למי בא...

יערית

New member
אני מאד מפוכחת

ואופטימית ! זה כי אני מאמינה בכוח של החיים,מאמינה שאם טוב מגיע אז כל הדברים הרעים נשכחים. אני קצת עייפתי ממה שנקרא "זוגיות פרק ב'", זו לא עייפות כמו הכאב הזה שעטף אותי בכל פירוק... אבל הנה, שוב נעמדתי על הרגליים וממשיכים הלאה, זה לא כי חוששים להיות לבד, זה כי משחררים פחדים ועושים צעדים מתוך פחדים. וכן, המציאות לא תמיד מוכיחה שבטוב וברע אנשים נמצאים האחד לצד השנייה, אני מאמינה ורוצה אחד כזה לצידי. ובנימה אופטימית- אתה מוכן לזה :))

שאלה או קביעה

אני אישית למרות כל המחסומים ונסיון החיים תמיד מוכן לזה בפינה :) אבל גם את לא מחזיקה בפרק ב' (לדברייך), לא שאלת את עצמך אף פעם למה? אולי את חוסמת? אולי הטראומות מזוגיות העבר משפיעות? ואולי את לא נותנת מספיק אמון? כמובן שאני לא מכיר אותך אישית ואני בטוח שאת אשה איכותית (מהתרשמותי בפורום) אבל למה זה לא עובד לאורך זמן? כמובן שכל השאלות ששאלתי אותך מכוונות גם אליי... או שפשוט התרוץ התמידי (גם שלי) זה לא היה זה... סתם נקודות למחשבה

יערית

New member
שאלות מעולות

רק לא חושבת שזה המקום לשפוך את התשובות שכבר ידועות לי, ולא ממש מזמן- פשוט העמדתי את עצמי מול השאלות ובקול רם אמרתי את התשובות, הן לבשו עור וגידים לראשונה ומשם זה טיפסו למחשבה מה שבעבר היו בהדחקה. יכולה רק לומר לך שזה הפחד שלי בלבד ממונוגמייה והמוסר שבי לא לבגוד בשביל להשיג אחרת. כל השאר קטן עליי :))

יערית

New member
המקום הבטוח ביותר

זה בין מגדיאל להוד השרון, בגבול יש את כיכר התפוז, אם נפנה שמאלה משם, יש בית "מרגוע", שם הכל מוציאים מהבטן ואם רוצים להשקיט אותה, נותנים איזה
להרגעה

יערית

New member
להיות שתוקה

למדתי זה במקומות שהדבר היחיד ששומעים זה.... טוב נו, לא רוצה לקלקל אתכם... יום מוצלח שיהיה פרח 4 U.

נעיתה

New member
../images/Emo24.gifשיר הורס

לגמרי מאמינה
בכל החבילה רק משופרת ומתובלת יותר

שאלה קשה

אפילו לא יכולה להיות חד משמעית בתשובה שלי. לא בטוחה שבסיבוב הראשון האמנתי בבטוב וברע ולנצח, נכון להיום לא באמת מאמינה אבל מי יודע? תמיד יש הפתעות בחיים.

את...

התרוץ שלך על השם לא מתקבל
וזה בדיוק מה שאני אומר... את לא ממש מאמינה בזה אבל מקווה... "תמיד יש הפתעות בחיים" קצת מבאס לא? ואני לגמרי איתך בהרגש הכללית

לא מתרצת את השם - משתדלת לא לתרץ בכלל.

לא נמצאת כרגע במקום בו אני ממש מאמינה, החיים הוכיחו לי שלא כך הדבר - ולא רק אצלי. אבל כמו שאמרתי - תמיד יש הפתעות בחיים. אני גם לא מאמינה שאזכה בלוטו - הפתעה דווקא תתקבל בברכה, רק שאני אזכור למלא

אתה...

לפי הניק שלך אני מניח שבשבת היינו באותו מקום רק בצדדים מנוגדים אז תגיד יפה תודה לתבריזי, ואת השיר הזה תשלח לשכטר והכיפה
אגב קבל חגיגה מקורית אפילו יותר...

rrredshay

New member
חח ברח התוכן..

האמת... אני מסכים עם זה שעם תבריזי או בלעדיו הייתם צריכים לתת לנו שישיה... אבל אני לא מסכים עם הקביעה של הפרשנים לגבי הטעויות האלה.. לא חושב שהיה פנדל בטוח. אבל מה זה משנה.. צריך עוד הרבה מחלוקות כדי להחזיר את כל מה שלקחו מאיתנו בשנים האחרונות.

Rtitan

New member
זה מאד תלוי - יש מי שכן, ויש מי שלא...

אצלי אהבה שכזו הגיעה רק אחרי שהתגרשתי - והיתה לי בת זוג שזה מה שהרגשתי אליה ולדעתי היא גם יודעת את זה. למה נראה לך שבפרק ב' אהבה כזו היא דבר מופרך? במה היא שונה מאהבה ראשונה? בזה שאתה בוגר יותר? יודע לבחור נכון יותר? יודע לשים לב לדברים החשובים באמת במערכת יחסים? כל אלו הם רק יתרונות שיביאו אותך קרוב יותר לאפשרות למצוא מישהי שתרגיש אליה עוצמות כאלו. אתה חושש שאתה לא תעיז לתת את עצמך כמו פעם? בנית חומות עבות וגבוהות מדי? הדחקת תחושות ובכל פעם שאתה מעיז להתחיל להרגיש ההדחקות מתפרצות ואתה שוב מכבה אותן?... זו רק בחיירה שלך לחיות ככה... מי שבוחר לא להתגונן ולא לשמור על עצמו ולא לבנות הגנות ולא להדחיק - אותי מתפתל מכאבים אחרי שהלב נשבר - אבל מגדל לב שמסוגל להרגיש אחר כך בעוצמות ממש כאלו. אהבות כאלו לא מגיעות מהיום למחר - אהבה בעומק כזה הולכת ונבנית עם הזמן עד רגע שאתה מביט על בת הזוג שלך ויודע שאם היא תלך - אתה תתרסק למיליארדי רסיסים. וכאן אתה עושה את ההחלטה שלך - אתה מסכים להסתכן ולא להישמר ולא לבנות הגנות - כשאתה יודע שאם תפרדו את הכאב שלך אתה תסבול עד שבקושי תנשום... הכל תלוי בך - זה רק מה שאתה תחליט עם עצמך. באופן אישי - אני יודע היטב מה אני מחליט בכל פעם מחדש. איך אמרו לי לא פעם?... "אתה לא מסכים לשמור על עצמך - זה מה שעושה אותך למה שאתה." חוצמזה - לפעמים זה ממש לא מרגע שנפגשים. לא פעם זה לוקח לא מעט זמן... זה ממש לא ברור מייד ואנחנו ממש לא יודעים שזו התחלה מתוקה של סיפור שמתחיל כאן ולא יגמר... אבל לאט לאט זה גדל ומתפתח, ואוסף גובה, ואנחנו מוצאים את עצמינו בעננים ומעליהם. יום אחד אתה רק רוצה לומר לה בכל רגע מחדש שזה מכאן עד הסוף, בטוב וברע אני אמשיך לאהוב, אמריא לשמיים, אחצה את הים... וכן - יום אחד אתה מגלה שהיא הולכת אחריך עד סוף העולם...
ולא רק פעם אחת, אלא שוב ושוב - עד שאפשר יהיה להפסיק להמריא לשמיים - והגיע הזמן להישאר איתה
.

למעלה