למי יש רעיון??

sholy1

New member
למי יש רעיון??

ב"ה אנחנו מגיעים לפסח לארץ...כידוע אבא שלי מאוד חולה לא עלינו וכדי לקבל חופשה ארוכה מספיק נאלצתי להשתמש במה שנקרא בגולה FMLA ולכן הרופאה של אבי נאלצה למלא עבורי טופס ארוך כאורך הגלות עם הסברים והנמקות.. מה שבעיקרון לפי הגדרות קופ"ח אסור לה לעשות כי מותר להם לתת רק אישור של הקופה אבל מאחר והיא אריקאית ומכירה את המערכת כאן וידעה שבלי העזרה שלה לא אוכל להגיע היא בבית על חשבון זמנה הפנוי מלאה את הטופס ואף הגדילה לעשות ושלחה אותו חזרה בFEDEX על חשבונה במקום להתקשר לאמא שלי שתאסוף את הטופס ותשלח כדי לחסוך זמן... בקיצור צדיקה. הרופאה דתיה (משלנו) ואני רוצה מאוד להביא איתי מתנה עבורה כי היא באמת עושה מעל ומעבר ואני רוצה להודות לה ולא יודעת מה להביא האם יש רעיונות?

sholy1

New member
תודה

אלו דברים לקנות בארץ...אני רוצה להביא משהו מכאן מארה"ב.....

רק...

פאדג'... הוט פאדג'... של הרשי'ז. ואם היא לא תרצה... אני אקפצץ על המציאה

sholy1

New member
הפאדג' המדובר

שאיני יודעת את טעמו לא כשר...מכיל מרשמלו עם ג'לטין מהחי..... דרך אגב להשיג כאן מרשמלו כשר זה סיפור מעיק ביותר אז לטובת האח הבוערת (שחייבים לצלות מרשמלו עליה אחרת לא מלאנו את המצווה..) אנו תלויים במשלוחים מישראל........

sholy1

New member
יש!

ואפילו טעים..תשלחי לי את הכתובת שלך במסר אני אהיה בירושליים אם את מעונינת לבוא לאסוף אביא בשימחה..(גם לא יקר למיטב זיכרוני כ2-3$ לצינצנת)

יששששששששש...

זוגתי מירושלים... היא תשמח ל'שות לי ת'מישלוחה... אני בירושלים לא דורכת...מהפחד
ואם יש כשר...תביאי לרופאה...זה תענוג עילאי...ואין בארץ עד כמה שאני זוכרת.

sholy1

New member
ממסרשי לי את הפרטים..

אני מגיעה ב28/3 המשלוח בדרך....

sholy1

New member
ממסרשי לי את הפרטים..

אני מגיעה ב28/3 המשלוח בדרך....

° זואי °

New member
הזוגה

תשמח לעשות מישלוחה, במילא יש עוד איזה משלוחה להעיבר. הזוגה גם תשמח להזמין את המבקרת לקפה ומאפה בבית קפה לפי בחירתה

אויייייייייייייי...

מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!! סט קורנינג...אין עליהם. יש לי חברה מה הביאה להם לפני שנים מארה"ב... ועד היום לא מפסיקה לזיין לי ת'שכל על איכותם, כל פם כשאני אוכלת אצלה

sholy1

New member
וואלהה רעיון מעולה..

ודרך אגב קורנינג כאן נחשבים פושטים אלו כלי האוכל הכי זולים בוולמרט למשל לא נחשבים מספיק יפים אם את מזמינה אורחים בשבת...רק ככלים ליום יום.. לא ידעתי שבארץ זה נחשב למעולה....

sholy1

New member
תודה

אני פשוט הופתעתי לגלות למה הם נחשבים בארץ הקודש.. אבל זה באמת רעיון טוב..סט קערות הגשה יפות מקורנינג או משהו כזה.. ממילא אני צריכה לקפוץ לסיבוב בוולמרט.....

למעלה