למי שיודע

כישוף שאמני

אני לא מכירה מסורות כישוף אחרות ולכן אספר על זו שנאי משתייכת אליה. הכישוף השאמני תמיד ובכל מקרה נעשה בתוך מעגל. למה? כי זו הדרך הנכונה הטובה הבטוחה והמכובדת לעבוד. קיצורי דרך, לחתוך בקצוות, לחסוך זמן... אילו התנהגויות שלא מובילות אותנו למקומות טובים. אני הייתי מתחילה בללמוד לפתוח מעגל, ומשם מתקדמת...

PurpleFilth

New member
אה, עכשיו הבנתי.

לפתוח מעגל זאת הדרך הנכונה. אבל למה? בגלל שזה מה שלימדו אותך? אותי אישית תשובה כזאת לא ממש מספקת.

RainBird

New member
אני תומך בך- ומוסיף שתמיד חכם ללמוד שיטות נוספות לעבודה רוחנית, כי יש יותר מדרך אחת תמיד לעשות דברים.

דרך מצויינת לפעולה

ואכן אימצתי אותה במלואה. אני עוסקת בתחום הריפוי והמיסטיקה כבר עשר שנים בערך. רוב חיי הבוגרים. הדרך שאליה הגעתי ושמתאימה לי היא דרך העבודה השאמנית. ויחד עם זאת כל דרך היא ברוכה אם היא מבאה לאושר. אז אני בהחלט מצטרפת להמלצה שלך כמה שיותר לנסות עד שמוצאים את מה שעושה לנו טוב.

ואכן למדתי רבות ושונות

והתמקצעתי באחת ואליה אני מתייחסת ואליה אני מגיבה מאמינה גדולה בלדבר רק על דברים שאני יודעת אותם עד הסוף

neophile

New member
רעיון גרוע מאוד

המושגים כאוס מג'יק ואקלקטי לא באמת קשורים אחד לשני כמו שנוטים להשתמש בשני המונחים האלה יחד אקלקטי זה יותר אחד שמתנסה במגוון שיטות מאגיות בעוד מאג כאוס מתנסה במגוון שיטות ולוקח מכל שיטה את מה שנראה לו נכון ומשלב אותו בשיטה המאגית שלו, שהיא מן הסתם הכי נכונה לו. להיות מאג כאוס זה גם להיות אקלקטי אך לא להפך. זה דיי משעשע לראות אותך משתמש במושג "עבודה רוחנית" בהתחשב בכך שבמסגרת של וודו אין כמעט בכלל עבודה רוחנית. אלה אם אתה מגדיר "עבודה רוחנית" כלא יותר מאשר כניסה לטראנס. שזאת הגדרה שאף עובד רוחני ,אמיתי עם עצמו, לא יסכים לקבל.

RainBird

New member
זה לא נכון שאין בוודון עבודה רוחנית אבל כמובן לא למדת שום דבר מעבר לטראנס המאוד סטריאוטיפי. אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם שחר- זה גורם לך להראות רע. אישית אני זוכר כמה תרגילים מעניינים של העלאת אנרגיה, עבודה עם האבות הקדומים, עבודה חזקה עם העין השלישית ועם סוגי אנרגיה כמו האצ'ה והנומו.

neophile

New member
אני לא שופט אותך

אני ממש לא איש קטן
אתה לא יותר מאיש.

RainBird

New member
אתה שופט את הוודו ואז אתה שופט אותי שאני לא יותר מאיש.

RainBird

New member
אני מקווה שתתגבר על הרבה דברים. תחביר, הבנה בסיסית של אמנות המאגיה למשל...

neophile

New member
../images/Emo13.gif

על תחביר אני מבטיח לעצמי לעבוד על אומנות המאגיה , כנראה שנשאר חלוקי דעות בנושא

ההסבר היה בגוף התשובה

כי זו הדרך הנכונה הבטוחה והמכובדת ביותר. ואני אפרט מעגל הוא מקום שאותו ניקינו מהשפעות חיצוניות, מאנרגיות ישנות, ומדברים שעלולים להפריע ככזה הוא סביבה הרבה יותר בטוחה. מעגל הוא מקום שאליו אנחנו מזמנים את הכוחות העוצמתיים שעימם אנחנו עובדים וכיוון שכך העבודה הרבה יותר נכונה (לפחות בשאמניזם אנחנו לא מאמינים בלעבוד לבד אלא בעזרת בלעי ברית) מעגל הוא מקום שסידרנו שניקינו פיזית אנחנו מתנהלים בתוכו באופן טיקסי וככזה העבודה בו היא יותר מכובדת לכל ההיבטים הללו יש השפעה אדירה על הביטחון האישי שלנו על העוצמה שנפגין ועל יעילות הכישוף שיוטל.

אורי רז

New member
יש שיטות אחרות

לדוגמא ליצור מעגל עבור הקוסם ומשולש עבור הישות המזומנת. האם השיטה הזאת פחות בטוחה ? פחות נכונה ? פחות מכובדת ? פחות יעילה ? יש הבדל בין להסביר למה הדרך שלך טובה, ובין להסביר למה הדרך שלך היא הדרך הטובה. אני מניח שהראשון יתקבל בפורום בברכה, ואני לא מופתע לראות שהשני גורר מעורר מידה מסויימת של אנטגוניזם.

gwizard

New member
מההה ?

" כי זו הדרך הנכונה הטובה הבטוחה והמכובדת לעבוד." את רצינית או שזו בדיחה ממש לא מצחיקה ?

למעלה