פרק 17 שוחרר כבר או שעדיין לא?
E Edgar Davids New member 11/4/06 #7 בהחלט עד הצהריים הוא יפרץ טיפה סבלנות לא תהרוג אף אחד וכן גם אני מצפה לראות את הפרק.
N no0ma911 New member 11/4/06 #11 היי זה הקטע שאין לי סבלנות הורדתי את כל הפרקים עד פרק 16 ועכשיו אני תקועה בפרק הזה אני כבר שבוע מחכה שהוא יצא לרשת
היי זה הקטע שאין לי סבלנות הורדתי את כל הפרקים עד פרק 16 ועכשיו אני תקועה בפרק הזה אני כבר שבוע מחכה שהוא יצא לרשת
S srulik99 New member 11/4/06 #8 פרק 17 שוחרררר!!!!!!! פיי איזה פרק זה הולך להיותת עוד 10 דקות אצלי "קונה" במהירות 100-120 היה ביקושש גדולללל
פרק 17 שוחרררר!!!!!!! פיי איזה פרק זה הולך להיותת עוד 10 דקות אצלי "קונה" במהירות 100-120 היה ביקושש גדולללל
M mk77 New member 11/4/06 #17 "קונה"? מישהו יכול להסביר לי (בפרטי) מה זה ה"קונה" הזה, ואיפה וכו'? כתובות, תוכנות והכל..?
O orlf1 New member 11/4/06 #14 הוא ייצא כבר?? ומה אם תרגום? איך יש לכם סבלנות כל פעם שבוע גם פרק של אבודים אני מחכה שבוע זה מעצבן
צ צ ר ל י New member 11/4/06 #16 פרק 17 - סוף הדרך חבר'ה, איך היה פרק 17??? היה פרק מצויין, איזה מטומטם הבן של לינק... כל פעם מייקל מפתיע מחדש... זהו, אני לא רוצה להרוס למי שעדיין לא ראה.
פרק 17 - סוף הדרך חבר'ה, איך היה פרק 17??? היה פרק מצויין, איזה מטומטם הבן של לינק... כל פעם מייקל מפתיע מחדש... זהו, אני לא רוצה להרוס למי שעדיין לא ראה.
O orlf1 New member 11/4/06 #19 אנשים אני משתגע בוא תעזרו לי בפרטי אני הורדתי עד עכשיו פרק 17 מהביטורנט והוא היה מזויף אתה לא רוצים לדעת מה זה הי אממממ... מישהו יכול להביא לי טורנט לביטורנט אבל ממש מהיר בבקשה
אנשים אני משתגע בוא תעזרו לי בפרטי אני הורדתי עד עכשיו פרק 17 מהביטורנט והוא היה מזויף אתה לא רוצים לדעת מה זה הי אממממ... מישהו יכול להביא לי טורנט לביטורנט אבל ממש מהיר בבקשה