למי חשוב הטבע?

שירקאן12

New member
למי חשוב הטבע?../images/Emo4.gif

הקואליציה למען הערבה וים המלח חוצפה . מה זה אמור להיות כך הנשיא ,תשובה ,וסרקוזי הולכים לדפוק לנו הטבע את ים המלח ...
והערבה... בגללג גחמות אישיות של תשובה...
העיקר איך לעשות עוד כסף..
הנשיא נותן אישור ..יניח אבן פינה..
וסרקוזי..בכלל לא גר כאן...
השאר בכתבה.. אגב בתחתית הדף אפשר לחתום..על עצומה כפי שאני חתמתי. תלחצו על התמונה בכתבה.. וכן בוקר טוב לכולם

ben 911

New member
איך שאני שונא את כל אותם "יזמים"

אשר תורמים לקופות מוניציפליות שהמפתח לאותן קופות נמצא בלעדית בכיסו של ראש העיר. ובתמורה מתאפשר להם ליזום מיזם חדש שבו הם מגדרים את המיזם ושמים בכניסה קופה כדי למלא קופה נוספת של עוד ראש עיר. ואתה האזרח הקטן שפעם יכולת להגיע עם כל המשפחה לפרוש שמיכה אל מול ים...תשכח מזה.
אני חתמתי על העצומה 4 פעמים. בשם אחיי ובשם אחיותיי.
רק שלא הייתי מוכן לצרף מספר ת.ז. וגם לא טל' רשימות כאלה עלולות מחר לעבור למכירה לטובת רשימת דיוור ואז...אני ילדי ונכדי נבלה את שארית חיינו בניקוי ספאם מהד"א.

שירקאן12

New member
לא מ..פ..ח..די..ם

הרשמה לעצומה 3106 נרשמו עד כה לעצומה הפרטים יישארו חסויים במערכת וישמשו לצורכי המאבק ולצורכי שמירת טבע (הרשימה באתר תציג רק את השם ועיר המגורים) *שם פרטי
*שם משפחה
אי מייל .....לא השארתי
*טלפון ת.ז ....לא השארתי
עיר מגורים
למי שאוהב טבע כמוני זה חשוב.. לדוגמא בן אם תשובה היה רוצה להרוס את ת"א ולבנות הייתי חותם

ben 911

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif אפשר לחשוב שחיפה יותר טובה.

חוץ מהגן הבאהיי שמהווה ניגוד ירוק לקישון... רגע....אני חושב שגם הקישון הפך להיות צבע ירוק.
השאר הכל שם בחיפה פסולת רעילה ותעשיות פטרוכימיות. נכון גם בתי זיקוק ומפעלי מלט. אבל אתה שירקאן...אתה לא פסולת רעילה.. אתה איש מתוק.

ben 911

New member
אבל יש חוף שאני מאד אוהב... ../images/Emo99.gif

אוהב מכמה סיבות.
גם מהסיבה שהוא כמעט בתול. הנה דוגמית מהחוף.

שירקאן12

New member
בנצוק הכוונה הייתה טובה ../images/Emo8.gif

להרוס את ת"א ולבנות מחדש מה רע.. מסכים איתך שבין הקריות לחיפה יש סירחון לא נעים אבל חיפה .... פארקים....ירוק עד...צבאים....טייל לואי ... ועוד... חופי ים יפים כפי שציינת.....ועוד...

ben 911

New member
כן שירקאן, אני יודע. ../images/Emo6.gif

אני גם בטוח שיש פארקים צבאים ועוד.
כתושב חיפה, אין לי ספק שאתה קצת "משוחד". דבר אחד שכחת... בחיפה הבנות הן הכי חתיכות.
וככול שמטפסים על ההר... הן נעשות עוד יותר חתיכות.
אפילו המכוערות שם הן "כוסיות".

שירקאן12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif לא בן

אני לא"משוחד" תיקון קל אני לא חיפאי... אבל מסכים איתך בהחלט חתיכות לא חסר כאן.... אגב לא נאמרת מילה על התמונות....

ben 911

New member
את התמונות מחקתי תיכף ומיד..

יש לי פה ילד בן 15 המסתובב ליד המחשב.
אני לא רוצה שיכניס לראש שלו כל מיני "ג'וקים" (שירקאנים)
מחר הוא יבוא לי עם: "אבא אני חייב דחוף ליפן".
והיו דברים מעולם.

שירקאנוש....תבוא תרד קצת לים המלח..

בעצם למה שנשאר ממנו...המשאב בעיקרי לכריית אשלג..הולך ומתייבש..איתו נוצרים בולענים שמאיימים לבלוע את בתי המלון שלחופו...שלא נדבר על הפוטנציאל התיירותי שילך לאבדון...מה קרה? קצת מים מים סוף ..זה לא מה "שיקלקל" את הנוף [כאילו כבר מה נשאר ממנו?}.

למעלה