למי שיש תמונות

toxic2004

New member
למי שיש תמונות

של שוטרים מפנים מחבלים ערבים מביתם ללא התנגדות שישים כאן כי אני לא מאמין. כמובן לא תמונות שדוברי צהל צלמו אלא תשקורת.

toxic2004

New member
כדי להראות

כמה שהם מסכנים ומובלים כצאן לטבח. מי כמוך יודע את מטרת התשקורת להראות כמה אנחנו הרעים והם הטובים.

toxic2004

New member
אתה בעד ישראל?

אתה רוצה לפנות מתיישבים.ואתה רוצה להגיד לי שאתה מכיר בישראל? בדיחה טובה

toxic2004

New member
אולי אתה רוצה

מדינת חמאסטן . אולי מדינת שואה שמביא עלינו אולמרט.בושה.

אולי די להסתה?

בנתיים אנשים כמוך ששמים זין על החוק הם הסכנה הגדולה ביותר למדינת ישראל. המצב המדיני לא ישבור אותנו. המצב החברתי יהרוס אותנו.

toxic2004

New member
המצב המדיני

זה שהורס את המדינה. גירוש גוש קטיף הביא שלום?נכון?גם חברתי?

אף אחד לא טען שזה יביא שלום.

נטען שזה צעד ששלום לא יוכל להתקיים בלעדיו... כלומר הכל תלוי מה יקרה אחר כך. אנחנו מאז קום המדינה נמצאים במצב מדיני קשה, ואנחנו שורדים. לעומת זאת הקרע בעם מעולם לא היה גדול יותר, האלימות ברחובות מעולם לא הייתה גדולה יותר, ועוד.... הכל נובע מזה שהעם כאן מחונך לשנאה....כן, גם לערבים.... מחונך לשנוא כל מה ששונה ממך, ואז זה מתבטא לא רק כלפי ערבים, אלא כלפי אנשים בכלליות שמתנגדים אליך. מחונך כאן שניתן לפתור מקרים באלימות....ואני רואה את האשמים בזה גם באותם אנשים שהיו בעמונה, גם בנוער הגבהות, ובכל האנשים אשר משתמשים כך באלימות. כן, גם אם הם שמאלנים....

toxic2004

New member
אני לא שמעתי

שיוצאים לזעוק נגד המחבלים מבלעין ולא רק אלא נותנים להם גיבוי

אז העובדה שכמעט כל משחק כדורגל

צועקים כיום מוות לערבים, ושאדם נשפט כיום ע"י החברה בהאם הוא יהודי או ערבי, לא אומר לך כלום?

toxic2004

New member
לא

ושהערבים מדברים עלינו? אני שואל עליהם. בכל מקרה אני צריך תמונות או סרטון כמו שביקשתי יש לך כזה?

toxic2004

New member
כן.

איפה מפנים ערבים מחבלים מביתם וללא אלימות כמו בפיגוע בעמונה?

תקשיב, החלטתי בהחלטה רגעית,

שכן נשבר לי כבר, שאני לא מגיב יותר לאף הודעה שלך הכוללת ביטויי הסתה כמו כאן. אנא שאל את השאלה שוב בלי ה"פיגוע", ואני יותר מאשמח לענות לך.

ואיראן לא יפציצו אותנו....

נשק גרעיני כיום הוא הרבה יותר לצורך הרתעה.... כזה בשביל שלא יוכלו להכנס אליהם, כי יש להם יכולת להגיב.... והם לא יתקפו אותנו ראשונים שכן גם לנו יש יכולת להגיב.... יש לטפל בבעיה הגרעינית על מנת שיהיה אפשר לטפל בשאר הטרור שהם מפעילים...

Vrock

New member
תורת המשחקים זה טוב ויפה

ואומן בהחלט הביא לכולנו כבוד. אבל היא לא פועלת כשאתה מתמודד עם מטורפים.

גם למטורפים יש אינטרס שהם עצמם

לא ימותו.... אולי נשיא איראן מטורף, אבל מה שכן-הוא לא טיפש.... ההתנהלות של איראן הייתה די גאונית.... תוך כמה שנים, עם פיקוח די עולמי עליהם, ולמרות שכל העולם נגדם, הם הצליחו להפוך לאחד מהצבאות החזקים בעולם.... לי נראה שאדם שהתחמש כ"כ טוב, ובצורה כ"כ אסטרטגית מבין קצת בתורת המלחמה.

למעלה