We are here, We are many We are forever...
B buffstar New member 13/12/02 #36 ציטוט מאיפשהו... אין לי שמץ מאיפה נראה לי סטאר-טרק-וורס-משו-בסגנון...
B buffstar New member 13/12/02 #38 מאיפה לי, אני סתם גונבת ציטוטים../images/Emo3.gif במקומות מתאמים... It´s all about power...
B btvs New member 12/12/02 #23 וואווו!!! אולי WILLOW FREAK לא פה אבל אני פה, ועכשיו אני גם מעוצבנת! אף אחד לא יקרא לווילו שלי כלבה! קאפיש?! עד פה! את זה אני כבר לוקחת אישית! או.קיי... הוצאתי עצבים, עכשיו אני קצת יותר רגועה...
וואווו!!! אולי WILLOW FREAK לא פה אבל אני פה, ועכשיו אני גם מעוצבנת! אף אחד לא יקרא לווילו שלי כלבה! קאפיש?! עד פה! את זה אני כבר לוקחת אישית! או.קיי... הוצאתי עצבים, עכשיו אני קצת יותר רגועה...
B B a n j o New member 12/12/02 #30 האמתי ../images/Emo58.gif תחילת 6 שבהתחלה של העונה התעצבנתי עליה אבלאז דווקא אהבתי את איך שהיא מתנהגת ולא שמה ז´ על אף אחד (מזכירה לי את עצמי )
האמתי ../images/Emo58.gif תחילת 6 שבהתחלה של העונה התעצבנתי עליה אבלאז דווקא אהבתי את איך שהיא מתנהגת ולא שמה ז´ על אף אחד (מזכירה לי את עצמי )
W WillowFreak New member 13/12/02 #33 banjo!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif אני כן כאן!!!! (לפחות מדי פעם) איזה רשעות!!! איש רע!! למה??? למה ככה??? מקלל מאחורי הגב שלי את ווילו!!! sham on you!!!
banjo!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif אני כן כאן!!!! (לפחות מדי פעם) איזה רשעות!!! איש רע!! למה??? למה ככה??? מקלל מאחורי הגב שלי את ווילו!!! sham on you!!!
B B a n j o New member 13/12/02 #39 shame shame shame shame i need to be spanked NOT ! אבל קראת את ההודעה הבאה אח"כ ? שאני מתחיל לאהוב את ההתנהגות שלה ?
shame shame shame shame i need to be spanked NOT ! אבל קראת את ההודעה הבאה אח"כ ? שאני מתחיל לאהוב את ההתנהגות שלה ?
M matara New member 11/12/02 #14 חח כלבה עם מבט של ווילו?!../images/Emo6.gif איפה אפשר להשיג כלבים כאלה?! גם אני רוצה... לכלב שלי יש מבט של רוצח....
חח כלבה עם מבט של ווילו?!../images/Emo6.gif איפה אפשר להשיג כלבים כאלה?! גם אני רוצה... לכלב שלי יש מבט של רוצח....
B bewiched New member 12/12/02 #24 מההה? סת גרין מושלם-משחק לא רק בבאפ גם באוסטין פוארס(סקוט איבל) ועוד המון סרטים נהדרים
L Lady of Buffdom New member 12/12/02 #22 ניצול"ש אנשים, אני ממליצה בחום לקרוא את הפנפיק המדהים הזה! הוא מתרחש אחרי הפרק "The gift", ואני לא אספר לכם עוד כי זה רק יהרוס. אני יודעת שהוא ארוך (מאוד מאוד), אבל שווה כל דקה.
ניצול"ש אנשים, אני ממליצה בחום לקרוא את הפנפיק המדהים הזה! הוא מתרחש אחרי הפרק "The gift", ואני לא אספר לכם עוד כי זה רק יהרוס. אני יודעת שהוא ארוך (מאוד מאוד), אבל שווה כל דקה.