למי שאיכפת לו

אה וד"א

לא יודע אם זה מרגיע אותך, אבל פעם גם הייתי כזה, ולמדתי את עצמי לומר איני יודע, כמאמר חז"ל בברכות "למד עצמך לומר איני יודע, שמה תתבדה" ומכאן אנכי הקטן ממשיך, ולכשתתבדה, ייתכן ותגבר עליך מידת הגאווה, לומר טעיתי, וכשתתגבר עליך מידת הגאווה, יבוא גם הכעס והריב וכל הדברים הרעים. ומאז אני משתדל לומר כמה שפחות (וזה מאוד קשה לי כי כל הזמן אני צריך להיות במרכז ויש לי דעה על כל דבר וכולם צריכים לשמוע אותה) הרבה יותר מועיל כך, כיוון שהאנרגיה מתועלת להקשבה ולמידה מאחרים (לטוב ולרע) במקום לנסיונות נואלים להוכיח את חכמתי וידעתי. זהו עד להודעה החדשה.

בעצם אני עדיין כזה.. אז עזוב.

שוב אני רוצה להראות כמה אני יודע שלא צריך להגיד אני יודע ובעצם ע"י כתיבת ההודעות הקודמות בטלתי במעשה ידי את מה שכתבתי תוך כדי הכתיבה. צריך לעשות על זה חקירה, זה מזכיר לי איזו סוגיה בקידושין.

Le Fay

New member
לטעמי אתה יותר מדי מצליח בעניין הזה

של 'לומר כמה שפחות'

מתלבט13

New member
שיחות סלון יכולות להתבצע גם

מתוך ידיעה חלקית. יש דיון שבו כל המשתתפים לא למדו את הנושא לעומק. ובכל זאת מפטפטים. מותר לפטפט. אבל מותר להגיד את האמת, שלדעת מה קורה וכל זה דורש לימוד רציני ביותר של החומר.

זו הייתה מלחמה מטומטמת, ראוותנית

וחסרת תוחלת. אין שום סיבה שהאנשים שהחליטו לצאת למלחמה המיותרת הזו ימשיכו לנהל את המדינה. אני לא אוהבת שמשתינים עלי ועוד מבקשים בנימוס שארכוס להם את המכנסיים. גם ככה אני מיואשת מההנהגה הדפוקה שיש לנו מאז רבין. אבל במעט השנים שאני מתעתדת לשהות פה, אני לא מוכנה שאנשים כל כך קטנים יהוו כוח כלשהוא שמשפיע עליי. זה בכלל לא קשור להאם ניצחנו או לא. זה ממש לא העניין.

לזה שרע לו קוראים אפללו

וסליחה על הגזענות. אבל כשפתחתי את ההודעה ההיתי בטוח שזה קשור להפגנה לשיחרור החיילים החטופים. חבל מאוד.

n oy

New member
סליחה על הניצול שרשור.מי זה niziye

מישהו מכיר? יודע? שמע?

n oy

New member
אתה לא מכיר יודע או שומע כלום חוץ

מבשר בכל צורה שהוא הא? מה יהיה איתך הסוף תגיד? לך לישון מחר יש עוד יום, כלום לא יברח.

n oy

New member
תוהה זה את.את היא הכבשה.

אני זה החתולה. וכן קיבלתי מסר ממנו עם הצעה להכירות רומנטית איתו. אמרתי לו שהיה נעים מאוד להכיר אותו שיחפש מישו אחרת. עשית לו מההההה?

למעלה