למי יש רעיון??

תאמיני לי...

יהיה לך יותר כבד לסרב לה

אם כבר : MIKASA

והם מעולים..הכי הכי. מיכלי קנתה ללידה של בנה בכורה..ואין עליהם..הכי יפים שיש..ונחשבים למאוד מאוד "לא פושטים" ..ככה אמרת?

וואי וואי...../images/Emo6.gif

אין לי בעייה להסתבך עם מצ'ו אבל שמדובר בפירמה..הולכים על הטוב ביותר.. במיוחד למי שעזרה לקבל חופשה של 12 שבועות לפי הבנתי. למה כאן לקבל דבר כזה..זה באמת לא קל. אז אם כבר..אז כבר. ובשטח הזה אמרתי לכן. שאתן באות לקניות תגיעו אלי..יש מה לקנות ב OUTLET הכי הכי הכי.. בוא לבזבז...על חשבון הברון.

גם ת'משפט הזה...

לא'כפת לי שהיא תראה... "אבל שמדובר בפירמה..הולכים על הטוב ביותר.." זה את כתבת...אני רק עשיתי עבודת קופי פאסט כדי להדגיש.
על חשבון הברון?...על פחות ממיכנהאוזן אני לא מתפשרת...ועוד עם מצו'...חחחחחחח ענק

sholy1

New member
לא 12 שבועות.....

זה המקסימום ולא צריך להסחף..לקחתי 18 יום במקום החמישה שהמפקחת היתה מאשרת לי לולא הFMLA.... עזבו אצלנו עכשיו מלא אחיות כך שאנחנו בעוצר חופשות.....

ואללה מצ'ו

יש לך מיקסה? לא פגשתי אנשים בארץ שבכלל ידעו מה זה.. בכל אופן..אין עליהם..

sholy1

New member
נכון..

מיכלי האם את יודעת באיזה רשת הם נמכרים? נדמה לי שראיתי במרשל'ס אבל לא בטוחה.......

לא ולא.

MIKASSA לא נמכרים בדפרטמנט סטור..הם נמכרים בחנויות של MIKASSA במקרה זה ...גם צלחת..מאפרה או סתם ואזה..זה יפה. מדובר בפירמה ולא במוצרים שמגיעים לWALMART \KMART או MARSHELS.. זה מוצר יקר מלכתחילה..אבל שווה. יש לי כבר 20 שנה סט מדהים שלהם לשבת וחגים. אבל כבר לא הוצאתי אותו שש שבע שנים...ווואלה..
עוד רעיון||ימיןלהביא לה משו דווקא מהארץ..ואת לא חייבת לתת עכשיו..עכשיו יש אפשרות לקנות לה GIFT CERTIFICATE לדוגמא: לקונצרט..כל חנות שהיא כן קונה..נעליים למשל ; WDS..ואחר כך להביא לה משהו מיוחד מהארץ.

sholy1

New member
אני אחפש באנטרנט

היכן יש להם חנות על ידי....תודה!

את רואה כמה יפה?

כל פעם עוברת שם..כל פעם מסתכלת..כבר לא קונה..היום אני בקטע..של נעליים... איפה מצ'ו? עושה ניפקדות?

כלים...

זה לא הקיק שלי... זו המחלקה הסגורה של מצו'
אני עדיין בעניין צ'וקולטות. ומצו'...אולי הלכה לסייאסטה במקומי היום

sholy1

New member
תודה...

באמת יפה...ומיכלי לפי האתר שלהם הם נמכרים במייסיס ופילין אז אני הולכת למול הקרוב...... שוב תודה..

למעלה