למי שאוהב את 88fm/

B T1

New member
למה לא תפני למחלקת שירות של...

אוליבטי ב-צ´ק-פוסט. קרוב לוודאי שאפשר לקבל אינפורמציה, יש להם את הקשרים הדרושים.

שילה1

New member
אעשה זאת..על המכונה פרטי העסק הידוע

בחיפה,ובו טל בעל 5 ספרות. עד מתי היו בחיפה טל בעלי 5 ספרות?

B T1

New member
נדמה לי שבחיפה אין כבר עסקים...

המתקנים מכונות כתיבה ידנית. מזמן עברו לחשמלית ואחר כך למכונות חישוב. רובם סגרו-נשארו אולי אוליבטי, מיטווך, נינ נון. היו חנויות של תיקון מכונת כתיבה שעברו למכונות סריגה. בכל אופן אם הבעיה שלך בלתי פטורה ספרי לי על כך.

גלי®

New member
או , יופי ! ../images/Emo24.gif בדיוק האיש

שרציתי לשאול !

טרה10

New member
הטלפון המפורסם של טקסי 2525

במרכז הכרמל..על יד קולנוע אורלי היה בן 4 ספרות ואח"כ הוסיפו לו את הספרה 6 מקדימה..אם איני טועה..!

גלי®

New member
לעניות דעתי ,ותקנו אותי אם אני טועה

מוניות 2525 , אלו שהוסף להם 6 ואח"כ עוד 6 , ואח"כ עוד 8 , נמצאות בכלל ברחוב בלפור (מוניות "המצפה" שמן - אם אינני טועה...) אלו שהתכוונת אליהן במרכז הכרמל הן 2626 ונקראות "כרמל אחוזה טקסי" ....

שילה1

New member
רק טרוש..זה הטל של מוניות מצפה...

ברח´ בלפור..עד היום שם. טקסי כרמל היה 8787 כידוע!!ועד היום ליד מה שהיה קולנוע אורלי,והיום חנות דיסקים מומלצת..בשל המצאות חומר נוסטלגי רב ערך..במחיר אפסי!!

קוביקו

New member
וואו! תודה על המחמאה../images/Emo9.gif

ותודה על הבילוי הניפלא ועל ההזדמנות להכיר אנשים מקסימים ועל האפשרות לברך את טל-יה וגם וגם וגם... וגם על ההזמנה להציץ לפורום החביב הזה, שכבר ראיתי שיש כאן פוטנציאל התמכרות לא קטן קובי

קוביקו ../images/Emo6.gif

כבר מזמן הוזמנת להסתופף בין שורותינו טוב שעכשיו נזכרת וטל-יה פספסתי משהו? אלו היו חגיגות מומולדת מאוחרות?

טל-יה

New member
פנטוש

כנראה קוביקו היה צריך לראות פנים מול פנים שאנחנו לא נושכים סתתתתתתתתתאם סתאאאאאאאאאאאאאאם.. והרעיון שלך לגבי האויר הרים מצא חן לי

שילה1

New member
רוצה גם "להתרשם"...../images/Emo8.gif

יש עוד מקום? אוהבת אויר ואוהבת יין צלול..

יש המוןןןןןןן מקום

על ראש ההר שאליו אני הולכת לתפוס שלווה בכל פעם. אפשר גם לשלב סיור בעין כרם ובמנזר האחיות מציון. נו, מתי? לפני החורף

טל-יה

New member
את יכולה לעשות מצווה בשביל פנטוש?

אם נעלה את ירושלם.... אפשר תערכי לנו סיור באבו גוש יש מנזר עם נזיר בשם אוליבייה... מקום מהמםםםםםם..... שווה ביקור ....

טל-יה

New member
לא יודעת זהבוש

אני לא יודעת פנטוש העלתה פנטזיה ירושלמית הצעתי לה מקום נוסף גם מוזיאון ישראל נראה לי כי יש עכשיףףףףףףףף תערוכה של שאגל.. מעניינת מאוד................. האוויר על חשבון פנטוש.........

למעלה