למי שהיה בלה פלאן

למי שהיה בלה פלאן

יש שלושה סקי פס. פרדיסקי היקר, פרדיסקי דיסקברי טיפה פחות יקר ולה פלאן אנטייר שהוא זול.
אנחנו הרכב של כמה מתחילים פלוס (נערים והורים עם ניסיון של חופשת סקי אחת בלבד), ועוד כמה נערים מתחילים לגמרי.

איזה סקי פס כדאי לי לקנות? ברור לי שאף אחד מאיתנו לא יטייל כל יום במרחבי 425 ק"מ של לה פלאן + לז ארקס

(אני מזמין הכל מראש, וחשוב לי לדעת עלויות, מדובר בלא מעט אנשים וההפרש מסתכם ב 100 יורו לאדם)

איל שחר

New member
הכרתי עד כה רק שניים, ל.פ + לזארק ול.פ. בלבד.

זה של לה-פלאן בלבד מספיק לחלוטין. בכל אופן, אברר לגבי שלושת הסוגים שהזכרת.
אשמח לעוד פרטים.

לה ז'ה

בשנה שעברה היינו בלה ז'ה. בתכלס אני עשיתי אולי 5% מהאתר, והילדים עשו 10-15%. וזה עוד אתר קטן יותר מלה פלאן.

סתם חבל על הסקי פס היקר.

2 איזי

New member
המרחק בין לה פלאן ולז ארק דיי גדול

ומי שלא גולש בכיף בטח שלא ינצל את כל הפס המלא.

איפה ראית הפרש של 100 יורו לאדם??? באתר של לה פלאן ההפרש בין הפס הכי זול והפס הכי יקר = 40 יורו...

natyh

New member
תלוי במי שידריך אתכם

אם אתם לא לוקחים הדרכה אז כדאי לכם לחסוך את מחיר הטיסה המלון והסקי פס
אם כן אז תשאלו את המדריך הוא יודע טוב יותר מכל פורום ....

אבל אז יהיה מאוחר מידי...

אני מבין את המסר שלך... אבל אתה טועה.

ההפרש בסקי פס לעשרה אנשים יכול להגיע אפילו עד 1,000 יורו. וזה חשוב לדעת מראש. לה פלאן זה אתר מדהים, אבל לדוגמא, חבל לנו לשלם סקי פס למקום שנעשה בקושי עשירית מהמסלולים.

כך שלחכות למדריך, נו גוד!!!

איל שחר

New member
מהסתכלות על שלושת התעריפים באתר שלהם, הבנתי ש

1. כל האזור - לה פלאן + לזארק לכל השבוע.
2. לה פלאן לשבוע + יום אחד בלזארק.
3. רק לה פלאן.

בתחילת הכרותנו עם לה פלאן היה לנו סקי-פס כולל הכל ואז עברנו פעם אחת בשבוע לצד השני.

בשנתיים - שלוש האחרונות הסקי-פס שלנו כבר לא כולל את "עבר הירדן" וגם לא עברנו לשם.

הבסיסי יספיק לכם לחלוטין, גם השנה וגם בשנה הבאה.
אם לקראת סוף השבוע תחשקו מאד לעבור לצד השני וגם השלג ומזג האויר יהיו טובים שם, פשוט תקנו כרטיס חד-יומי לשם. אני חושב, גם אם לא בטוח, שזה אפשרי.
סביר שקנייה זו תהייה יקרה יותר מאשר לקנות מראש אבל אז תוכלו להחליט במקום ובהתחשב במזג ובחשק.

אזור לה-פלאן עם 220 ק"מ מסלולים מכל הסוגים, בדגש על כחולים ואדומים, יספק לכם תעסוקה ליותר משבוע אחד.

תודה רבה - אם כך, הסקי פס הבסיסי לא יקר

6 ימים בניצול הדיל למשפחות יעלה בממוצע 185 יורו לגולש שזה לא יקר.

ואם אתה אומר שמקבלים בזה 220 קילומטר... פשששש.... זה המון!

ראיתי מקומות גם שאפשר לקנות מדריך פרטי בלה פלאן ב 30 יורו לשיעור, אם אתה קונה מינימום שיעורים.

מגניב ביותר - אני כבר מתחיל להתרגש.

אכן מגרה מאוד - בעצם מדובר בכמה נקודות מפתח

עכשיו אני רק שם לב שמדובר באוסף של מקומות. זאת אומרת שאי אפשר לקחת לינה במקום אחד קרוב למסלולים. כי אם רוצים להתרחק ממילא צריך מכונית או אוטובוס.

איל שחר

New member
לא הבנתי. כל המקומות שתראו שם, הן בסיור

הוירטואלי והן בקטעי הוידאו שצילמתי, כל האזור הזה מחובר בגלישה (וכלול בסקי-פס הבסיסי, למעט לאזארק) ללא כל צורך בתחבורה ציבורית ו/או רכב.

אפשר לישון היכן שרוצים. בכפר, בבלה-פלאן, בפלאן וילאג' או בצד השני של הגבעה, במוטאלברט או במושבין, כל האזור מלא מקומות לינה וכל האזור מקושר רכבלים.
יש גם מלונות (ושני קלאב מד), למעלה, באיים לה-פלאן.

ולדעתי הכל קרוב למסלולים והכל מלא מקומות אוכל קטנים ונחמדים.

esnow

New member
איפה מצאת הדרכה ב-30 יורו?

נשמע אטרקטיבי ביותר

בין החיפושים שלי מצאתי

מדריך פרטי עולה כ 40 יורו.
אם לוקחים כמות מסויימת של שיעורים, ובשעות מסוימות אפשר להגיע למחיר הזה, אני מודה שאני לא זוכר בדיוק באיזה אתר מדובר, זה היה באחד האתרים המוכרים בצרפת.

esnow

New member
שווה ביותר.... אם אתה במקרה

נתקל בזה שוב תעלה קישור בבקשה.
אני גם מתכנן להיות בלה פלאן ובמחיר כזה בטוח שאקח הדרכה.

natyh

New member
הדרכה פרטית היא דבר נפלא

לאחר שעברת את הרמה הבסיסית של לימוד הסקי .

לא ממליץ למתחילים בקבוצה משפחתית או חברים לקחת מדריך פרטי
מפני שדי מהר יפערו הבדלי רמות ואז המדריך יאלץ לתזז בין המתקדמים למתחילים ומישהו יפסיד .

ממליץ ללמוד בקבוצה בבית ספר מסודר לפי רמה של כל אחד, משפחה זה טוב ויפה אך לא בבית סיפרינו ...

ואני לא רוצה להזכיר שוב את הסיפור על האבא שאיים באקדח על המנהל שהשאיר את הבת שלו כיתה....

בקיצור העניין הוא הפרדה להדרכה לפי רמות לא לפי ייחעס משפחתי ...
.

מדובר במדריך פרטי לאדם אחד

בשנה שעברה חלק לא קטן מהתקציב היה שיעור פרטי ליום לכל אחד.

natyh

New member
יפה

על האפשרות הזו לא חשבתי אני מודה ,
יש בכך אצילות רבה ותרומה חשובה ביותר לכלכלה האירופאית המקרטעת .

רק אם זה המצב אז מדוע לחסוך במחירי הסקי פאס ? .

הפורום אשם!!

לפני החופשה קראתי המון מנוסים כאן שהקפידו להגיד שהכי חשוב זה ההדרכה, וכדאי להשקיע שם הרבה כסף. אז הייתי ממושמע!!!

למעלה