למיטב ידיעתי אין שירותים ציבוריים למעט בקניונים..את מכירה ערים שבהן יש באמצע הרחוב?
C CARPE DEAM New member 24/11/10 #20 למיטב ידיעתי אין שירותים ציבוריים למעט בקניונים..את מכירה ערים שבהן יש באמצע הרחוב?
ט טרנסנדנטלית New member 23/11/10 #13 הצפיפות באוטובסים. אין הצדקה לעמידה הצפופה באוטובוסים. כך לא ימשכו אנשים לוותר על העמידה בפקק לטובת האוטובוס. כן, גם הוא נתקע בפקקים.
הצפיפות באוטובסים. אין הצדקה לעמידה הצפופה באוטובוסים. כך לא ימשכו אנשים לוותר על העמידה בפקק לטובת האוטובוס. כן, גם הוא נתקע בפקקים.
C CARPE DEAM New member 24/11/10 #21 רעיון טוב... באיזה קו את בדר"כ נוסעת? או קרובים אלייך? כל האוטובוסים אותו שטאנץ? ותודה על הרעיונות..
ט טרנסנדנטלית New member 23/11/10 #14 אנא חזור אלינו מדי פעם . גם לאחר שההודעה הזו תעבור לעמוד הבא. חשוב שתבקר כאן ותעודד אותנו לספק חומר חדש.
אנא חזור אלינו מדי פעם . גם לאחר שההודעה הזו תעבור לעמוד הבא. חשוב שתבקר כאן ותעודד אותנו לספק חומר חדש.
C CARPE DEAM New member 24/11/10 #22 צודקת! אני משתדלת לחזור בהזדמנות הראשונה שלי מול המחשב..אני רוב הזמן מחוץ לבית ולכן נטולת אינטרנט.. שלחתי את המספר של הנייד שלי למי שמעוניין בנוסף..
צודקת! אני משתדלת לחזור בהזדמנות הראשונה שלי מול המחשב..אני רוב הזמן מחוץ לבית ולכן נטולת אינטרנט.. שלחתי את המספר של הנייד שלי למי שמעוניין בנוסף..