למי שכואב הלב שיצביע

יאיר5

New member
איך לא יכאב הלב איך?????

יצא לי לראות לפני כמה זמן תינוק שנולד לנרקומנית. ראיתי אותו בבית חולים מסכן איזה קטן הוא היה ובכה ובכה בלי סוף. הוא נולד בקריז בגלל שהאימא הזבל שלו לא חשבה עליו והמשיכה להשתמש בהריון.אף פעם לא הבנתי תנרקומניות העלובות האלה שמחליטות להיכנס להריון בזמן שהם משתמשות בחומר ומעשנות קריסטל.לא איכפת להם בכלל מה יהיה עם הילד.אני חושב שהם רוצות ללדת רק בשביל הקיצבאות שהם מקבלות מביטוח לאומי.ואל תחשבו שאני סתם אומר את זה פעם איזה נרקומנית שיש לה שלוש ילדים אמרה לי שכשהילד הגדול מגיע לגיל שבע יורדת לה איזה קיצבאה ואז היא נכנסת להריון בשביל לקבל עוד קיצבאה. וחוץ מזה הם יולדות ילדים לחיים של סבל של עוני וסמים ופשע ומה לא. ובכתבה הזאת אומרים שהילדים נשארים עם נזק מוחי קל כול החיים. אז למה לעשות ילד למה כאילו שהם יטפלו בו..... צריך לחוקק איזה חוק נגד זה שנרקומנית שנכנסת להריון ולא מפסיקה להשתמש ויולדת ילד כזה שתלך לבית סוהר מצידי.אף פעם לא אמרתי את זה לאף אחד אבל אלה נשים רעות שלא חושבות על הילד ולא על אף אחד חוץ מעצמם. בקיצור מסכנים מסכנים הילדים האלה פעמיים פעם שהם נולדים בקריז ופעם שיש להם אמא זבל כזאת. יאיר

tiger

New member
סורפרייז סורפרייז...

גם כאן למתדון יש היתרון גדול וילדים שנולדים לאמהות שמיוצבות על מתדון ורק על מתדון נולדים ללא קריז.היום אפילו אצלינו במירפאה ממשיכים לקבל רק נשים בהריון וחולי איידס...ביגלל הסיבות האלה.לדעתי לא צריך להאשים כל כך מהר את האמהות,ליפנמים מדובר בזונות שניכנסו להריון בתאונת עבודה וליפעמים סתם בנרקומניות שניכנסו להריון מה יש?אנחנו לא מקיימים יחסים כשאנחנו מכורים?ועוד איך ועוד בדרך כלל במינימום אמצעי מניעה...אז לא הייתי ממהר להאשים את האמהות אלה את מי שמאפשר למצב להגיע לדי כך שאמהות מכורות לא מקבלות טיפול יאות שיאפשר להם לידה בטוחה וללא תיסמונת גמילה לעובר.מה לעשות ואני לא חושב שהריון יכול ליגרום למישהוא להיגמל.מעניין אם גבר היה ניכנס להריון אם הוא היה ניגמל.אין כאן בכלל שאלה של אישה גבר אלה עובדה פשוטה שהריון לא משפיע על היכולת להיגמל אולי אפילו להיפך הריון הרבה פעמים גורם ללחצים שרק מגבירים את השימוש ואם ניתחשב בעובדה שמרבית ההריונות האלה כלל אינם מתוכננים...לא ניראה לי שיש כאן מישהוא שאפשר להאשים.שיגידו תודה התינוקות שהביאו אותם לעולם ועוד נשים חולות ומכורות שסבלו מאוד בהריון ואחריו(בדרך כלל לוקחים להן את התינוק).ככה אני חושב.עם כל הכבוד האמא שהביאה תינוק מכור לעולם לא עשתה שום דבר רע.היא בסך הכל חולה במחלה מסוימת וזו אחת התופעות של המחלה הזו. t

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo46.gifאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיני

שינים אני מסכימה שיש "תאונות עבודה" אבל גם יש שלא. ובעידן של היום, בדיוק כמו שמפסיקים הריון בגלל מחלה של העובר, אפשר להפסיק הריון בגלל "מחלה" של האם. ואני מאוד מצטערת, אבל לא מקובלת עלי שום אופציה אחרת מלבד הפסקת הריון במקרה של לידת עובר מכור.

יאיר5

New member
טוויטי את צודקת במאה אחוז!!!!

התינוקות האלה לאימהות נרקומניות נולדים רק לסבל ולסבל!!! לא הייתי רוצה לתת לאמא נרקומנית לטפל בכלב שלי ובטח לא לגדל ילד. אני ראיתי בכול מיני שכונות נרקומניות מגדלות ילדים ומזניחות אותם לא מאכילות אותם מרביצות להם.או שהם חיות אם איזה סרסור והוא מתעלל בילדים. ממש כאב לב הילדים האלה נולדים לסבול.וגם הם נולדים עם פיגור שכלי אז למה לעשות להם את זה למה?? יאיר

יאיר5

New member
כנראה שלא ראית תינוקות כאלה...

גודלים בשכונות ויוצאים נרקומנים בעצמם. עדיף היה להם לא להיוולד מאשר להוולד לעולם של סבל וצרות. וגם אם כמו שאתה אומר הם נכנסו להריון לא מתוכנן מה אי אפשר לעשות הפלה כדי שהילד לא יסבול??? מה כול הכבוד להביא ילד לעולם כדי שיסבול או במשפחות אומנות או אצל אימא נרקומנית שאוכל אולי תיתן לו ואולי לא??? אתה יודע טייגר התפיסה שלך לא נכונה בכלל בנושא הזה ואי אפשר להאשים רק מחלה!!! אפשר גם להאשים תנרקומניות האלה שמביאות ילד לחיים של צער וסבל. במקום שיהנה כמו ילד רגיל הוא צריך לסבול מהיום שהוא נולד. למה נרקומנית שסובלת תרצה להביא ילד שיסבול גם למה ובמיוחד אם קראת תכתבה שהילדים האלה נולדים אם פיגור שכלי.אז למה?? זה לא קשור בכלל אם בא לה להזדיין או לא.וגם אם היא נכנסה להריון בטעות שתעשה הפלה כדי שהילד לא יסבול.ורק שתדע ילד שנולד לנרקומנית הוא סובל כול החיים שלו. אז אני לא מבין כול כך מה כול הכבוד להם בכלל לא.... ובמיוחד כשהיום יודעים שהתינוקות נולדים עם פיגור שכלי קל וגם הם נולדים בקריז ולמה לעשות את זה לילד למה??? כי לאמא הנרקומנית שלו בא להזדיין??? יאיר

יאיר5

New member
וטייגר עוד דבר מי אמר לך שהאימהות

האלה בכלל רוצות לעשות גמילה??? אני לא מאשים אף אחד רק תנרקומנית שנכנסה להריון. אני בעצמי נרקומן אני לא איזה אחד ששונא נרקומנים ואומר דברים כאלה. אני אומר את זה בגלל שהסבל שהם גורמות לילדים האלה הוא גדול והוא אכזרי. ואני לא מרחם על מי שמתאכזר לילד!!! ותתחיל להבין שלא תמיד אפשר להאשים לפעמים צריך לקחת אחריות. אם נרקומנית רוצה ילד שתפסיק להשתמש אי אפשר לעשות גם וגם. אני יודע מה תענה אז אל תענה תקשיב רגע. אם היא יולדת כשהיא משתמשת חוץ מזה שהילד נולד בקריז הוא נולד עם פיגור שכלי וזה לאף אחד אין זכות לעשות גם לא לאימא ומי שעושה את זה והיא יודעת מה היא עושה.אני חושב שצריך לא רוצה לכתוב כאן מה צריך לעשות לזבל כזאת.שיולדת ילד לחיים של סבל ואף אחד לא אשם כאן חוץ ממנה. יאיר

tiger

New member
הכל נכון אבל אני לא חושב שאפשר

להאשים כאן מישהוא.עדיין אין חוק תודה לאל שיכול לחיב אם נרקומנית לעשות הפלה.אין לזה גם שום תירוץ.מה יש לאמהות חולות סרטן והמופיליה מותר יותר להביא ילדים לעולם?הם מגיעים לעולם יותר בריאים?עם פחות סכנות לחלות במחלות איומות?ודרך אגב זה לא נכון שילדים שנולדים עם תיסמונת גמילה בהכרח הופכים למפגרים.אולי הסיכון קיים אבל הסיכון הזה קיים גם להורים שלקחו הרבה אל אס די אז מה גם להם אסור להביא ילדים?נרקומנים לא לוקחים אחריות על כלום כימעט כשהם מישתמשים,חלקם עושים דברים הרבה יותר איומים מאשר להיכנס להריון,שודדים,רוצחים עובדים בזנות גונבים כסף להורים מה לא.אני ראיתי כמה אמהות בהריון אצלינו במירפאה לאחרונה שהביאו ילדים בריאים לגמרי לעולם.זו בסך הכל עוד בובת חבטות חבוטה שאוהבים לנפנף בה מול עיני כולם כשרוצים לעורר עוד קצת שינאת נרקומנים.אני לא אומר חס וחלילה שזו הסיבה שרמי הביא את הקישור לכאן אני רק אומר שהנושא הזה נופח מעבר לכל פרופורציה.זה חרא להיוולד לאמא נרקומנית נכון אבל זה גם חרא להיולד לאמא ענייה או כילד עשירי למישפחה מרובת ילדים ואני גם לא הייתי רוצה ליהיות בן של אמא חולת המופיליה או מחלת הנפילה...אנחנו לא זוכים ליבחור את המישפחות שלנו ולדעתי הנושא מנוצל בצורה מכוערת ע"י גורמים עויינים.היתמכרות לסמים היא מחלה מכוערת וליהיות בן של נרקומנית לא יותר גרוע ולא פחות גרוע מליהיות בן של אמא חולה בכל מחלה אחרת.שיגידו תודה הילדים שבכלל מישהוא הביא אותם וסבל בשבילהם. t

יאיר5

New member
זה בכלל לא נכון מה שאתה כותב

כאן.אתה בכלל לא יכול להשוות בין אימא ענייה לאמא נרקומנית שיולדת ילד בקריז והוא סובל אצלה מהזנחה והרבה דברים. אז אתה לא יכול להשוות בכלל. אתה גם לא יכול להשוות בין אמא חולת סרטן לאמא נרקומנית. אמא חולת סרטן לא יולדת ילד בקריז שצריך לסבול חודשים שלמים. וחוץ מזה אתה בתור נרקומן כמוני יודע טוב מאוד שאמא נרקומנית לא יכולה לטפל בילד כמו שצריך. אתה מנסה להאשים את כול העולם ורק לא תנרקומן!!! אני לא אומר שיש מה להאשים או לא להאשים כול עוד נרקומן פוגע בעצמו אין לי עם זה שום בעיה אבל ברגע שמביאים ילד לעולם כדי שיסבול עם זה יש לי הרבה בעיות.אתה בכלל לא יכול לעשות תהשוואות שעשית בכלל הם לא במקום והם גם לא בחוכמה. לך תראה תיכנס לבית של נרקומנית ותראה אם יש שם ילדים קטנים תראה מה המצב שלהם יכול להיות שלא ראית אני ראיתי בגלל זה אני אומר מה שאני אומר. אני אבא וילדים יקרים לי.ואני לא מקבל שום תירוץ לתת להם לסבול ובטח לא תתירוצים שאתה כותב כאן.שזה הריון תאונה או השוואה לאמא עניה.אין מה להשוות בכלל.לך תראה כמה ילדים יש במשפחות אומנות או בבתי ילדים שמחכים שמישהו יקח אותם ויטפל בהם בגלל שהאימא הנרקומנית שלהם זרקה אותם. טייגר אתה לפעמים מדבר תאורטית זה טוב ויפה אבל לא כשמדובר בילדים. אם זה היה תלוי בי אמא כזאת לא הייתה רואה תילד שהיא הביאה בחיים שלה. וגם ככה הילד יסבול בעולם הזה אין רחמים והילדים האלה אלה ילדים בלי אלוהים שידאג להם ויעזור להם.חבל שלא ראית כמה משפחות כאלה אז היית מבין תענין הזה יותר טוב. זה בכלל לא איזה דבר שמגזימים בו או משקרים בו האימהות האלה מביאות ילדים רק בשביל לסבול בעולם. נגיד לא כולם רוב רובם!!!! יאיר

יאיר5

New member
גם עם עבריין רוצח ושודד לפחות הוא

לא מביא לעולם ילד שיסבול כמוהו בבתי סוהר ויעבור התעללות בילדות מכול מיני זבלים שינצלו תמצב שאמא שלו נרקומנית. מה זה נרקומן לא לוקח אחריות. אז בגלל זה זה בסדר להביא ילד לעולם הזה שיסבול??? אז אם לא לוקחים אחריות זה בסדר? להביא ילד שיגדל בפנמיות או במשפחות אומנות ורוב הסיכויים שיצא עבריין או נרקומן.זה בכלל לא בסדר ואם יש כמה נרקומניות כאלה שנכנסות להריון אז לא רק שלא מגיע להם כול "הכבוד" כמו שאתה אומר מגיע להם שיורידו להם תראש על הסבל שהילד התמים הזה הקטן הזה הולך לסבול רוב אם לא כול החיים בגללם. יאיר

tiger

New member
סליחה אבל נרקומן ששודד ורוצח

לא גורם סבל?מה עם זה שהוא רצח?עם הילדים היותומים שלו?מה עם זה ששדד והעניים שהוא השאיר מאחור?באמת כולנו לא כאלה טליות שקולות תכלת גם לא אני ואני לא חושב שמבחינה מוסרים האמא הנרקומנית שהביאה ילד ואני ראויים לגינוי יותר או פחות על מה שעשינו.היא לפחות עוד הביאה חיים לעולם.רוצח רק לקח...והשאיר אחריו בדרך כלל יותר יתומים מאשר אם נרקומנית ככה שבאמת אני לא חושב שיש מקום לשפיטה.בטח שלא לנו הלגיטימציה לעשות את זה ויותר מיזה.לדעתי אנחנו עוד צריכים להגן על הזכויות של אמהות שבדרך כלל מה שקורה בארץ בה יותר ממהרים להחליט שצריך לימסור ילד לאימוץ למישפחות שי להן אמצעים(תינוקות נימסרים לאימוץ לא למישפחות אמנות ולא למוסדות זה קורה לילדים הגדולים)מאשר להשאיר ילד לאם מכורה ואני ראיתי מספיק אמהות מכורות שמבחינת האהבה שהם מסוגלות לתת לתינוק והיכולת לגדל אותו הן לא נופלות מאף מישפחה אחרת אבל ביגלל שיש חוקים דרקוניים בנושא אז מספיק שלאם מכורה מיתגלה בשתן פעם אחת הרואין או פעמיים (אני לא מודע בדיוק לחוק היבש של שירותי הרווחה)אז ניגזר באמת גורלו של הילד להימסר לאמא אחרת ולא דווקא ביגלל שהאם לא יכולה לגדל אותו או שאפילו לא ניגמלה במהלך ההריון לחלוטין אבל בסוף לא נותנים לה אותו גם כאשר התינוק נולד ללא שום סינדרום גמילה וחוץ מיזה כולם מנפנפים מתי שנוח להם שהקריז הפיזי זה שום דבר אבל כשזה מגיע לנושא הזה פיתאום זה הפשע הכי גדול לאנושות.כולה התינוק ישן קצת על מורפיום באינקובטור.אני עוד לא שמעתי על פיגור. t

TWEETY =^.^=

New member
אוי נו באמת???.

אם זו היתה מדינה שבה היה חוק כזה מטומטם, הייתי מהגרת מאתמול - ולא צריך חוק בשביל לדעת את הסיכוניים והסבל להולדת תינוק מכור. ומה אתה משווה נשים חולות במחלות שלא תמיד תורשתיות, לבעיתיות של נרקומנית היולדת עולל מכור??? אני אסמטית, ואסמה לעיתים מחלה תורשתית למרות שלא בהכרח. האם אתה יכול להשוות תינוק אסמטי לתינוק בקריז?????? וכמעשנת, ומעשנת כבדה, הפסקתי לעשן בשביל ילדים, ואני מקווה שאתה מסכים איתי , שלא ניתן כמעט להשוות את הנזקים של סגריות בלידה לנזקים של סמים??? ישנן נשים שעוברות שבעת מדורי גהינום בשביל ילדים (כנס לקרוא קצת הודעות בפורום פוריות) , וכשאני שומעת, שאיזה מטומטמת הרתה במקרה - קוראים לזה פאנצ´ר לא? והיא עוד נרקומנית שאף לא ניסתה להיגמל לפחות למהלך ההריון, ישר עולה לי החאלסטרה למח
, והמשפט אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים פשוט מוכיח את קיומו של חוסר ההגיון בעולם הזה. השכנה שלי היא חולת הומופליה, ויש לה 4 ילדים מקסימים, בעל מפרגן וחיים לתפארת, אז בבקשה ממך, אל תשווה.

TWEETY =^.^=

New member
והנה עוד דוגמא

בפורום פוריות ישנה בחורה שנכנסה להריון,,,אחרי המון סבל וכאב. בבדיקת מי שפיר, גילו שהעוברית שלה סובלת מחיך ושפה שסועים
אחרי המון התלבטויות, היא הגיעה למסכנה, שהעוברית רק תסבול כל חייה מדימוי עצמי נמוך, מניתוחים והמון לעג מצד החברה, שלא אוהבת שונים, ולכן החליטה על הפסקת הריון. אז למה לעזעזל, אם נרקומנית לא עושה הפסקת הריון???? ילד הוא יצור רך, רגיש, וטהור,,,למה לפגוע בו עוד בטרם הוא נולד? למה לדון אותו לחיי סבל?? למה לתת לו לסבול קריז שמבוגר בקושי סובל??? למה הוא צריך לשלם את המחיר על השגיעות והטעויות של הוריו, כבר מרגע לידתו??????

tiger

New member
ולי יש שכנה שאמא שלה לא הפסיקה לעשן

בהריון והבת שלה אסמטית כרונית ולא יכולה ליחיות בלי משאפים אנילציות ובלגאנים ומי יודע מה עוד.כשיש לה התקפות של גרד כרוני(כי האסטמה היא גם בעור)אז היא מגרדת את כל הגוף עד זוב דם ואין שום דבר שיכול לעזור ולא משנה לאיזה רופאים היא לא הלכה.גם היא וגם אחותה אותו הדבר:האם לא הפסיקה לעשן בהריון.אז מה?מי אנחנו שנישפוט לטוב או לרע?אין לנו את הזכות אני חושב. t

TWEETY =^.^=

New member
סליחה ???? אולי תקרא שוב את השרשור

היכן כתבתי בדיוק, שהפסקתי לעשן כדי שהילד שלי לא יהיה אסמטי??? אל תקשר בין 2 דברים שונים שכתבתי. וטוב לדעת שאסמטה היא גם בעור - אומנם חדש לי אבל יאללה שיהיה.

יאיר5

New member
ועוד דבר איך אתה בכלל יכול להגיד

דבר כזה שילד יגיד תודה שהביאו אותו לחיים של סבל.איך איך?? ולהיות בן של נרקומנית זה הרבה יותר גרוע מלהיות בן של כול אמא אחרת וכנראה שאתה לא מכיר ילדים שגדלו במשפחות אומנות או בפנמיות כול הילדות שלהם שאנסו אותם שהתעללו בהם ולא היה להם למי לספר. אם לא הייתי מכיר אותך ויודע שאתה בחור חכם הייתי אומר שאתה מדבר שטויות בקילו!!! תחשוב על זה רגע ותראה שכל מה שכתבת כאן זאת שטות אחת גדולה.לא נראה לי שמישהו יגיד תודה על זה שהביאו אותו לסבול מגיל אפס התינוקות שלהם אפילו נולדים בקריז!!! אתה הרגשת קריז רק בגל חמש עשרה למה תינוק בן יום צריך לעבור את זה למה? ולהגיד שמדברים על זה רק משנאת נרקומנים זאת שטות אחת גדולה. אם היה לך ילד אולי היית חושב אחרת אז בטוח לא היית רוצה שהוא יסבול ועוד יגיד תודה על זה. ותהיה בטוח שאין אף ילד בעולם שסובל יותר ואפשר לנצל אותו יותר מילד של נרקומנית!!!(אני בטוח כשהוא יגדל הוא רק יקלל את אמא שלו ובטח שלא יגיד תודה) יאיר

tiger

New member
וילדים של נשים חולות באיידס???

להן מותר להביא ילדים לעולם ולנרקומניות לא?ואם מחליטים שלנרקומניות אסור להביא ילדים לעולם אז מה עם מחלות כמו איידס?צהבת נגיפית?סרטן?פיגור?...אין לזה סוף.לדעתי גם אנשים שמביאים עשרה ילדים וחיים בעוני ובליכלוך עם אבא אלכוהוליסט מה?... t

TWEETY =^.^=

New member
אתה באמת מצפה לתשובה???????

אני לא מתכוננת לענות, וברור שדעותנו בנושא זה, הן כמו שתי קצוות תבל. שיהיה לך לילה טוב

tiger

New member
אני באמת חושב שיש כאן עליהום על

מכורים בעוד שיש מיגזרים שלמים באוכלוסיה שמביאים ילדים לעולם של סבל ויסורים.לאמהות נרקומניות אין מונופול על זה.לדעתי יש הרבה אנשים שאסור להם להביא ילדים:מטומטמים,פאשיסטים,נאונאצים,חולי איידס,מישפחות מרובות ילדים שחיות בעוני,נרקומניות(בטח),אלכוהוליסטים...אי רסט מי קייס.

למעלה