למי שאוהב את 88fm/

שילה1

New member
../images/Emo51.gifלכל הנוסטלגים /יות../images/Emo8.gif

שלקחו חלק במפגשון החיפאי..המהנה,הטעים,הנעים והאיכותי: זהבוש-שטרחה למצוא זמן פנוי חונה לרגע אדמור טל-יה "החמוד"החדש,שכיבד אותנו בנוכחותו ואחרון חביב-הנסחף התמיר.. היה כף אמיתי!

../images/Emo26.gif ח"כ בתפוז ../images/Emo150.gif

אליעזר זנדברג, הידוע בכינוי מודי, הוא עורך דין במקצועו, אבל הוא גם ח"כ מטעם מפלגת "שינוי". מודי זנדברג נולד בשנת 1962 בחיפה, שם הוא מתגורר עד היום. הוא נשוי ואב לשלושה, בוגר אוניברסיטת ת"א תואר LLB במשפטים. בצה"ל הוא שרת כסגן בפרקליטות הצבאית, והוא פועל כחבר כנסת מזה כ-10 שנים. בעבר היה חלק מסיעת "צומת", גם כאשר התמזגה בשנת 1996 עם מפלגות "הליכוד" ו"גשר". מאוחר יותר הצטרף למפלגת שינוי. בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום היא יו"ר אגודת ידידות ישראל-פינלנד וישראל-אפריקה, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. היום בשעה 20:00 נארח את מודי זנדברג בפורום מובטלי הייטק. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

סליחה

ובבקשה גם לי שרציתי אבל לא יכולתי עקב שהייה שלא מרצון במוסך בדיקות הרכב
אבל הייתי איתכם זללנים שכמותכם מה אכלתם? אני רוצה את עוגת הקצפת

שילה1

New member
חשבנו עלייך...../images/Emo24.gif

היית מאוד חסרה לנו! אכלנו גלידה עם קצפת הפתעות וכל מיני עוגות..אבל זה היה "רק" הקינוח!!

טל-יה

New member
טוב אני רוצה להגיד תודה ../images/Emo140.gif

לאלה שטרחו גם ביום שישי הקצר לעזוב את הבישולים, את הקניות את הסידורים. וטרחו להגיע לעיר הגדולה השניה.. לבית קפה המיוחד עם השם המיוחד שלה והאוכל המיוחד שלה שילה תודה על שיתוף הפעולה בארגון המקום והאנשים אני בטוחה שהיה שווה לכם. תודה לכם על המתנות ותודה לחברה טובה שלוקחת איתי חלק בכתיבה בפורומים אחרים שאנחנו משתתפות שהפתיעה אותי בשיחת טלפון עם ברכה אישית את יודעת שאת משהו אקסטרא. לאלה שבכל זאת לא יכלו להגיע הייתם חלק ניכר באווירה (פנטוש פעם הבאה אני דואגת לעשות לך פנצ´ר בגלגלים וסוגרת לך את כל המוסכים בעיר שלך
) גלי????????????? הפתעת אותי...... !!!!

יש לי מקום אדיר לפעם הבאה

קפה סטף הנוף הכי נפלא בארץ קפה ועוגות לא רעות בכלל אז תכינו כסף לדלק הפעם זה באויר הרים צלול כיין אפשר לשלב ביקור בתערוכה במוזיאון לפני או אחרי אז מי עוד לא נרשם?

zahavush1

New member
אני ממש מצטערת כנראה ../images/Emo20.gif

שלא אוכל להיות כי זהו מקום מקסים. בכל מיקרה אני רוצה שוב להודות לטליה ולשילה על האפשרות לפגוש את כולכם ומאד מצטערת על אליה שלא הגיעו אולי בהזדמנות אחרת אפגוש אתכם. נהנתי מאד מחברתכם.

שילה1

New member
חן חן לכם..ושוב ../images/Emo51.gif

ההנאה כולה שלי.. כן ירבו מיני מפגשונים כאלה!!

שילה1

New member
שאלה../images/Emo53.gif

האם מישהו מכיר מכונת כתיבה באותיות אנגליות עליה רשום "עבריה" כשם הפרמה? וכן הורכב בארץ מחלקי אוליבטי..(כך רשום על הכבדה הזו) מישהו יכול לומר לי בת כמה ה"מציאה"?(שנמצאה מיותמת בפח זבל ברחוב צדדי, והובאה למקום מבטחים על ידי נערים שוחרי מצוות ו..נוסטלגיה!)

לא יכולה לעזור ספציפית

אולי כדאי לחפש אתרים על מכונות כתיבה עתיקות גלי@ מומחית בזה אבל יכולה לתת לך רמז שבמוזיאון ישרא בירושלים יש תצוגה מאד יפה של מכונות כתיבה אולי מי שאחראי שם יוכל לענות לך טלפונית? תנסי מה יש להפסיד?

גלי®

New member
או קיי ... נתחיל בזה שהיה עוזר לי

מאד לדעת איך אויתה המילה "עבריה" ... בנתיים , על מכונות כתיבה ישנות בכללי , יש מידע כאן ... וגם , תמיד אפשר לשאול בפורום "אוספים ואספנות" ...

למעלה