למי שיש לו מה לספר..

CARPE DEAM

New member
למי שיש לו מה לספר..

אהלן אנשים.. בהנחה שכולכם תושבי העיר אני פונה אליכם בבקשה, אם יש לכם משהו מעניין או שנראה לכם ששווה שיופיע בעיתון של פ"ת אני אשמח אם תפנו אליי. גם אם מדובר בחברים או אנשים שאתם מכירים ושלדעתכם הם מספיק מעניינים. ובכלל כל דבר שהייתם רוצים לשנות בעיר ושיעלה על הדף! תודה ושבוע טוב לכולם.

saritp3

New member
יש לי ואני מאוד מאוד ישמח אם זה יתפרסם בעיתון

ליד הגן של בני ישנה ערימת זבל נוראית כבר מספר חודשים , בערימה נמצא גם מזרק שנראה כי השתמשו בו והילדים אף ראו עכברים יוצאים ממנה. חשוב לציין כי פנינו אין ספור פעמים למוקד 106 אך ללא הועיל. אשמח שהכתבה על כל תפורסם בעיתון ואז אולי מישהו בעיריה יזיז את עצמו ויתחילו לנקות את הזוהמה הזאת.

saritp3

New member
ברחוב קראוסמן בפתח תקווה

סמוך לרחוב יהודה הנשיא, בשכונת הדר גנים אם אתם מפרסמים אשמח מאוד לקבל גם את העיתון או לפחות עדכון שזה יפורסם על מנת שאוכל לראות ולהראות בגן, היות וכולנו כבר נואשים ממש, הגננת סיפרה לי שהיא התקשרה למוקד ואמרה להם שראתה את המזרק עם הסמים אך עדיין ללא הועיל והפסולת במקומה מונחת אם צריך להתראין נשמח גם תודה לך והמשך יום טוב

CARPE DEAM

New member
מצויין!

מחר בבוקר אני אגש למקום ואצלם את הגן ואת הפסולת. אני אשמח לראיין את הגננת ואותך, אני מניחה שגם הורים נוספים יסכימו להביע את דעתם בעניין. אני מצרפת את המספר שלי תצרי איתי קשר ונדבר בטלפון או לחלופין תשלחי לי את שלך ואני אצור איתך. וכמובן אם יפורסם אני אשתף. המון תודה!

מתנ"ס עולמות

החניון שלו הוא סכנת נפשות. הוא לא מעגלי, הוא קטן וצפוף, הוא לא מואר. הדרך היחידה לצאת ממנו הוא ברוורס. בנוסף, אין שום מדרכה מהכניסה ועד הרחוב. כלומר, בכל פעם שאת נוסעת רוורס כדי לצאת ממנו את מסתכנת בדריסת ילדים קטנים.

CARPE DEAM

New member
איפה המתנ"ס נמצא?

ידוע לך אם אי פעם פנו למישהו בעניין? קרה שם כבר מקרה? זה מתנ"ס של ילדים כן? ותודה על שת"פ.

ch123

New member
קו 82

ובכלל התחבורה הציבורית המזעזעת בפ"ת איחורים ועומס בלתי נסבל

דנית666

New member
אם המושבות

תחבורה גרועה שחבל"ז, נוער עבריין ושתיין שמסתובב בלילות (בעיקר באזור ראש פינה ליד המרכז המסחרי)- המשטרה כבר אדישה...

נקיון בעיר

אולי אפשר לנקות יותר? אולי אפשר לפנות את פחי האשפה מוקדם יותר, לפני שהם מפריעים לעוברים? ואולי אפשר לחנך את תושבי העיר לשמור על הנקיון?

CARPE DEAM

New member
תשובה: ניקיון בעיר

אהלן, אני מודה לך על ההתייחסות.הנושא שאת מעלה מצוין ואני מסכימה איתך מאד. אבל לצערנו זה לא מספיק חדש ומושך כדי שיסכימו לפרסם את זה בעיתון. זאת בעיה נפוצה וכך זה כמעט בכל עיר. אם יש בעיה כרונית שאת יודעת עליה למשל על פינוי הפחים באופן קבוע מתחת לבית שלך בשעה חריגה שגרומת לך להתעכב בדרכך לעבודה זה יהיה שווה לנסות. אני אשמח לשמוע פרטים על זה ובכלל כל דבר שתשמעי יכול להיות מצוין. אני במספר: 0506-449816 או בפורום. איך שנוח לך. את יכולה גם לשלוח מספר בחזרה. תודה!

למעלה