למי שהיה בלה פלאן

alonaski

New member
פחחחחח
אתה מדבר על הפורום שלנו??

ואתה מאמין לכל דבר שכתוב בו????

אוי ואבוי....!!!

בוא תקשיב עכשיו טוב לי ! ואזכיר לך, שאני רק - מנהלת הפורום!

הכי הרבה כסף - הכי נכון להשקיע...

במשכנתא שלי!!!סדגש| שולחת לך את הפרטים של חשבון הבנק, להעברות....

את צריכה ללמוד הנדסת אנוש

לא אומרים את זה ככה באופן בוטה...
את צריכה להגיד שאת מוכנה ללמד אותי שיעורים פרטיים ואז לקרוע אותי במחיר בלי שאשים לב.

alonaski

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה הנדסת אנוש??? זה ששיייך לקורס: "שיווק-תיכמון-ומכירות" לא?...

בקורס הזה נכשלתי עוד במבחני הכניסה...
והיום אני בוגרת גאה של "קורס לחיים" לבעלי אינטיליגנציה רגשית לקויה, בהתמכות של: "אמון, הפצת האמת ואמירתה גם בפרצוף בצורה ספונטנית ללא מחשבה ותכנון מראש"

אבל בינינו... - אני פתוחה גם להצעה שהעלת כאן!

כן, לצערי גם אני כמוך...

אני אוכל אותה לא מעט בגלל הישירות המוגזמת.

מה שאני מתכוון לעשות (והמשפחה תדע בקרוב) זה בנוסף לחופשה בפסח באמצע מרץ, אני מתכנן לגנוב שבוע בינואר איפשהו, באיטליה או צרפת.
התברר לי להפתעתי שחופשה של אדם אחד עולה הרבה פחות מאשר חופשה שבה כל הפרזיטים מצטרפים!!

ואז אוכל להתאמן ולהשתפר... ובמרץ לנסוע עם כולם ולהשוויץ!!!!

ולגבי המשכנתא - הייתי בשמחה מכסה לך, אבל אני לא מתעסק בסכומים של מתחת לעשרה מיליון שקל, אז הפעם נוותר...

natyh

New member
אז גם אני אנסח שאלה ישירה ..

יש או אין כסף לסקי פאס ?

אז אם כסף למורה יש ולסקי פאס אין אז ... זו לא קשירת העגלה לפני הסוס ....

התשובה די פשוטה למעשה...

השאלה על מה להוציא את הכסף.

בשנה שעברה שילמתי על 5 אנשים, והשיעורים הפרטיים עלו בסביבות 1,000 יורו (אולי קצת פחות). זה סכום יקר, אבל חישבתי אותו מראש והחלטתי שהוא שווה הוצאה.

הפרש בין סקי פס זול ליקר יכול להגיע ל 70-80 יורו לאדם. זה בערך שני שיעורים פרטיים.

והפעם מדובר ב 8-10 אנשים. אז זה יכול לצאת 700 יורו הפרש!! ואם אני ממילא לא משתמש בכל המסלולים, אז אני מעדיף לחסוך בסקי פס, בלי לחסוך בהנאה כי אני ממילא לא גולש בכל המרחבים העצומים הללו, אנחנו עדיין מתחילים.

עניין של עלות תועלת. אני מעדיף לשלם הרבה איפה שמקבלים הרבה, ולחסוך איפה שמשלמים סתם.

2 איזי

New member
תשמע

למתחילים מספיק הפס הזול ביותר. על זה אין ויכוח.
למתקדמים המצב קצת שונה ובגלל זה קשה לענות על השאלה. זה עניין של נסיון אישי, רצון ונכונות המדריך ורמת הקבוצה הכוללת...

והכי חשוב, תקשיב לאיל!! יש לו כל כך הרבה נסיון באתר הזה שהצרפתים כבר מתקשרים לשאול אותו שאלות...

שיהיה לכם חורף לבן

dfl

New member
אתה לא צריך להחליט עכשיו

אפשר להרחיב את הסקיפס במהלך החופשה. קונים סקיפס למתחם סביב עיירת המגורים שלכם ואם אחרי יומיים-שלושה יש דחף עז לחקור את כל האיזור, משלמים את ההפרש ומרחיבים את הסקיפס, זה טריויאלי בעידן הכרטיסים המגנטיים.

נפתלי99

New member
גלישה ללז-ארקס

לגולש ברמה בינונית לוקח בערך שעה עד שעה ורבע בבוקר להגיע לצד של לז ארקס, כולל מעבר ברכבל הדו-קומתי בין שני הצדדים. חשוב לעשות את זה עד עשר בבוקר, כי אח"כ נוצר שם תור מזעזע ברכבל.
לה-פלאן הוא אתר חביב מאוד, אבל הצד של לז ארקס מציע עוד מגוון מדהים של מסלולים, חלקם למתחילים ועד לרמת מסלולים שחורים עם נוף מדהים.

חשוב לחזור לרכבל חזרה לכיוון לז-ארקס עד 3:30, כי אחרת עשויים להגיע לרכבלים סגורים ולהיתקע.
יש אחלה שילוט אלקטרוני בנקודות שונות שאומר את סטטוס המעליות, ומתי מומלץ לחזור לצד השני. על השעה שהם כותבים אפשר להוסיף בקלות 30 דקות, כי הם מגזימים בפסימיות...

לדעתי ממש לא כדאי לפספס את ניצול מרחב הסקי הגדול - לכל גולש בינוני ומעלה.

למעלה