למי אצביע?

אתם ישנים בעמידה

אין הבדל בין ליכוד קדימה ועבודה. כולם אותו הדבר מכל ההיבטים ,חברתיים כלכליים, בטחוניים ועוד ועוד כולם קפיליסטים. כולם יחזירו את יו"ש מזרח י-ם והגולן . השאלה היא על מי נאי סומך שיחזיק ההגה. רק על ברק כל השאר סיפורי מעשיות שמוכרים לבוחרים....

בהתחשב בעובדה שזה מה שכתבת בהתחלה:

"אני בעל דעות עם נטייה של מרכז שמאלה עם דגש על ההיבט החברתי." אני מציעה לך לקרוא את המצע של מפלגת ישראל חזקה בראשותו של אפרים סנה ונכון שברגע שזה יעלה לאויר האוהד באדום יכתוב שאין להם סיכוי ושהם לא יעברו את אחוז החסימה - אך, שנייה לפני שאתה נותן לכל זה להשפיע עליך , אם אתה באמת רוצה לפתוח את הראש לאפיקים חדשים - תקרא ותגיד לי מה אתה חושב... יום מקסים ..:)

אני מצביעה לברק

אני חושבת שהוא מתאים להיות ראש ממשלה יותר מכל מועמד אחר ולא, הוא לא רק שק בטחון מצויין הוא גם מדינאי טוב, לא דואג רק לעשירים ונרא הלי שהוא יעשה טוב לכלכלה, בטח שיותר טוב מביבי. על ליבני אני בכלל לא מדברת. זה לא אופציה מבחינתי בכלל.

לבGOLD

New member
לא ציפי ולא אלי...

ציפי לא הצליחה להוביל מהלך אחד מוצלח. מול מופז היא היתה מפסידה בפריימריז לולא הזיופים והקלפי שנשרפה. בודאי שלא להקים ממשלה כשיש לה עשרות חכי``ם משלה בממשלה. לדעתי לך על צבר של הצעירים. עמדת מרכז מכובדת ואנשים שמבינים מה הם עושים וצריכים לעשות, ולעשות גם למעננו. אם אתה מחפש להצביע לעוד מישהו שדי שייך למרכז שמאל ואנשיו אינם דואגים לעצמם אך דואגים לציבור די מצומצם זה ג` החרדית. מפלגה קטנה אך די מתוחכמת עם אנשים בריאים בנפשם.

תצביע ליברמן חביבי

תפסיקו לבלבל ת'מוח עם הרודן הרוסי שמנסה להשתלט לנו פה על השטח. הבן אדם פשוט מבין עם מי יש לנו עסק - עם אנשים קשים שמבינים רק אנשים חזקים [אריק שרון לדוגמא]. הסיכוי שליברמן יסיים את הסיכסוך גבוה יותר לעומת הסיכוי שכל מפלגת שמאל כלשהי שתבחר בה.

../images/Emo6.gif כן? איך בדיוק הוא יסיים את הסכסוך?

יעשה לערבים "בו" והם כולם יברחו?

את יכולה להמשיך לדבר בציניות..

ליברמן לא מדבר על גירוש ערבים שהוא יכנס לקואליציה את תביני את זה... =]

קודם כל צריך לסדר את פנים המדינה

ליברמן דיבר המון על הבוגדים או יותר נכון ה"לא נאמנים" שקיימים במדינה. והוא לא דיבר רק על ערבים! דרוש לסדר את מדינת ישראל מבפנים ורק כך נוכל להגיע לשלום חזקים יותר. ישראל ביתנו גם בעד להחזיר את מזרח ים [200 אלף ערבים אם לא יותר] שזה משהו שהפלסטינים רוצים וגם להחזיר עוד שטחים עם אוכלוסיה ערבית. אני לא אומר שליברמן יסדר הכל ישר ושיהיה ישר שלום אבל עם מדינה חזקה יותר נגיע לשלום מהר יותר

כלומר, לליברמן אין באמת פתרון קסם

לבעיות הבטחוניות של ישראל, ובכלל לא שום דבר מהפכני להגיד. אז למה הוא מנסה להציג כאילו יש לו?

הוא לא מציג קסמים הוא מציג דרכים אחרות

לא רשום במצע שיש קסמים אז מבחנתי אין =]

הבן-אדם קיצוני פשיסט... הוא מאוד מסוכן לישראל

למרות שאורלי לוי ופאינה קישנבאום בהחלט המועמדות האידיאליות למען בטחוננו ורווחתנו...

אני אישית לא אתנגד

אבל זו לא העמדה שהוא מציג כעת. כעת הוא מציג את עצמו כמי שיתן פתרון אולטימטיבי לצרכים המתלהמים של אלה שרוצים שנכנס בפלשטינאים עד דק.

הוא לא רוצה להכנס בפלסטינים

פה הטעות שלך. ליברמן רוצה שלום כמו שאת רוצה שלום אבל ליברמן רואה את השלום מגיע בדרך של כח ולא בדרך של ויתורים ויתורים ועוד ויתורים צריך להגיע להסכם שלום בעמדת כח.

למעלה