למי שיש תמונות

קשה להגדיר מטורף....

גם לנשיא איראן לא עשיתי הערכה פסיכולוגית.... זה למה אמרתי" אולי הוא מטורף".

toxic2004

New member
מטורף הוא.

בן אדם שפועל ללא שכל.בטירוף.נשיא איראן כזה.ללא בדיקה. במאה אחוז!

2 דברים-

אתה לא יכול להגדיר מטורף עם המילה "בטירוף" בפירוש.... זה כמו שתשאל מה זה אכילה ואני אגיד לך זה כשאוכלים. דבר שני-שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מסכים עם מעשיו, אבל הם נעשים בחוכמה רבה, וחלקם אף גאוניים....אז אל תגיד ללא שכל. אין קשר בין חוכמה לטירוף. להיטלר היה טירוף מסויים (ע"פ בדיקות שנעשו לו כבר אז), אך הוא היה גאון. וכמו שאיננשטיין אמר- אין גאון ללא שמץ שיגעון. טירוף הוא מושג פסיכולוגי. ניתן להגדיר בן אדם כמטורף רק אחר בדיקה פסיכולוגית...

Vrock

New member
המטרה שלהם היא ג'יהאד.

והם טובים בזה.לאיסלאמיסטים קיצוניים לא אכפת מחים אלו ואחרים.

אכפת להם משלהם.

כמו שמנהיג החמאס לא ילך בעצמו להתפוצץ.... הוא יותר יועיל בחיים.... וכך גם כאן-אם הם ישלחו נשק גרעיני, ישראל תשלח מיד חזרה-והם ימותו. אם הם יפעלו בטרור "רגיל" הם יכולים ליצור בסך הכל יותר נזק. כמו שאמרתי-הנשק הגרעיני לא מהווה איום בפני עצמו, כל מה שהוא עושה זה מבטיח את הטרור המשני.

Vrock

New member
כמובן שהנשק הגרעיני לא מהווה איום

בפני עצמו (בערבון מוגבל, מיד אפרט). בנקודה הזאת, אתה בהחלט צודק. הנשק מסוכן בעיקר בגלל שהוא משמש מעיין מגן. אבל מה שאתה לא שוקל-איראן יכולה לקחת פצצה גרעינית בלי להיות מושמדת. לישראל אין את הפריבילגיה הזאת. שנית, תחשוב שמי שעובד בכור ובכן השיגור הוא איסלאמיסט קיצוני. אחד מהם יכול להשתגע ולשלוח פצצה. רופאים ועורכי דין כבר ביצעו פיגועי התאבדות.

זה לא כ"כ פשוט לשלוח טיל, אפשר עוד

לבטל אותו גם כשהוא באוויר, אזי הקטע של המטורף שישלח בלי אישור מבוטל. כמו כן, מדוע היא יכולה לשלוח טיל גרעיני בלי להיות מושמדת? לישראל יש מספיק טילים גרעיניים על מנת לחסל את איראן.

Vrock

New member
אני לא בטוח שהיא תעשה את זה.

מאיפה המידע הזה על טילים גרעיניים? איך אתה יכול לבטל טיל בעודו באוויר?

אני מתכוון לכבות את הנפץ הגרעיני,

שזה אין בעיה לעשות, ואז פשוט לכבות את הטיל ולהפיל אותו במקום נטוש-עוד דבר שאין בעיה למפעילים לעשות. המידע הזה על טילים הוא לא מידע מסובך בכלל..... מה שציינתי כן זה לא קשור לטילים עצמםפ,זה קשור לאלקטרוניקה פשוטה, שלט רחוק, כביכול, ועל זה שלא קל לשלוח טיל זה פפשוט לא כזה כפתור אדום שלוחצים עליו.... כל טיל, ולא בהכרח גרעיני, על מנת למנוע בדיוק מקרים כאלו, של טעויות, ישנם כמה וכמה מנגנוני ביטחון.....

toxic2004

New member
אתה מוכן

לקחת אחריות על מדינה שלמה? זה לא כל כך פשוט!

זה מאוד פשוט....

האיראן לא טיפשים, על אף מה שאתה חושב. הם לא יעשו דבר טיפשי כמו לשלוח עלינו טיל גרעיני כאשר יש לנו את היכולת להגיב.

toxic2004

New member
למה בישראל

אומרים שישמרו על בטחון התושבים. אם לא מסוכן נשק להשמדה המונית?

משום שבגלל אותו נשק להשמדה המונית,

מדינת ישראל לא יכולה למנוע את שאר הדברים הבאים משום המאיימים על בטחון התושבים. הם בעצם אומרים בתגובה על כך שמאיימים להתערב להם במדינה "עכשיו יש לנו נשק גרעיני-אל תתערבו!"

אמממ...כן....

כל מדינות העולם המערבי אולי? נעשים מעשים כל הזמן, פשוט לא נכנסים בהם כמו שנכנסו לעיראק שכן המצב כאן הרבה יותר מסובך.... גם ארה"ב נחלשה בהרבה מאז הפלישה לעירק, וגם איראן צבא החזק בהרבה מצבא עיראק. למעדה הוא מוגדר כאחד מ5 הצבאות החזקים בעולם....

קקטוסץ

New member
אתה הוא הבושה.

אם לקיים חוקים זה נגד ישראל - אז אני נגד ישראל אם לרצות שלום ופתרון לסכסוך זה נגד ישראל - אז אני נגד ישראל אם להאמין שההתנחלויות הן לא חוקיות ומסכנות את ישראל יותר ממה שהן תורמות לה זה נגד ישראל - אז אני נגד ישראל להאמין בקיום המדינה זה דבר הרבה יותר גדול ומסובך מאשר ההתנחלויות. מספיק לזרוק מילים ריקות (מדינת חמאסטן? מדינת שואה? אתה נורמלי?) לאוויר שקראת איפשהו ונשמעו לך טוב.

למעלה