למי שיש YES

oldenburg

New member
למי שיש YES

ביס סבבה ביום שבת ב-9 בבוקר יש סוס פרא אם דיבוב לעברית וישר אחרי זה יש סאעני וג'ינג'ר!!!!

מנצלת למשו חשוב../images/Emo26.gif

סתיוי, אני כל כך מצטערת.. אני מתה עלייך ואת יודעת את זה! אני מצטערת הייתי צריכה לסתום, אני יודעת! אבל זה נפלט, וזה חרא.. סורי! בובי, את סולחת לי?! אני מצטערת!!
מאושפזת עלייך!

TauraMan

New member
מנצלת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמונה של דיזל וחופית לפני 3 שנים שהוא רק הגיע הנה...

TauraMan

New member
תמונה של חופית ודיזל לפני ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שנה וחצי, איזה חודש לפני שהתחלתי לרכב עליו..

RoNy S

New member
איזה חמודדדדדדד ../images/Emo99.gif

אימלאאאא איך הוא נראה מסכן שהוא רק הגיע אליכם.... עכשיו הוא נראה ממש ממש ממש טוב!

S H I L G I

New member
וואו!!!O_O

ממש כל הכבוד לכם!!
הוא נראה ממש טוב יחסית לפוחלץ שהוא היה קודם

Vintage Queen

New member
OMG

כשראיתי תתמונה הראשונה צעקתי ונשארתי עם פה פתוח איזה כמה שניות!! אלוהים איזה שינויייייייי בחיים לא הייתי מזהה!!!!!! קבלו צל"ש ענקקקק

נ"ש!!!!!! כל המתחרים כנסו דחווווף!!

טוב אז לא לקבל שוקקק.. אבל דיברתי עם אליעד.. רשמו אותנו!!
ודורון אמר לו שיש מעל ל-40 רוכבים ב-90-מטר!!! אתם יודעים מה זה?!?!!? כאילו נגיד ש-30 מהם יעלו אז יהייו 70 כניסות למקצה אם לא יותר!!!!!!! גאששששש והוא אמר שלמקצה 80 יש איזה 30 מתחרים!! וב-1.15 יש גם מלללאאאא מתחרים וגם ב-1.20-1.30!!!!! פאקקקק איפה יהייה לקשור סוסים.. איייןן הולך להיות יותר מפוץ מאשר היה בניר דוד לדעתי!!!

TauraMan

New member
פפפ כן!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם שמעון דיבר עם דורון, ולא רק שדורון אמר שהמקצה מתחיל ב12 כנראה ויש יותר מ40 רשומים בנתיים, אלא הם גם ירדו על השמות שלנו.. רעים.. דורון טוען שדורון, אור ואורן זה שמות של בנים והוא שאל את שמעון למה הוא לא מוציא גם בנות לרכב
חחח ושמעון התחיל להגיד שמה זה בנים? מחר הוא יראה כמה חזה יש ואז יראה שאנחנו בנות.. ואז צרחתי על שמעון שאני שטוחה.. חחחחחחחח

TauraMan

New member
חחח זה מה שאמרו לנו..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אנחנו יוצאים ב10...

charliebr

New member
אין זה הולך להיות ממש ממש מטורף!

המלצה חמה ביותר-תגיעו מוקדם ככה יהיה לכם מקום לקשור ועוד המלצה! תבואו עם טריילרים כי אם תבואו עם משאית תתקעו שם כל היום!

harazy

New member
לאאאאאא

אם תבואו מוקדם אז לרוכבים של אותו מקצה לא יהיה מקום אז תגיעו למקצה שלכם...

יייאאאווו אני לא מאמינההה...

חחח גם אני וענבר עושות בסוף 80!!!!! אמאלהההההההההההה
וגם יש לנו משאית.. חחח אנחנו נידפק אבל בקטנה... מקווה שיהיה פסדר!

למעלה