כשהדוד מקצר,
לחשמלאי, או למרכיב דודים?
למרכיב דודים שיש לו רשיון חשמלאיכשהדוד מקצר,
תודה!למרכיב דודים שיש לו רשיון חשמלאי
לא כל חשמלאי יודע לטפל בדודים
אבל כל מי שמתעסק עם דודים רצוי שיהיה לו רשיון חשמלאי
יופיתודה!
הזמנתי מתקין דודי שמש
שיש לו רשיון חשמל.
אם מדובר בדוד חדש יחסית או כזה הנמצא עדיין תחת אחריות, קוראים למתקין הדוד. אם מדובר בדוד ישן, אין מניעה לקרוא לחשמלאי רגיל ואין סיבה שאחד כזה לא יידע לטפל בתקלה.כשהדוד מקצר,
תודה.אם מדובר בדוד חדש יחסית או כזה הנמצא עדיין תחת אחריות, קוראים למתקין הדוד. אם מדובר בדוד ישן, אין מניעה לקרוא לחשמלאי רגיל ואין סיבה שאחד כזה לא יידע לטפל בתקלה.
כל חשמלאי מתחיל יודע להחליף גוף חימום בדוד. לכן כאמור, לעניות דעתי אם זה עדיין באחריות זה דבר אחר. אבל אם לא, אין שום סיבה להזמין דווקא מתקין דוודים. חשמלאי יעשה את העבודה לא פחות טוב ממנו.תודה.
הזמנתי מתקין דודים. לדעתו גוף החימום עושה בעיות.
תודה העניין טופל, בתקווה שלא אצטרך להזמין שוב חשמלאי או מתקין.כל חשמלאי מתחיל יודע להחליף גוף חימום בדוד. לכן כאמור, לעניות דעתי אם זה עדיין באחריות זה דבר אחר. אבל אם לא, אין שום סיבה להזמין דווקא מתקין דוודים. חשמלאי יעשה את העבודה לא פחות טוב ממנו.
כןתודה העניין טופל, בתקווה שלא אצטרך להזמין שוב חשמלאי או מתקין.
חשמלאי מחליף גוף חימום בדוד?
בהחלט.חשמלאי מחליף גוף חימום בדוד?
כן, חשמלאי יכול. הוא עושה הרבה עבודות, כולל החלפת גוף חימום. מתקין דוודים מחליף גופי חימום על בסיס יומיומי, ודי סביר שיהיו לו כמה גופים חדשים כאלה ברכב שחו, כמו גם טרמוסטטים (שגם הם עלולים לגרום תקלה).תודה העניין טופל, בתקווה שלא אצטרך להזמין שוב חשמלאי או מתקין.
חשמלאי מחליף גוף חימום בדוד?
אוף איך שאני שונא להחליף את המאיץ בדוד.כשהדוד מקצר,
אצלך זה דוד חשמל בתוך הבית ?אוף איך שאני שונא להחליף את המאיץ בדוד.
זה להוציא את מכונת הכביסה מהפינה שלה
גם להוציא קודם את המקרר של המשקאות שמפריע
להפסיק ת' חשמל בבית
ואז לרוקן את הדוד מהמים.
בכלל לא נעים.
המאיץ עולה משהו בסביבות 30 ~ 40 שקלים בסך הכל, אבל העבודה מבאסת.
אבל כשצריך חלילה, אז מקפלים שרוולים ומתחילים לעבוד.
חוצמזה זה טוב להוציא קצת חלודה מתוך הדוד.
תודה.כן, חשמלאי יכול. הוא עושה הרבה עבודות, כולל החלפת גוף חימום. מתקין דוודים מחליף גופי חימום על בסיס יומיומי, ודי סביר שיהיו לו כמה גופים חדשים כאלה ברכב שחו, כמו גם טרמוסטטים (שגם הם עלולים לגרום תקלה).
אנחנו מבקשים גוף חימום עם שרוול סביבו, מה שגורם למים המחוממים לעלות מהר לחלק העליון של הדוד בלי להתפשט על כל קוטר הדוד בדרך. זה גורם לכך שמעט מים מתחממים ממש מהר, כך שאפשר להתחיל מקלחת דקות אחרי הפעלת הדוד. פלוס גדול. ואין מניעה להמשיך ולחמם את הדוד שעתיים- כדי שכל בני הבית יוכלו להתקלח אחרי כן, אך אם אין צורך אפשר להסתפק בחימום קצר יותר ולחסוך חשמל (ולהאריך את חיי גוף החימום). המינוס הוא שהאבנית שנוצרת מחימום המים מצטברת בין גוף החימום לבין השרוול, מה שעלול לגרום לקצר הבא להגיע מוקדם יותר. לא מדובר בקיצור אורך החיים בחצי, אבל יתכן קיצור.
אמר שצריך להחליף דוד.אוף איך שאני שונא להחליף את המאיץ בדוד.
זה להוציא את מכונת הכביסה מהפינה שלה
גם להוציא קודם את המקרר של המשקאות שמפריע
להפסיק ת' חשמל בבית
ואז לרוקן את הדוד מהמים.
בכלל לא נעים.
המאיץ עולה משהו בסביבות 30 ~ 40 שקלים בסך הכל, אבל העבודה מבאסת.
אבל כשצריך חלילה, אז מקפלים שרוולים ומתחילים לעבוד.
חוצמזה זה טוב להוציא קצת חלודה מתוך הדוד.
זה דוד ישן ?תודה.
אדבר עם המתקין כשיגיע.
אמר שצריך להחליף דוד.
דוד חדש כולל עבודה, 2500 ש"ח
של אמקור 150 ליטר.
מה דעתך על המחיר?
ואוו לא שאלתי. הבנתי שזה לא כולל קולטים.זה דוד ישן ?
שלי היה בן 20 ורק צרות , אז קניתי חדש
אני שונא את אמקור , וכל המוצרים שלהם
קניתי של כרומגן ב 2600 כולל התקנה וקולטים חדשים
המחיר שנתן לך זה כולל קולטים ? אצל שכן שלי אמרו לי דוד , והחליפו לו בלי קולטים , והבעיות המשיכו ואז אמרו צריך גם קולטים , ואז עוד 1000 ש"ח
אני מתפלא עליך שלא שאלתואוו לא שאלתי. הבנתי שזה לא כולל קולטים.
הרינג?אני מתפלא עליך שלא שאלת
נותנים לך מחיר ואת לא שואלת מי מה כמה , ואולי יגיד לך שזה לא כולל התקנה ?
עכשיו תשאלי
ומצטרף גם לדעתו של הרינג , תשאלי עוד דודאי אחר , ראינו כבר ביצאת צדיק כמה שהם לא צדיקים בכלל
סליחההההההההההההההההההההה ומחילההרינג?
המחיר לדוד זה מחיר טוב בתנאי שכולל את הקולטנים, אך הייתי נזהר מהצעות כאלו, כפי שבטח ראית, לא פעם אחת, בתכנית יצאת צדיק והייתי מציע לך להזמין דודאן אחר לחוו"ד לפני שאת מוציאה סכום כזה.אמר שצריך להחליף דוד.
דוד חדש כולל עבודה, 2500 ש"ח
של אמקור 150 ליטר.
מה דעתך על המחיר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.