למי שלא ראה אתמול את ההופעה

ואם כבר מדברים על

קטעים יפים בקליפים...אז אני מתהההההההההההההההה על הקטע מהארדר טו בריד שבו אדם דופק על הקיר...יווווווווווווו אני רוצה להיות קירררררררררררררר! בקשהההההההההההההההההההההההההההההה!!!! הלכתי לישון (ועכשיו באמת) אולי אני יקום קיר (אמן אמן אמן)...צ'או

eliya bloom

New member
רונהההה גנבתת

זה מה שאני אומרת שאחותי והיא אומרת לי מה הוא זורק ת'גיטרה אני רוצה אותה (אחותי מתהה לגיטרהההההה)

mor kutcher

New member
אויייייייי הקטע שהוא נופל על החול

בדיס לאב זה הקטע שאני הכי מחכה לו כל פעם שיש תקליפפ!!!! >>>

KerenWelling

New member
כן זה היה דגל גרמניה...

יש הרבה כאלה עם דגלים בצד. אני חושבת שזה בגלל שהוא קנה את זה בגרמניה. למרות שאני לא יודעת אם יש לו, ואם יש לו אז מה הזיקה הגדולה לגרמניה!? לא מקום כזה משגע..

כן סביר להניח

שזה בגלל שהוא קנה את זה שם....אבל זה היה צירוף מקרים מוזר- גם פלסטינים וגם גרמנים? לאן נגיע?

חבל על הזמן!

אני מתה עליו! הוא שווה בטירוווווווףףףף את לא יודעת כמה אני עצובה שאני לא ראיתי את ההופעה!!!!!!בא לי למות!

אני מניחה שאת צודקת...

עינבר אם בא לך ולכל הפורום תכנסו אליי לאי סי או למסינג'ר! נראה לי שיש דברים שנעדיף לדבר עליהם שם.. כי פה לפעמים זה לא הכי נוח.. אז ככה: איי סי: 243959246 מסינג'ר: [email protected] ככה גם אם תדעי מתי יש שידור חוזר ואני לא.. אז תוכלי לומר לי..

ReD AnGeL 89

New member
ראיתי ראיתי ראיתי!../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

יא, איך שמחתי בשבילהם P: הם נראו כ"כ שמחים P: והופעה יפה
אדם

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif

בהרדר טו בריד אהבתי את הקטע שהוא מעיף את הגיטרה שהוא בקיר.. גם אני- הלוואי והייתי הקיר.. אדם- תעשה לי ילד!!!!!! בדיס לאב אהבתי את הקטע שהוא דוחף אותו, אבל לא אהבתי את כל המזמוזים, במיוחד לא אהבתי כשבכיתי לי בלב- למה אני לא שמה?:\ בשי וויל בי לובד אהבתי את הקטע שהוא קופץ לבריכה, את הקטע במסעדה שהם נגנו, ובסוף את הקטע עם העיניים. אהה ואת הקטע שהוא באוטו!!! אממ.. לא אהבתי את זה שהוא מתחרמן שמה.. מאותה סיבה כמו בדיס לאב.. אני עדיין לא ראיתי מספיק פעמים את סאנדי מורנינג אז אני עדיין לא יכולה להגיד.

simple girl1

New member
עזרה...

אנשים אתם יכולים בבקשה ספר לי משו על ראין?!פליזזזזזזזזזזזז!?!?!??!....

למעלה