למי שיש את פרק 17

orlf1

New member
לא משנה אתם יכולים לעזור לי

ראיתי מקודם איזה תגובה של מישהו שהוא הוריד על 100 120 כולכם מורידים ככה?

לללללללללללללללללללאאאאאאאאאא

הקובץ צריך להיות בין 340-360 גג וזהו!!! כל השאר מזוייפים שלי 349...

unkown7

New member
גם שלי 349

ממקור בטוח הורדתי מוריד לי על 100KB גודל הקובץ 349MB עם זה בסדר אני יביא אתר חיפושים לטורנטים ממש טוב :S שאפשר להוריד משם

Rock Dragon

New member
את עדיין לא רוצה ממני לינק?

הוריד לי על 130KB רציף.. תיכף שולח לך לינק אחי..(פותח ההודעה המקורי)

Rock Dragon

New member
כמו כל הורדה מהאינטרנט..

נכון יש תוכנות ודמואים שאפשר להוריד בלי שום תוכנה? ככה זה הלינקים שאני מביא..(אני משתמש במנהל הורדות אבל אפשר להוריד מכל דפדפן..)

fifaclub

New member
חבר'ה תורידי מהאתר שלי..

יש הורדה ישירות של ראפיד שר תוך 40 דקות מקסימום אתם מורידים את הפרק. מי שלא יודע מה הכתובת שישאל בפרטי..

fifaclub

New member
*תיקונים חח

תורידי=תורידו, ישירות=ישירה קיצר שלחו לי מסר ואני יביא לכם כתובת..

Rock Dragon

New member
קראפיד שייר סאקס!

אני הורדתי מMEGASHARES(זה שרת,לא פורטל או משו..)

fifaclub

New member
ואני הורדתי מטורנט מטורף על 260

ראפיד שר זה מצוין רק שבזמן האחרון יש הרבה עומס על השרתים שלהם, בטח בגלל הישראליים החזירים.. בקיצור, ראפיד שר זה מצוין ואתה בטח רק לא יודע להשתמש..

Rock Dragon

New member
חח תאמין לי אני מבין יותר ממך..

אם יש לך כוח להוריד,להתנתק,לשנות IP,ככה 4 פעמים..תהנה וכצמו שאמרתי אני יכול להביא לכולם בלינק אחד.. וחוץ מזה,איזה מהירות אינטרנט יש לך?

fifaclub

New member
מבין יותר ממני?

אל תשוויץ קודם כל, אתה לא מכיר אותי, אני מנהל אתר שיתוף אז אל תגיד לי מי מבין יותר.. הלינקים של מגהשרס גם לא ממש נוחים, המגבלה של ה300 מגה מאוד מעצבנת, אבל אני מסכים שזה יותר נוח מהראפיד שר, אבל בראפיד שר אני מוריד על מקסימום מהירות (260 בחיבור 2 מגה) בעוד שאני מוריד במגהשרס בממוצע של 100.. אם אין לך כוח להחליף אייפי 4 פעמים אל תוריד, מה זה החזירות הזאת? אני זוכר פעם כולם השתמשו רק באימיול הזבל הזה הורידו סרט בשבוע ופרק ביום ואך אחד לא התבכיין. עכשיו כולם מפונקים... :\

Rock Dragon

New member
חח אם תה לא זוכר נתת לי לינק לאתר

שלך.. והוא סך הכל אתר DC..עם קצת לינקים על HTTP פעם כולם השתמשו באימיול,גם אז כולם הורידו מHTTP,פאבים,ומירק.. ואני מתנשא כאן? "קראפידשייר מצויין,אתה פשוט לא יודע להשתמש בו" אני מסכים שההגבלה מעצבנת,והמהירות בינונית,אבל עם מנהל הורדות אתה משאיר אותו פתוח ממוזער למגש המערכת(ואגב,אני מאלו שלא סובלים את FLASHGET,רק IDM)וזה ממשיך להיות על IDLE לחצי שעה.. קראפידשייר הוא למשתמשי פרימיום,אלא אם כן אתה מוריד קבצים חד פעמית מדי פעם,השאר שמורידים ממנו בקביעות הם סתם נובים שחושבים ת'עצמם בסצינת ווארז אנדרגראונד כי הם חברים בפורטל ווארז אחד שחצי מהלינקים בו שמו פעמיים,וכולם גנובים מפורטלים אחרים,אז אל תזבל לי שאתה מבין יותר ממני..

4ShiRaN

New member
פרק 17

אוףףףףףףףףףףףףףף זה לא מוריד לייייייייייייי מישהו יכול לשלוח לי בפרטי לינק כדי שאני יוכל להוריד ושההורדה תיהיה מהירה...אני כבר מתה לראות את הפרק

adi121

New member
הקפצה לכל אותם אנשים ששורשרו לכאן

ופעם הבאה תשרשרו, תודה.

כל מי שרואה PB תורידו מסבבהDC

הכי מהיר הכי משתלם תוך ואני לא משקר 20 דקות היה לי פרק באיכול HDTV 400MB

למעלה