למי שזה מעניין אותו,

רינת4

New member
למי שזה מעניין אותו,

סת´ גרין משחק בסרט חדש, על בנים של מאפיונרים שרוצים שהאבות שלהם ישתפו אותם,אבל הם לא. ואז הם מנסים לגרום לאבות להבחין בהם או משהו. קוראים לזה "נוקמראונד גייז" או משהו כזה...? המילה הראשונה קצת מומצאת,אבל אני בהחלט זוכרת שהיו N ו-M... :) אבל המילה שהנייה(גייז) היא בהחלט נכונה!

melatonin

New member
אולי

knock´em round, guys ? יענו, "תרביצו להם, חבר´ה" פתאום זה מקבל משמעות הרבה פחות הומואית משהיה אפשר לחשוב

רינת4

New member
אולי...

אבל כשראיתי את זה כתוב באנגלית לא היה ´(גרש),וזה היה במילה אחת. אבל יכול להיות. מה שאומר שזכרתי נכון...?(די מוזר ולא הגיוני,אבל שיהיה)

M16B

New member
לא ממש

אני די חדשה בכול הקטע של באפי(התחלתי לראות בסביבות עמצע החופש הגדול בביפ ואז נדלקתי והורדתי מהר את כול הפרקים וראיתי אותם) אז אני כן יודעת הכול על באפי אבל אני די חדשה במסביב גם בפורום. למה מי זה?

M16B

New member
אוי חמוד

דרך אגב זה לא זה ששיחק את הבן של דר´ רשע באוסטין פאוורס 2?

mscooter

New member
זה נורא מעניין שבסרטים אחרים

חוץ מבאפי הוא משחק בן שרוצה לרצות את אבא´לה :)

Schnickelfritz

New member
באוסטין פאוארס../images/Emo35.gif

לא ראיתי את שלוש אז אם אתם מדברים על השלישי תודיעו כדי לא להרוס לי, אבל באוסטין פאוארס אחת ושתיים הוא בכלל לא משחק ילד של אבא. להפך, הוא צוחק עליו כל הזמן ואומר לו שהוא אידיוט (You had me at hello. Tear -חחח, אני אוהבת את הציטוט הזה
)

B a n j o

New member
אם כבר חמוד (נצל"ש)

חיפשתי מקום להכניס את זה כדי לא לפתוח שירשור חדש לכלבה שלי כל הזמן יש מבט חמוד כזה שמזכיר לי את ווילו !

buffstar

New member
אתה רומז שווילו היא כלבה../images/Emo2.gif

פירוש רדיקלי של הטקסט... גם הכלבה שלי עושה מבטים חמודים...

B a n j o

New member
מאחר ו-wilowfreak לא כאן ../images/Emo58.gif 6

כן, די כלבה.... (לפחות בהתנהגות בתחילת השישית) אבל סתם, לכלבה שלי יש מבט כזה חמוד בעיניים שמזכיר לי את ה- puppyface של ווילו

14מתן

New member
מע!? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

וילו לא כלבה, היזהר לך ! אני יספר ה-כל לwillowfreak ואני והיא נערוב לך (עכשיו היא בארץ
) חחחחח סתם אבל היזהר !

למעלה