למי, למי יש יומולדת???

נו, אני תמיד מתבלבלת ;[

כמעט כתבתי אור עקיבא, נו, שוין. נחנח, סולח?

crazystav

New member
ילד מושלםםםם

וכבר לא כל כך ילד, חוקי פתאום! איך גדלת לי
רק אתמול... הלכנו להופעה ביחד
(נו. אני מנסה להיות מהסבתות הזקנות) אז... באמת. אתה בנאדם כל כך מקסים. מהאנשים שתמיד תדע שהם שם כשצריך. מלא בחוש הומור, אחד שכיף להיות לידו, כיף לדבר איתו, כיף לשמוע את מה שיש לו להגיד. וכמובן, תיאטרוניסט מושלם ביותר!!! שרק תמשיך להיות כזה, ותתמלא באהבה, כיף, שמחה, ואושר. ואל תשכח מי גידל אותך!!! P: אוהבת הכי בעולם סתיו

נחנח המון המון מזל טוב:)

עד 100 כ-20!
אתה חוקי היום אז תנצל את זה!!111
שיהיה לך יום מקסים ושנה מקסימה!,
עם הרבה מוזיקה טובה ואנשים מדהימים!
שתצליח בכל מה שתרצה!
ושיהיה לך הכי כיף בעולם!
אז באמת המון המון המון המון המון המון מזל טוב!

alwayschen

New member
המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

יאאאא מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טובב... במיוחד שזה יומולדת 18 וזה הופך את הכול להרבה יותר מדהים. מעכשיו יש לך המון זכויות ורשות לעשות המון דברים. תנצל את זה
תמשיך להיות אחלה בנאדם, תנצל כל רגע בחיים, ובעיקר- תמשיך להיות אחד ה- מנהלים של אחד ה-פורומים! :) שפע בריאות, אושר ועושר (כי אין מה לעשות, גם זה חשוב), והעיקר שתהנה ביום הזה הכי בעולם, כי זה היום שלך. ורק שלך. ליאל :)

נחנח!!!!!11 ../images/Emo23.gif

18 זה גיל נורא גדול ;[ אז אממ.. הנה איחולים לבביים
: שיהיה לך קודם כל יום מושלם, ושנה מושלמת [בצבא ובכלל
] ובכלל, חיים די מושלמים. שתגשים את כל מה שאתה רוצה להגשים, ושתמשיך להיות אתה- חמוד ומצחיק וחכם ונחנח כזה
[אה, ובעל עיניים מושלמות
] ותמשיך לחייך!!!!!!11 אוהבת

../images/Emo124.gifנייח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

כל היום אני חושבת מה לכתוב לך... יש לי הרבה מה להגיד
חופרים כאן
אני כאן בפורום כבר שנה וחצי, ומעבר לפורום לא יצא לי לדבר איתך המון, [זאת אומרת ההיסטורית הודעות שלנו במסנג'ר עוד לא התמלאה
לא פסדר
] אבל ברגע שנכנסתי לפורום והתחלתי להבין מי האנשים שעומדים מאחורי הכינויים הבנתי שאתה אחד ההמקסימים
. תמיד מוכן לעזור, בשיא המקצועיות, מצחיק
, חכם
, ואחד המוכשרים שיצא לי להכיר
. במפגש הוכחת לי באופן חד משמעי שאין כמוך
ברגע שיצאת מתוך הזאפה לכיוון שלנו, עד שהדופק שלי נרגע, הוא עלה שוב! [מה, נו
] ונייח, אמרת שאתה הרבה בקניון דרורים, אבל כל פעם שאני שם אני מחפשת אותך ולא מוצאת
ואני חולמת על הרגע הזה הרבה
שאני אבוא מולך ואז אני אגיד לך "היי נייח! זאת ים, מהפורום של עברי
", ובטח לא תזהה אותי ותיהיה לי פ-א-ד-י-ח-ה
. בקיצור נייח, אני מחפשת את המילים להגיד לך משפט אחד ישירשלא יצא לי להגיד לך כמעט אף פעם ובמקום זה אני מסתרבלת פה
: אני אוהבת אותך
ומעריכה אותך הכי בעולם
אז... שיהיה לך רק צחוק
שתמיד תחייך
שתמיד תאהב
שהבגרויות יגמרו בהצלחה
ושיהיה לך הכי הרבה
בעולם
ים
.

TauberiT

New member
נחנחצ'.../images/Emo9.gif

שמנמנצ'יק- מזל טוב!!
אין לי הרבה מה לומר [לאמר, יש לכתוב |מגלגל עיניים|], אבל בכל זאת- רק תדע שאני ממש ממש ממש אוהבת אותך!
ותעשה לי ילדים בבונים קטנים
ותמשיך להיות דודנית מגניבה למדי!
ותן לי מהעיניים המושלמות שלך
[יופי, בגללך אתמול היתה לי שיחה שלמה עם אנשים על איקסים גדולים ואיקסים קטנים ומה ההסתברות שלילדים שלי יהיו עיניים בהירות
] ואתה פשוט ילד חמוד. ואני מתגעגעת אליך מלא. ואני אוהבת אותך. גם אם זה לא מתאים לך. גם אם זה לא מתאים. לך. אזזז- חסר לך שלא ניפגש בקרוב.
ולסיום-
שאחר כך לא תגיד שאני מתקמצנת על סמיילים. אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה
ליאור.

matanky

New member
נחנח ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טוב כעיקרון אמרו הכול כבר. אבל רציתי להגיד מה שאני חושב גם אם אני אחזור על כמה דברים
אז שיהיה לך המון מזל טוב, עד 120 תהיה בריא
עושר
יושר
בריאות ואושר
. בתחילת דרכי פה, האמת שקצת חששתי
מכל מה שיהיה פה. אבל שהכרתי את כולכם ואותך. שכל פעם היית שם ואתה עדיין פה וזה..
כדי לעזור, לתת עצה טובה, לקרוא לי ילד [
] , להציק לי
[ תתגבר :]
מזכיר לך משהו? ] ואפילו סתם לדבר. אז באמת נאאאאאאאאאאאאאאאאאחומי. אתה יוצא עכשיו לדרך חדשה, אתה חוקי!!
לדרך הבגרות! והמחויבות! האמך בעצמך, כי יש לך יעוד! כח פנימי!! להגיע אל כל מה שאתה מצפה מהחיים. היה בטוח ברגשותיך העמוקים, כי הם המשקפים את דמותך האמיתית. והדמות הזאת היא אחת האנשים המדהימים שיצא לי להכיר! אל תפחד להתמודד עם קשיים על ידי עמידה בפני סיכונים. לומדים להיות אמיצים!! מי יתן ותהיה תמיד שמח, בלבבך בנשמתך ובמחשבתך. שתחיה בשלווה ובשלום עם עצמך ועם העולם סביבך. שיהיה בך אומץ, אוי כמה אומץ שיש בך. עשה כל שביכולתך להפוך את עולמינו למקום שטוב להיות בו. ואתה מסוגל! אז לסיכום,
. נחנח, אתה פשוט כמו אח גדול. המון המון המון המון מזל טוב!!! צא לעולם ותראה לו מי זה נאאאאאאחומי
. בהמון אהבה
מתן

יאאאא, נאאאאאאאאחומי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מרגשת הברכה, כפרעליך

ברוש15

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

נחנח, המון המון מזל טוב
יומולדת שמח:]] עם הרבה אלכוהול והרבה כיף
תהנה מהחוקיות ומזה שאתה ממש ממש גדול
הרבה הרבה הרבה אושר,בריאות,הצלחה וכמובן אהבה
תמשיך להיות מקסים כמו שאתה! -בר-

o r a n o o s h

New member
נחנח ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב
הרבה אושר, יושר, בריאות, כושר ואהבה וכל מה שאתה מאחל לעצמך!! בהצלחה בהכל
ותמשיך להיות מנהל מוכשר ואהוב

שקדוש101

New member
המון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

עד 120 שנה.. המון אושר, עושר, בריאות, כושר, יושר ושמחה..=] ותהנה בחיים..

Dark chocolate

New member
המון מזל טוב../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

רק עושר, אושר בריאות שלווה חלבה והצלחה
מי יתן ותהיה לראש ולא לזנב!!!!!!111
מיכל

danar14

New member
ההההמון מזל טוב!!!!

למרות שאני כבר יודע שאתה מאושר עם כל מה שיש מסביבך, אני עדיין אומר לך שאתה בנדם טוב וכל כך נחמד ושתמיד תמיד החיים יחייכו אלייך!
שיהיה לך אושר, עושר וחדר כושר, חיוך שגשוג, שמחה וששון, והכי חשוב, שאלוהים יברך ביום ורוד
אתה כבר חוקי, אתה יכול לעשות כבר את כל מה שאתה רוצה, לשתות (חוקית לפחות...), לבחור, להיבחר ועוד כמה דברים לא חשובים... והכי חשוב שאתה עכשיו נוהג!!!
אז שיהיה לך (ואני יודע שיהיה לך) את היומולדת הכי הכי הכי טוב ומעולה שבעולם ושתדע שתמייייד תמיד תהיה אצלי האליטיסט הבן הההכי טוב!!
אז מזל טוב!

למעלה