למי שבאמת מבין?

d o r 3

New member
למי שבאמת מבין?

מישהו יכול להגיד לי כמה סרטי מלחמת הכוכבים יצאו מה שממם ולפי איזה סדר אם בנוים

Obi Dan Kenobi

New member
כולם פה "באמת מבינים".

עד עכשיו, יצאו שישה סרטים. הסרטים בנויים מסדר עלילתי, וסדר יציאה לקולנוע. לפי העלילה "אימת הפאנטום" "מתקפת המשובטים" "נקמת הסית'" "התקווה החדשה" "האימפריה מכה שנית" "שובו של הג'דיי" לפי יציאת הסרטים לקולנוע "התקווה החדשה" "האימפריה מכה שנית" "שובו של הג'דיי" "אימת הפאנטום" "מתקפת המשובטים" "נקמת הסית'"

DDN

New member
ניטפוק

זה "תקווה חדשה" ולא "התקווה החדשה".

Je Cours

New member
ה"עד עכשיו..."

בא לרמז על איזו תקווה שיצאו עוד סרטים? כי אם כן אז..... זה יהיה פשוט מעולה !!!!!!!!! ולמרות שקראתי שוב ושוב ושוב ציטוטים של לוקאס אומר "זהו הסרט האחרון", "אני שמח שסיימתי את הטרילוגיה לפני מותי" ומשפטים מדכאים כגון אלו- יש עוד איזו תקווה קטנה.... כאילו, הבנאדם אלוף בלגרום לאנשים לחכות!

the sith

New member
אוקיי הנה

הסרט הראשון שיצא 1977-Star wars a new hope מלחמת הכוכבים תקווה חדשה- פרק 4 1980-Star wars the empire strikes back האימפריה מכה שנית- פרק 5 1983-Return of the jedi שובו של הג'די -פרק 6 1999-The phantom menace אימת הפאנטום - פרק 1 2002-Attack of the clones מתקפת המשובטים - פרק 2 2005-Revenge of the sith נקמת הסית' - פרק 3 . הסדר שממולץ לראות את הסרטים הוא פרקים 6,5,4 אחר כך פרקים 3,2,1 . כי יש קו עלילה מסוים שאתה צריך להבין אם לא ראית את הסרטים.

DDN

New member
נוטה לא להסכים.

אנחנו שראינו אותם כבר רגילים לסדר של 4,5,6 ואז 1,2,3. לדעתי חדשים שצופים צריכים להתחיל מ1. ואת דעותי נימקתי כבר בכמה הודעות בפורום ואף אחד לא טרח להתייחס.

tactical

New member
"ואף אחד לא טרח להתייחס" ?

אני בפרוש זוכר שרשור אחד שבו הסברנו לך למה מומלץ לראות את הטרילוגיה הישנה לפני החדשה.... טוב אולי פספסת את זה אז אני יחזור על זה שוב.... במידה ואתה רואה את הטילוגיה החדשה קודם זה יהרוס לך חלק מהפתעות הגדולות שיש בטרילוגיה הישנה - אני לא יפרט איזה הפתעות כדי לא "לספיילר"... עכשיו, במידה ומישהו ראה כבר את נקמת הסית' אבל לא את יתר הסרטים - במצב כזה אתה צודק כדאי כבר לראות קודם את הטרילוגיה החדשה כיוון שההפתעות כבר נהרסו בעצם הצפייה בנקמת הסית' ככה שזה לא ממש משנה....

Artoo Detoo

New member
אני חושב

שצריך לראות את 1, 2, ו-3 קודם כי רואים את 4, 5, ו-6 קודם אז יודעים את העלילה של 3. מה שהם מנסים להסביר שהסרטים הראשונים היו 4, 5, ו-6 ואז עשו את 1, 2, ו-3. שמספר על האירועים שתהרחשו לפני הסרטים הישנים.

אבל

כשאתה רואה את הטרילוגיה החדשה אחרי שראית את הישנה, זה הורס לך את ההפתעות שבטרילוגיה החדשה! זה פשוט עניין של איזה יותר חשוב לך.

Rockamora

New member
אופס ../images/Emo9.gif.. זה הניק ממדינת התפוזים..

DDN

New member
זו בדיוק הטענה שלי כאן!

אף אחד לא הסביר כלום. התשובות שקיבלתי היו בסגנון של "צריך לראות קודם את 4,5,6 כי זה מה שלוקאס התכוון וזהו". כמו שטענו עכשיו מתחתיך, ישנן ההפתעות של הטרילוגיה הזו וישנן ההפתעות של זו. מה יותר חשוב? מה יותר קריטי? אף אחד כאן לא מנסה לשכנע, ואחרי שאני מבקש שינסו לשכנע במקום משפטים קצרים ולא רציניים כמו "זה מה שלוקאס התכוון, אף אחד לא טורח להתייחס. אל תדבר בלשון רבים, כי חוץ ממך בשרשור אחד, רק עוד אחד ענה בשרשור אחר, ושניכם סירבתם להיכנס לדיון.

tactical

New member
זה לא מדוייק....

חוץ ממני השתתפו עוד 2 אנשים אחרים שהביעו את דעתם באותו שרשור.... ואין כל כך על מה לדון בעניין הזה, זה לא שמישהו צודק ומישהו טועה.... אני חושב X ואתה חושב Y וזה בסדר גמור.... בו נסכים שעל זה אנחנו לא מסכימים..... וחוץ מזה אם יוליוס קיסר היה מדבר בגוף שלישי לי מותר לדבר ברבים....

DDN

New member
בהחלט מה יש לדון בעניין!

אם זה היה סיפור של שחור ולבן, צודק וטועה אז אז אז אז(!) לא היה לנו על מה לדון. אבל. . . .זה עניין של העדפה, של "בעד ונגד", ובהחלט שכל אחד זכאי לדעתו, אבל אני רוצה דיון, ואני מרגיש שאנשים כאן מתחמקים ממנו. תחשוב על זה שניה, מישהו חדש לחלוטין לעולם מלחמת הכוכבים. תנסה לחשוב על חויה, שלך ולי לא תהיה אף פעם, לראות את הסדרה מ1 עד 6. תנסה לשכוח שאתה מכיר את הספוילרים מ4-6. תנסה לראות את זה בתור מישהו שרק היום שמע על "מלחמת הכוכבים". אתה לא רואה קסם בעניין? לראות את הסיפור מההתחלה עד הסוף רצוף? (למרות שההתחלה היא חרא)

Another Girl

New member
לא

אולי יש קסם מסוים,אבל תחשוב על זה שאתה מגיע לפרק 4 וכבר יודע הכל-שלוק הוא בנו של ויידר,שליה היא בתו ואחותו של לוק,שויידר הוא בכלל אנאקין...יש את היתרונות והחסרונות לשתי הדרכים.

DDN

New member
יש לי בעיה עם הכותרת שלך. ../images/Emo58.gif

ספוילרים מכל הסדרה בהודעה הנוכחית שלי. לכתוב בכותרת "לא" פשוט מוקיע את ההודעה שקדמה לה כדברים שאין להתייחס אליהם, טעויות וזהו. בהודעה עצמה את מציינת שאולי כן יש קסם מסויים. עכשיו תחשבי על הצד השני: תחשבי על לגלות שהסבא הנחמד הוא הסית' לורד, האדון של דארת' מאול. על זה שהילד הקטן והנחמד הופך להיות רשע והורג את כולם, ואשם בצרה. ואז, תלכי לראות את 4 ותראי איזה אפל העולם נהיה רק בגלל אותו ילד מאוהב. ואז תחשבי כמה מגניב יהיה לראות את אותו מאסטר ג'דיי רציני משתלט ללוק על התיק ומחפש אוכל. . .. ולראות שהנבואה כן הייתה נכונה ואנאקין כן הרג את הסית' והחזיר את האיזון לכוח.

Another Girl

New member
לא=הדיעה שלי. לגיטימי?

וכמו שאמרתי כן,יש קסם מסוים, אבל עדיף לי שיהיה לי קסם של הפתעה לפחות בחלק מהטרילוגיה מאשר לצפות הכל מראש.

DDN

New member
אבל זה עדיין יהיה.

הילד הנחמד שהופך להיות לורד רע, הסבא החביב שהופך להיות מפלצת. האן סולו. . . . כל אלה זה הפתעות לצופה החדש.

the Sithari

New member
וכמובן שבטרילוגיה הישנה יש את

ההפתעה הגדולה ביותר - "איי אם יור פאדר"

tactical

New member
זה לא שמתחמקים....

מלדון בנושא... זה פשוט שדנו בזה כל כך הרבה פעמים שכבר נמאס.... כל שבוע מישהו בא ושואל באיזה סדר כדי לראות ואז הכל מתחיל מחדש... זה כמו הקטע הזה שמישהו נתקע במין לופ אינסופי כזה שכל פעם אותו יום חוזר על עצמו ויש לו הרגשה של דה ז'אוו....

למעלה