למי יש ראש 1?????
K keren14 New member 17/6/03 #5 אז אתם יכולים לסרוק לי את הכתבה בבקשה בבקשה בבקשה של "אחים לנשק".... ביקשתי מחברה את העיתון אחרי שביררתי ולחצי עולם אין!!! אבל שלה נאבד... תודה (מראש) רבה רבה רבה!!!
אז אתם יכולים לסרוק לי את הכתבה בבקשה בבקשה בבקשה של "אחים לנשק".... ביקשתי מחברה את העיתון אחרי שביררתי ולחצי עולם אין!!! אבל שלה נאבד... תודה (מראש) רבה רבה רבה!!!
פ פרה גאה New member 17/6/03 #8 אממ... קוראים לה מאי אין לה כל כך הרבה כתבות היה לה בערך 4 על למצוא חבר בבית ספר או משהו כזה משהו קטן במדור שיעור חופשי משהו על תחפושות לפני פורים והיא הלכה לבדוק מכון קעקועים ברחובות ... היא אומרת שבנתיים אין לה זמן לכתוב כתבות
אממ... קוראים לה מאי אין לה כל כך הרבה כתבות היה לה בערך 4 על למצוא חבר בבית ספר או משהו כזה משהו קטן במדור שיעור חופשי משהו על תחפושות לפני פורים והיא הלכה לבדוק מכון קעקועים ברחובות ... היא אומרת שבנתיים אין לה זמן לכתוב כתבות
K keren14 New member 17/6/03 #10 מממ... סורי שאני מקפיצה את זה... אבל את יכולה לסרוק את סוף הכתבה?כי זה כזה עד כמעט הסוף...
M MajorGad New member 17/6/03 #7 למה אתם קוראים ראש 1 או מעריב לנוער? ידיעות הכי זולות שהם מוציאים מהאינטרנט
K keren14 New member 17/6/03 #9 תודה תודה תודה!!! תודה רבה רבה רבה!!!! ולמה לא לקרוא מעריב לנוער או ראש 1???