי הפלסטינאי חחח סתם...אבל רק עכשיו ראיתי את החולצה שלו (אתמול לא שמתי לב) ואם הרגשתם אז על הכתף הימנית היה לו גם את דגל גרמניה חחחח הבחור התחרפן... ועכשיו שאלה- היום בשבע יהיה טקס הפרסים האמריקאי ואמרו לי שזה שידור חוזר של מה שהיה ביום ראשון האחרון.....זכינו??

inbarushh

New member
הם לא זכו בטקס האמריקאי אבללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם הופיעו עם השיר sunday morning (שיר שולט ביותר!!)

mor kutcher

New member
חחחחח אני חולה על הקפיצות שלו!

פאקקקק מאאגניב מושלם... ריאן נראה ממש ממש טוב בטקס... אבל אדםםם...כשהוא אמר תודה...וחייך...והגומות(!!!)... ררררררררררררררר אני אמותתת

inbarushh

New member
../images/Emo99.gifמאוהב|אדם מצחיק...../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

הוא הימפרקטיבי... כל הזמן רץ קופץ משתולל לא מפסיק לזוז חחח איזה שווהההההההה הואאאאאא

mor kutcher

New member
חחחח ראסמי היפראקטיבי...../images/Emo6.gif

קבלו- אדם בפעולהה!!!חחחח וגם ג'יימס....אבל אדם בכלל!!! תמיד הוא מגיע לגבהים האלה וקולטים את זה צלמים!!! חחחחחח ענקק

KerenWelling

New member
נכון!??!?!!?!?!?

אני השתגעתי אזזז!!!! הייתי בבית של חברה שלי באיזו מסיבה והיה את MTV ואז ראיתי אותם וכרגיל צווחתי ובסוף!!!! אוווו אני התגלגלתי על השטיח (פירכוסים והכל...)!!!!!

eliya bloom

New member
חחחחחח

שאני רואה את אדם ואת ג'ימסי שילי בטלוויזה חחח ואני מתחילה להשתגע חחחח ואחותי כזה צוחקתת ווויאאי אני מתה עליהםםם איזה תמונה יפה->

eliya bloom

New member
כן הקפיצות שלו מתוקות

חח אני מתה עליהן ובקליפ של דיס לאב שהוא נופל כזה על החול איזה מתוק זההה ררר ואני גם מתה על הקטע הזה שבקליפ שהוא שם יד על ג'ימסי המתוק שילי ואז כזה דוחף אותו חחח

למעלה