או שהשטויות שהלעטת את עצמך בהן תפסו פיקוד? נורא כיף וקל לקשקש על כמה המדינה הזו מדינת חמאס ואיזו שואה מתחוללת כאן ושהמנהיגים שלנו הם בכלל יוצאי חיזבאללה/חמאס/אנאערף ולפטור את עצמך מהצורך לעצור ולחשוב מה באמת קורה פה. כאשנשים כמוך מדברים ככה וחושבים ככה לא פלא שהמדינה שלנו שקועה בכזה בוץ חברתי ומדיני.
אבל אתה כאן זה שתומך במלחמה שבה יש סיכוי לא כ"כ נמוך שישראל גם תפסיד ותושמד... כן. אני בעד לפנות מתנחלים מאיזורים מסויימים. ואתה יודע למה? בגלל שאני-לא כמוך- רוצה בשלום. רוצה שאנשים יפסיקו למות כאן. אל תגיד לי שאני לא בעד ישראל. ישראל זה לא רק האדמה. ישראל זה לא רק השם, או ההמנון, או הסמל. ישראל זה בעיקר האנשים החיים בתוכה.
יש צווי הריסה לבתי מחבלים ובדויים למה הממשלה דוחה את ביצוע ההריסה ומתעלמת מבניה לא חוקית? למה חד צדדיות? עמונה לא חוקי?סכנין כן? בשכם כן? למה מדינה שכל כך שומרת חוק כביכול גורמת להפליה בין 2 יישובים? אה? מה קורה עם היישובים שלהם?
אז גם בשביל המדינה, העובדה שזה לא חוקי מספיקה והגיונית. שוב, הפינוי מעמונה לא נעשה בגלל צעדים מדיניים, אלא בגלל שהמקום לא היה חוקי. אז אין כאן קשר לאם אני חושב שצריך להיות שם ישוב או לא.