למי בא...

יערית

New member
למי בא...

סתם להרהר איתי בקול רם<כאילו שאין לי דברים חשובים אחרים לעשות..> ?

אני חושב

שהרבה זמן לא שיחקתי אמת או חובה. אני אלך על אמת.....

נעיתה

New member
למי בא...

להסביר לי למה לעזעזל אני מסכימה לקנות פילינג שדוחפים לי כל פעם מחדש ואז מחליטה בהתקף פינוק דו שנתי למרוח אותו על הפרצוף ואז נתקעת עם פרצוף תחת אדום
למסירה ערכה שלמה לגבר המטרוסקסואל
יש דורש?

אם כבר הרהורים

אז בעקבות השיר הזה ששמעתי היום ברדיו, אני שואל את עצמי האם אי פעם ארגיש כך... לדעתי לא, אני לא אומר שזה לא יכול לקרות, רק זה נראה לי קצת מופרך בפרק ב' (קצת יותר זהירים והרבה הרבה יותר מפוכחים), מה שמוביל אותי למסקנה, שלכזאת רמה לא ניתן להגיע בפרק ב' ואת/ם מה חושבים בנושא?

אני חושבת

שזה לא מופרך כלל וכלל מאמינה שניתן בהחלט להגיע בפרק ב' לאהבה באותה עוצמה אם לא יותר זה נכון שזה מגיע ממקום מפוכח יותר, טיפה זהיר יותר, עם תובנות חדשות, מכלול כל הדברים הללו יכול רק לעשות את זה עוצמתי ואמיתי יותר ובדיוק לשם אני מכוונת :)

לי קשה

להאמין, שאם אתה זהיר יותר, מפוכח יותר, זה לא אומר בעצם, במילים אחרות, שאתה סגור יותר, חשדן יותר, ובעל חומות גדולות יותר, מצד אחד מקוה שזה לא כך מצד שני לא ממש בטוח...

בוודאי

שזה אומר שהאנשים סגורים יותר, חשדניים יותר בעלי חומות ומגננות גדולות יותר וזה לא יורד תמיד ובטח שלא מיד אבל עם האדם הנכון והמדויק זה יורד ואז זה מגיע ממקום אמיתי יותר, בוגר יותר זה נדיר ובכל זאת קיים :)

בא לי

להיות cruel ... זה נדיר ובכל זאת קיים... כלומר אם משהו הוא נדיר מה הסיכוי להשיג אותו ? 10%, אולי 5% או שמה זה ממש נדיר והסיכוי הוא 0.00005% כמו נניח בלוטו/טוטו קצת מאכזב הסיכוי לא?

ממש לא

כי מי שזוכה בזה לגמרי לא מאוכזב ולא צריך להגזים בהשוואות לזכייה בלוטו/טוטו, לא עד כדי כך נדיר צריך רק להאמין ולדעת שזה נמצא שם במקום ובזמן המתאים

יערית

New member
אני ארחיב קצת

כשלא מחפשים לוטו טוטו וכל אסוציאצייה שדומה למושגי "אוצר", מוצאים משהו שהוא הרבה יותר מציאותי, ואהבה...אהבה זה משהו שנקרית בדרכינו עם הזמן, זה לא בא ביום יומיים שלושה ואנשים הפכו להיות חסרי סבלנות עם הזמן למה שנקרא=טבע. עולם האינסטנט לא פשוט, אבל יש גם ניצולים ממנו :))

במקום ובזמן המתאים

זה מה שאומרים כמס שפתיים... מה המשמעות האמיתית של המשפט, אולי זה יקרה ואולי לא, ולזה בדיוק אני מכוון, כשאנחנו בוררים, חוסמים, נזהרים, ולא מאפשרים לעצמנו (בגלל עברנו), האם אנחנו בעצם לא גורמים לכך שהסיכוי לא יהיה גבוה , מצד שני אם לא נשמר אנו עלולים לשגות שוב...ובסופו של דבר האם בפרק ב' באמת ניתן להגיע לרמות כאלה של אהבה כמו שכולם כמהים ורוצים או שזו פנטזיה לא מציאותית, והמצוי הוא למעשה הכי טוב שיש (כמו הסרט As good as it gets) ואולי לשם צריך לכוון...

המשמעות

היא כשזה יקרה, זה יקרה מבפנים, מהבטן, רק אז תרגיש את זה ואם עד היום זה לא קרה כנראה זה לא היה המקום המתאים דהיינו האישה המתאימה וגם לא הזמן המתאים דהיינו האנרגיות היו מופנות למקומות אחרים וכשזה יבוא אתה כבר תדע כמו שריטה שרה כאן בהצלחה!

יערית

New member
וואו...

שיחת אותה עם השיר, ודווקא אני יותר מאמינה בפרק ב' מפרק א', מאמינה באהבה בשלה, אהבה חופשייה, אהבה בלי לחצים, אהבה ממקום בלי תנאים, אהבה רומנטית, אהבה מורכבת וייחודית. וכן..."אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף, בטוב וברע נמשיך לאהוב" זאת המהות בכלל באהבה ובקשר זוגי טוב.

תמיד

אני משחק אותה
אבל תרשי לי להיות קצת יותר מפוכח ופחות אופטימי... מאז שהתגרשתי הספקתי לנהל מספר קשרים ומערכת יחסים אחת ארוכה (יחסית) ואין לי מילים רעות לומר על האקסית, נהפוך הוא האקסית האחרונה היתה אחלה בחורה במלוא מובן המילה אבל... בכל זאת לא הרגשתי שזה זה... ואני שואל את עצמי האם אני לא חסום בגלל טראומות הגירושים , האם הצלקות לא מהוות לנו הגרושים סוג של מכשול... וכולם יוצאים מצולקים מגירושים במידה כזו או אחרת. כן גם אני רוצה שתדעי זהמכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב, אבל המציאות לא תמיד כזו... ובנימה אופטימית יותר אני אומר עברנו את פרעה נעבור גם את זה

למעלה