למי יש....

GuItAr2

New member
למי יש....

תמונות מהסרט -"סלנה?" או איך שכותבים.. מי שראה את הסרט- מה דעתכם?? סרט כל כך יפה ומרגש!!

GuItAr2

New member
עמדתי לבכות בסרט הזה!

ואיך שג'ני משחקת בסרט! רואים שהיא נתנה כבוד לזמרת....והיא בטוח הכירה אותה...! אני פשוט חולה על ג'ני! נ.ב הורדתי את השירים- I could fall in love Dreaming of you בגרסה של סלנה ושל ג'ני.....!!! ג'ני כל כך מוכשרת!!! מה שבטוח אני הולכת לראות את הסרט עוד פעם...

Lopezit

New member
גם אנחנו מצפים

אבל לצערנו היא עדיין לא התחילה להקליט אלבום חדש וגם לא נראה לי שהיא תתחיל בזמן הקרוב כי לפי מה שראינו אין לה ממש מצב רוח וכבר הרבה זמן לא ראינו תמונות שלה אוףףףף אי אפשר לדעת מה קורה עם ג'ני שלנו

זה הרבה יותר טוב בשבילה

כאילו אני בטוחה שהיא שמחה שהחיים שלה ירדו מכל עיתון אפשרי קצת... ייאייייייייייייייייי #1 סאם ומארקקקקקקקקקקקק #2 רונאן קיטינגגגגגגגגגגגגגגגג *המצעד הבריטי של השבוע למי שלא הבין עד עכשיו* לא יודעת מה עם ג'ניפר או כל שאר המקומות חחחחחחחחחח איזה יפה זה שעיצבו מחדש ת'אתר של TOTP והמצעד כתוב בסגול כזה ואז כזה למעלה 1. Sam & Mark חיחי ייאיייייי

לכל אוהבי בן אפלק *מושלםםםם*

בשישי ב22:00 בערוץ 10 יש את: סיפורו של וויל האנטינג הסרט הראשון של בןןןןןןןןן הוא ומאט דיימון כתבו ת'תסריט ביחדדדדדדדדד *ומי יקבל ת'תפקיד הראשי הם קבעו בהטלת מטבע.. מאט זכהההה ייאיייי* סרט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ולכל מי שלא אוהב את בן אפלק לא מראים את בן הרבה... כמו שכבר אמרתי מאט בתפקיד ראשי.. מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם יש שמועות שהם רוצים לכתוב עוד איזה תסריט ביחד.. הלוואי שזה נכוןןןןן

Lopezit

New member
מור תביני...

אף אחד פה לא אוהב את בן אפלק
*כלב*

הוא לאאאאאאא כלב הוא מושלםםםםםםם

ויש פה כמה שוהבים אותו לא?? חפיףףףףף ובלי קשר לבן הסרט מ-ד-ה-י-םםםםםםםםםםםםם!!!

למעלה