למי שבאמת מבין?

Je Cours

New member
אני צפיתי עפ"י הרצף העלילתי

ולא הכרונולוגי. כשהתכוונו לצאת לסרט, אז אמרתי לעצמי שאני רוצה לעשות את זה כמו כול השאר- לראות את הטרילוגיה הישנה ואז את החדשה- שאני אהיה בהלם מכול תשובה לחור בעלילה כמו שאר האנשים באולם. רציתי את ה"וואו!" הזה, אבל אחרי שביקרתי ברבים מאתרי SW, שראיתי תמונות, שקראתי ספויילרים וקטעי עיתונות, הגעתי למסקנה שהכול נהרס גם ככה. בכול מקום כתבו מה קרה כבר בישנים, כי כולם הניחו שרוב הציבור ראו את הישנים ולא כולם ראו את החדשים (הנחה נכונה, סביר להניח) וככה דיי נהרס לי. בסוף אני מתכוונת לעשות כמו שאמרתי, הטרילוגיה החדשה מאחורי בעוד הישנה עדיין מחכה לי מעבר למתכונת במתמטיקה. האם עשיתי טעות? נראה עוד שבוע...

DDN

New member
ואני אשמח לשמוע את מסקנותיך.

באמת, זה מאוד יעניין אותי לדעת. עכשיו השאלה - נהנית מ1-3? בהצלחה במתכונת במתמטיקה!

Je Cours

New member
תודה.

ולשאלתך- כן. זה לא שנדהמתי מהטקסטים המדהימים או מהאפקטים, אבל אהבתי. הסרטים דיי השתבחו ככול שהתקדמו הלאה והכי נהנתי מהשלישי. אבלל ממש. ראיתי אותו ביום שבת בקולנוע ועד עכשיו אני לא מפסיקה לדבר עליו. היום בבוקר זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו- אנאקין עם סיף האור בחדר מלא ילדים (כן, יש לי חולשה לילדים קטנים ומסכנים. גם לזקנים שאוכלים פת לחם עם תה). ראיתי את הדיון שניסיתי לפתוח, ולמען האמת, לי קוסם הרעיון של לראות את 4-6 ואז את הראשונים. אני מניחה ש"הדשא של השכן ירוק יותר" באופן מתמיד ובילתי מרפה. אני טיפה מאוכזבת שקראתי את הדברים החשובים שקורים ב4-6, כי אולי הייתי מרגישה עכשיו שאני צופה בסדט ארוך במיוחד במקום לחוות תחושה של קריאת העמוד האחרון בספר(כשאתה יודע כבר מי רצח את כול העשרה "כושים קטנים" על האי), ככה שאתה רק חושב על "נו... איך הוא יעשה את זה? אני כבר יודע שהוא עושה את זה, אבל איך...". דאמט! אולי הייתי צריהכ לראות את הישנים קודם? טוב... אני מניחה שעל זה אני לא אוכל לענות. ואני מבטיחה לכתוב את מסקנותיי :0)

tactical

New member
בקשה קטנה.....

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה ..... אל תגידי "סיף-אור" רק לקרוא את זה גורם לי לרצות לזרוק על עצמי פסנתר כנף לבן... זה נשמע פשוט כל כך, כל כך רע.... אווו בו נלחם עם הסיף אור, אווו דארת' ויידר אני יהרוג אותך עם הסיף-אור שלי.... תגידי פשוט לייטסייבר או אם אין לך כוח אז חרב אנחנו נבין למה הכוונה...

Je Cours

New member
אין בעיה....

לא הייתי רוצה שחס ולחלילה תזרוק את עצמך על פסנתר כנף לבן... הנזק שזה יעשה לפסנתר המסכן, באמת...

אני שונא שאלות שמתחילות ב- "למבינים

או "לתותחים באמת" או "מלך מי שאומר לי" ואז באים ושואלים שאלות מפגרות כמו "מה הסדר של הסרטים" או שאלות מפגרות כאלה. חלאס - ומי שלא באמת מבין אבל יודע לספור מ-1 עד 6? ומי שיודע לאיית? צריך להפלות אותם?!

DDN

New member
שאלה למבינים בלבד.

מה הסדר ההפוך של הסרטים? למה אתה אדום? מה משמעות החיים?

Je Cours

New member
../images/Emo6.gif

המדריך לטרמפיסט.... הפעם הראשונה שהבנתי כמה מגבת לבנה חשובה.

KingpinEX

New member
ואו

תראה מה עשית? והכל כי ביקשת את הסדר של הסרטים? היה קשה לחפש בגוגל? שוב שרשור של מיון תגובות על הנושא הכי חרוש בעולם מה לראות 1 עד 6 או 4 עד 6 ו1 עד 3 ואתה רק ביקשת את השמות לא שאלת בכלל באיזה סדר לראות... אנשים אתם עצובים! הבן אדם רק רצה את השמות! מספיק היה התשובה של אובי וואן! אבל מה אתם חיבים להפוך את זה לעוד שרשור משעמם וחוזר של מה עדיף לראות לפני מה... לסרטים יש מספרים! תראה אותם לפי הסדר! כולום יודעים שאנקין הוא האבא של לוק גם מי שלא ראה בחיים שלו סטאר ווארס! LUKE I AM YOUR MAMA זה המשפט הכי מפורסם בעולם! בלי קשר מי שבאמת מבין?! פחחחחח למה לא לך לפורום של מטריקס ושאל מי זה ניאו? רק למבינים באמת!.(תאמת זה יביא תשובה מסובכת... ניאו זה השביעי!) והאיש רק רצה לדעת את השמות של הסרטים!!

Obi Dan Kenobi

New member
*אובי-דן ../images/Emo3.gif

וטכנית, זה לא "Luke, I'm your father", זה- "No, I'm your father". פרטים, מי מתחשב בהם היום..

למעלה