למי, למי יש יומולדת???

למי, למי יש יומולדת???

לא לכולם! לא לכולם!!!! רק לנחומי היום, רק לנחומי היום, יש יומולדת!!111
מושא הערצתנו חוגג היום יומולדת 18, וכולו חוקי!
אז לכבוד המאורע המרגש, המעריצות חוזרות בכל הדרן לאחל לו כמה דברים.
ילד, רצינו לאחל לך 18 דברים קטנים.
1.הכי חשוב, תמשיך להיות אליטיסט ודיקטטור [כי ממלכתיות זה ממש לא אנחנו
] 2. שתקבל בירושה את פול אנד בר! 3. שיום יבוא ותנהל את apple. |טכנולוגיה| 4. שהעבודה הזמנית שלך תהיה טועם המנות החדשות של מקס ברנר, ותקבל במתנה 18 קופסאות בגודל הקופסא שהגר גנבה מאבא שלה.
5. שיהיה לך מיליון שקל לשופינג סוער עם עברי [בלונדון, ואז תקנו לאורעד את החולצה!
] 6. שהחנות של ואנס תתמקם במרתף שבבית שלך. והכל בחינם, כמובן. 7. שיום יבוא ומצעד הגאווה יעבור באבן יהודה.
8. שתמצא את הדרך לדפוק את צה"ל, ולהוריד את הפרופיל.
9. שהקומונה המשגשגת של ג'יימס בלאנט תהפוך לפורום רשמי, ואולי יום יבוא והוא יזמין אותך לקולה.
10. שתהיה נעול ליום שלם במפעל לדוריטוס ירוק!
11. שנופיע עוד המון המון פעמים ב"העלוקה"!!!111 (לאופר, לתשומת ליבך
) 12. שהגר תכין לך צנצנת מלאה ברוטב פסטו.
13. שיהיו לך עוד המון חולצות מגניבות מ"הסניף המקומי"!!!1111 14. שיום יבוא ותצליח להיכנס לLove Song!
15. אה, ואם הקריירה בapple לא תצליח, תמיד יש את נוקיה.
16. ושם תמציא פלאפון חדש שהוא גם מצלמה איכותית, מכונת כביסה ואוטו, כמובן.
17. שתעשה את המיליון הראשון בתור קופאית במרכול בתל יצחק!!1111
18. ואמן, אמן, אמן... שיום יבוא ונצליח לישון כפיות על מיטה וחצי, ויהיה לנו נוח!
ובקיצור
, אם אתה לא כבר בן 19 עד שתסיים לקרוא את הברכה.. אז שיהיה לך המון המון המון מזל טוב, וכל האושר, עושר, בריאות, הצלחה ואהבה. אנחנו אוהבות אותך הכי הכי בעולם, ותמיד פה.
הכי גרופיות בעולם, הגר ואורעד.

נחנח!!!1 ../images/Emo65.gif

וואו, מזל טוב. כן, לא יוצא לנו לדבר הרבה במסנ וזה [יש לי אותך, אתה יודע?
] אבל עדיין אנחנו מכירים מספיק בשביל ברכת יומולדת
(סתם מה, אני מכיר אותך!!1). נחנח! השליש הזכר היחיד מבין המנהלים
מה אפשר לאחל לך שכבר את כל האיחולים שתי הגרופיות איחלו :{ מזל טוב! עד 120. קיטש קיטש קיטש ועוד קצת קיטש. שתזכה לפגוש את שרגא יום אחד [|מגלגל עניים של המסנ|], שתמשיך להיות כ-זה אחלה מנהל, וכ-זה אחלה בנאדם. אפשר להגיד "כפרעלייך"?
מזל טוב!!!1

אה כן, ושכחתי-

רציתי להגיד לך שאתה ממש ממש ממש ממש משעשע ומצחיק. ממש.
[עכשיו שאתה ב'עולם המבוגרים', לא ייעלם לך ההומור, נכון?
]

מעיייין

New member
נחנח../images/Emo9.gif

קודם כל הרבה הרבה מזל טוב!
ויומולדת שמח
שתאכל הרבה ממתקים
ולא תחנק מפיצוחים
הרבה הרבה אושר
, עושר
, כושר
, יושר
, אהבה
והעיקר- בריאות
אז שוב, שיהיה במזל טוב

ממתקים זה הברכה שלי...

נחנח יומולדת שמח והמון המון מזל טוב ...וכל מה שאתה מאחל לעצמך..הלוואי ויתגשם אה...והכי הכי חשוב יומולדת מלאה ממתקים

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד 120 אושר עושר כושר ויושר (חח נוסטלגיה קלילה מימי כיתה ב') שכל מה שאתה מאחל לעצמך יתגשם שכל מה שתרצה ותעשה יצליח לך.. המעריצות הגרופיות שלך הזכירו צבא אז באמת אני מאחלת לך שתהיה מרוצה מהתפקיד שלך.. ולא תהיה מבואס 3 שנים מהחיים.. וזהו לא נשאר לי עוד מה לאחל לך רק שבאמת תמיד תמיד תשמור על החיוך שלך כי יש לך חיוך חמוד ושובב (השעה...) דנה..

המון מזל-טוב =]

אושר, עושר, אהבה, בריאות, הצלחה והגשמת החלומות והמשאלות =]

NoAmOoOsH

New member
נחנח!!!../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יא חוקי! המוןהמון מזלטוב! 18 זה כבר לא צחוק
אזז אל תקנה סיגריות!@#$ ואל תשתכר יותר מידי!
שתהיה לך אחללה של יומולדת!
ו..אני אבוא לבקר בתליצחק
אז תבוא לבקר שנה הבאה בהדסים וזה!D: שיהיה רק טוב:]

נחנח../images/Emo99.gif

קודם כל מזל טוב לךךךךךךךךךךך!
אתה כבר בגיל חוקי
אממ אז מה אפשר לאחל לך שלא איחלו? אז בכל זאת כמובן שתמיד תמיד תמשיך להיות מאושר, אופטימי, שמח, מאוהב, יודע להנות (כן, גם כשמאבדים ארנק...:]) מצחיקק ולאדעת חח נו עד כמה שיצא לי פשוט בנאדם שכיף להיות איתו! אממ וזהו חח פשוט תדע שאני אוהבת אותך המוןן... אחינועם

מזל טוב ../images/Emo65.gif,

בין האנשים שנראה כאילו באמת שווה להכיר.
שתהיה אחלה יום הולדת. נצל כל רגע
, ענבר.

עינוווב

New member
מזל טוב!!1../images/Emo65.gif

המון המון אושר עושר יושר כושר בריאות אהבה
וכל מה שתרצה

Simple Sam

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המרכול בבית יצחק.
הוא בין היחידים בפתוחים באזור בשבת,הוא ממש נס משמיים! נחנח,מזלטוב! רק אושר וזה.

Arielcohen

New member
המון מזל טוב../images/Emo99.gif

נחנח היקר!!!!!! אני מאחל לך יומולדת שמח ומהנה ושנה מאושרת ביותר!!! זו שנה משמעותית שתקדם את החיים שלך ואני בטוח שתהנה בה מכל רגע! מאחל לך רק אושר, עושר, אהבה, הרפתקאות, הנאות וכמובן - שלא תהיה פקיד
מאריאל

m a y a 2 1

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo6.gif מזל טובבבבבבבבב!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!
עד 120 שנים מאושרת!
וכל מה שהמעריצות שלך איחלו לך...חחחחחח
ושיהיה לך את היומולדת 18 הכיייי הכיייי כייפי בעולםם ותהנה כמה שאתה רק תוכל!!!

נחנח!%@

כפרעליך, שיהיה המון המון המון מזל טוב.
עד 100 כ- 20. תמשיך להיות כזה מהמם P: תמשיך לנהל ולהשליט פה דיקטטורה בשותף עם הגר ואורעד
. פאק, אני גרועה. אזזזזזזזז... אושר, עושר, בריאות, אהבה, כושר וכו'. P: וכל מה שאתה מאחל לעצמך
אוהבת, צליל. [:

O f r i s h

New member
אעע, נחנח!!1

המוןהמון מזל טוב!@%#
אני הכי לא טובה בברכות וזה;[ אז רק אושר ובריאות וכל זה
ורק תשמח, ותהיה מאושר
וכלכלכל הברכות שאתה רוצה
אוהבת
עפרי:]

נחומי בן 18!!1../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

נחנח, אתה כזה גדול!*^&*&^^%%^&^* אז מה אפשר לאחל למישהו שכבר עבר 17 ברכות כאלה? נו, שוין, ננסה
.
קודם כל, המון אושר, ובעיקר בריאות, אתה צריך גם קצת עושר כדי לדאוג לכל זה, אבל כמו שהאליטה החסרה אמרה, אני חושבת שתסתדר בעבודה שלך ותיהיה מליונר, לא משנה ממה, אם זה ממרכולית או מניהול של נוקיה
הרבה אהבה שתעטוף אותך בחום ושתרגיש נאהב בכל שלב בחיים שלך, שתמיד יהיה לך חיוך מקסים על הפנים ושהעיניים הכחולות המדהימות שלך תמיד יזהרו.
ועכשיו חדל קיטצ', והביאו נא את הסופרמן של הברכות - סופר קיטצ'!!!1
נחנח, אני בפורום קצת פחות משנה, ומשהתחלתי להיות פה תמיד היית אדיב ותמיד התייחסת וניסית לעזור, וככל שהזמן עבר באמת הערכתי אותך וחליתי לך על התחת
והוכחתי ל שאתה בנאדם מדהים ותמיד מנסה לעזור, גם אם אנחנו לא מדברים הרבה. במפגש הבנתי באמת שאתה בחור למופת ואפילו עברת את עברי בטסטים!!1[תודה אורעד
] אז בקיצור, אתה בחור משובח וזקן, עוד שניה אתה בזקני אור-יהודה, אבל בקטנה
אז לסיכום[אבא, אני כמו יאאאאמ!!] המון המון מזל טוב ומי ייתן ונזכה לאחל לך את זה בשנה הבאה
יעל ה
תה פה

למעלה