למי שיודע

קיזו

New member
למי שיודע

מישהו יודע אם להטלת לחשים או כל כישוף אחר צריך באופן חיוני מעגל? כי קראתי שמעגל זה חובה לכישוף ומצד שני קראתי שזה לא חיוני וקריטי, יש למישהו מושג?

RainBird

New member
זה תלוי במסורת. מסורת אחת מחייבת הטלת כשפים עם מעגל- ומסורת אחרת לא מכירה בכלל במעגל.

ljs

New member
אני חשבתי

שהמעגל נצרך להגנה מישויות למיניהם, אם לא משתמשים במעגל משתמשים בהגנה אחרת?

RainBird

New member
המעגל מגן מישויות אם אתה מזמן ישות לתוך המעגל בזמן שאתה מחוצה לו. לרוב המעגל יוצר אפקט פסיכולוגי של מעבר בין היום-יום למקודש, ויוצר הגברה לכוח המאגי שמועלה בתוכו. חוץ מזה, יש הרבה דברים שמגוננים מישויות- מלח למשל.

אחד הדברים המישניים של המעגל

הוא לגונן מישויות (אבל זה עוזר). ואני עושה טקסים בלי שום כלי עזר, גם בלי מעגל, באמצע מדיטציה, בראש. וזה עובד.

ljs

New member
לא משתמש באביזרים בכלל?

קמעות, צמחים, קריסטלים, כלום? אז בעצם אתה לא עורך טקסים בכלל. לא? תאר איך אתה מבצע כישוף כלשהו.

בשביל לעשות

בשביל לעשות כישוף אתה לא צריך שום דבר פרט לעצמך. שאתה מכניס את את האביזרים למיניהם, הם כמאט לא עושים שום דבר (אני מדבר פה על הכלים במאגיה הטיקסית, כמו פגיון, שרביט, מטה וכו... כל אלה מקבלים את הכוח והאנרגיה ממך, ולגבי הצמחים, שמנים וקריסטלים, אני לא מומחה כל כך במאגיה טיבעית אז אני לא אוכל להשיב) כמו שתלבושת ועזרים עוזרים לשחקן להיכנס לתפקידו, ככה כלים טקסיים עוזרים למכשף להיות במצב המתאים לטקס, ובעזרתם הוא יגיע לתוצאות המקסימליות. אבל יש את השחקנים המנוסים יותר שלא באמת צריכים תלבושות ואביזרים בשביל להיכנס לדמות, וכך גם מכשפים מנוסים, אבל אם אתם בתחילת הדרך- כלים יכולים להקל עלייכם. נ.ב. עם אתם מתחילים, כדאי ליצור גם מרחב מקודש, ולהטיל במרחב זה מעגל.

neophile

New member
אתה לא חושב שאתה קופץ גבוה מדי?

"בשביל לעשות כישוף אתה לא צריך שום דבר פרט לעצמך." שזה כבר משהו שאתה צריך להשיג תעשה לי טובה אתה לא "עצמך" כל הזמן הרבה מהזמן אנחנו האישיות שלנו עם קשר משתנה לעצמי אבל אתה אף לא עצמך כל עוד אתה האישיות שלך במידה כזאת או אחרת. בשביל להיות עצמך עליך לשנות מצב תודעה ובשביל זה משתמשים במעגל ובאביזרים בנוסף המעגל משמש כדי לחזק את מצב התודעה שאתה נמצא בו אם במהלך טקס האישיות שלך משתלטת עליך....אתה לא רוצה שזה יקרה לך עם שדים כי זה בדיוק מה שהם רוצים שיקרה לך! זה סימן של חולשה ושל קשר רעוע למלאך השומר הקדוש. אז במקומך הייתי נזהר במה שאני אומר למתחילים שטקס אחד שלהם שבמקרה יעבוד עלול להזיק להם בכלכך הרבה רמות אני לא יודע איזה טקס עשית(אני מניח גואטיה) זה לא אומר שאתה theurgian קודם תלמד ותתרגל אלכימיה. יש לך עוד דרך ארוכה

אתה תמיד עצמך, אתה לא מישהו או משהו

רגע אז שאתה עושה מדיטציה מאגית, זה לא שינוי תודעה? זה רק משהו ליופי? (*גיחוח קל*) אני לא מבין רק דבר אחד, איך קפצת לזה שהמעגל משמש כדי לחזק את מצב התודעה? המעגל עצמו מטילים אותו בשביל טיעול אנרגיה,הגנה מישויות, ועוד אפקטים פסיכולוגיים שונים. נ.ב. מי אמר בכלל שעשיתי טקס גואטיה? מה שתבקש מהשד, תמיד תוכל להשיג בדרכים מאגיות אחרות, והרבה יותר פשוטות.

neophile

New member
אשליות....

אתה לא תמיד עצמך , להיות עצמך זה הישג זה לא בא בקלות רוב הזמן ב"חיי היום יום" אנחנו האישיות שלנו יש הבדל ניכר בין האישיות לעצמי שאם אתה לא מבין אותו כנראה שעוד לא פיתחת את המודעות העצמית שלך לדרגה מספקת שמאפשרת לך לפעול ללא מעגל.(בטח שלא לזמן יישויות) לכן עושים עבודה אלכימית המעגל נועד כדי לעבור ממצב תודעה אישיותי,ארצי,יום יומי למצב תודעה עצמי - מקודש זאת המטרה של המעגל בהתאם למסורת המאגיה הטיקסית\הרמטית אתה רוצה לקרוא לזה "אפקטים פסיכולוגים" ? שיהיה... אני מקווה שאתה לא מזניח את העבודה האנרגטית שלך לטובת "אפקטים פסיכולוגים"... לגבי הגואטיה חשתי שהתעסקת עם התחום אני לא יודע עד כמה בטח קראת את הגירסה של קראולי שכל מתחיל שקורא אותה חושב שהוא הבין הכל.

זה נקרא אפקט פסיכולוגי

שאתה פותח את המעגל הוא עושה לך כביכול "משהו מקודש", אבל אחרי שאתה מבין למה באמת פתחת אותו מלכתכילה, אתה מבין שהעוצמה האמיתית זה אתה, ובעצם שאומרים שהמעגל עוזר לך בטיעול אנרגיה, זה לא נכון, אתה רק "מרגיש" זאת בראש. המעגל לא באמת לוקח את האנרגיה ומטעל אותו, אתה עושה זאת ולא שום דבר אחר. אה ולגבי הגואטיה, לא קראתי אף ספר על זה, לא נראה לי שאני יתקרב לתחום הזה אי-פעם (שוב, כל מה שאתה תבקש מהשד, אתה יכול להשיג אותו בדרכים מאגיות אחרות)

neophile

New member
עומס פסיכי

שאתה פותח את המעגל הוא עושה לך כביכול "משהו מקודש", אבל אחרי שאתה מבין למה באמת פתחת אותו מלכתכילה, אתה מבין שהעוצמה האמיתית זה אתה, ובעצם שאומרים שהמעגל עוזר לך בטיעול אנרגיה, זה לא נכון, אתה רק "מרגיש" זאת בראש. אני מקווה שאתה תאמין לי כשאני אומר לך שעוד לא מצאת את עצמך יש לך הבנה שיטחית שנובעת מקריאה של יותר מדי הודעות בפורומים ולא הבנה שנובעת מנסיון פראקטי אל תיקח את זה באופן אישי , אבל עצה שלי - עזוב אותך מפורומים אתה בטח קראת כבר מספיק כדי שיהיה לך בסיס רעיוני , עכשיו זה הזמן להעמיד את הרעיונות למבחן המציאות בהטלת מעגל כמו בטקס גירוש הפנטגרם אחד הדברים החשובים הוא לבצע את הטקס במישור הפיסי ,middle pillar ,ציור פנטגרמים באוויר(למשל) הליכה בין הכיוונים וכו'. כדי שהאנרגיה תגיע למישור הפיסי ומשם תוכל לחזור בחזרה. אם אתה לא תתעל את האנרגיה עד למישור הפיסי אתה עלול ליצור מתח פסיכי (psychic) שאתה אולי לא מבחין בו עכשיו אבל הוא נבנה לאט לאט...וההשפעה שלו לטווח הארוך. לכן(אבל לא רק) משתמשים בקריסטלים ,מתכות,אבנים וצמחים כמו גם בכלי נשק קסומים לא מדובר באביזרי במה בלבד שנועדו לתרום למצב הרוח הפסיכולוגי בלבד , אלה גם לכלים מקודשים שיכילו את האנרגיה הדרושה לדרך חיים מאגית ,אלה אם אתה מעדיף ליצור עומס פסיכי ונזק לטווח ארוך.

neophile

New member
תאמין לי

ההצטברות של אנרגיה פסיכית כזאת תהפוך אותך לפגיע הרבה יותר , זה אף עלול לפגום באישיות שלך בגלל שהאנרגיה תחסום את האימפולסים מהעצמי שלך. בייחוד אם אתה לא עושה תירגולים אנרגטיים כלשהם ספורט באופן כללי זה טוב לשחרור מתח ויש תרגילים שניתן ללמוד אותם במסגרות של אומנויות לחימה מהמזרח (מהודו ועד סין) שנועדו לשחרור תעלות אנרגיה ,לסובב צ'קרות ולהביא לזרימה בריאה של אנרגיה מהפנים אל החוץ. הרבה אנשים טועים לחשוב שהחוויות שהם חווים כתוצאה מדרך חיים מאגית הם פנטסטים ונפלאים....לרוב אלו חוויות שליליות שנובעות מחוסר של נסיון והבנה . הדוגמא הכי פשוטה היא ההתלהבות מכך שמרגישים חום מהידיים או שנותנים לו פידבק כזה (בהנחת ידיים מעל מישהו) חום מהידיים הוא תופעה שלילית שמראה על התנגדות רבה של האנרגיה בדרכה מן הפנים אל החוץ.

איך

הגענו לדבר עלי מזה שדיברנו על המעגל בכלל? אני לא מבין איך קפצת לזה שאני לא עושה תירגולים אנרגתיים ושיש לי צאקרות חסומות משהו, שבכלל אמרתי שלי יותר טוב בלי אף כלי, ואמרתי מה אני חושב על המעגל.

neophile

New member
אתה עוד לא יודע מה טוב בשבילך

אין כאן שום דבר אישי נגדך. ראיתי לנכון לציין זאת עבורך ועבור שאר העצלנים שקוראים את הפורום לאות אזהרה אזהרה מפני עיסוק בדברים שהם לא מבינים ושעלולים להיות מסוכנים לטווח הקצר והארוך הטלת המעגל הוא טקס אלמנטרי וחשוב מאין כמוהו - מכל הסיבות הידועות ובייחוד בגלל הסיבה החשובה ושכה רבים מתעלמים ממנה ויוצרים בגלל ההתעלמות ממנה נזקים לעצמם. הבעיה היא אי קרקוע של אנרגיה הרבה מהדברים אפשר לשייך לפסיכולוגיה אך את האנרגיה הפסיכית לא מפני שזה נושא שכבר קשור למטא-פיסיקה . גם אם תלמד פסיכולוגיה אתה תלמד פיסיולוגיה ואם תרצה תעמיק לביולוגיה ולכימיה ואף לפיסיקה . לטעון כי כל התופעות הקשורות לעניין הן פסיכולוגיות בלבד זה להתעלום מהפיסיולוגיה,הביולוגיה ,הכימיה והפיסיקה של העניין.

neophile

New member
פעילות מאגית ללא מעגל זה מסוכן

לפי הרשמים שאני קולט ממך כדאי לך להטיל מעגל שזה טקס בפני עצמו לפני שאת יכולה להטיל מעגל את צריכה להתאמן על ויזואליזציה , בעברית "החזייה" זה לא בדיוק דמיון , אלה דגש על המרכז החזותי במוח מומלץ ללוות את כל התהליך על ידי תירגולים של איזון הצ'קרות ופיתוחן , בייחוד לשים דגש על תזונה אם את חווה כל מני מצבים לא בריאים שמתבטאים בכאבים במקומות שונים בגוף ,סחרחורות,חולשה וכו' וכו' רצוי לבדוק את הסיבות ברפואה קונבנציונלית ואלטרנטיבית ולקבל טיפול מתאים(לכל הנוגע לתרופות או תוספי תזונה עדיף אותם בצורה כמה שיותר טיבעית) הסיבה היא שרוב האנרגיה לטקס\כישוף באה ממך ובמובן הזה אין הבדל בין כך לכל פעילות תפקוד לקוי של הגוף מראה על תפקוד לקוי של המערכת האנרגטית(ברמה זאת או אחרת) פעילות מאגית עלולה להזיק ולהביא ליצירת מצבים והרגלים לא רצויים (בייחוד ערפדות) בייחוד כזאת שנעשת ללא הטלת מעגל נשמע קשה?

למעלה