למי אכתוב ?

למי אכתוב ?

אני בחורה שצריכה לכתוב ככה אני מוציאה אל מה ששוכב לי בתוך הלב ככה הכל נשטף החוצה בדיוק כמו בבכי. אני צריכה לכתוב, חייבת את זה לנפש חייבת את לעצמי מכורה לזה אז מה יהיה עכשיו ? אחרי 4 שנים שכתבתי לאותו אחד והפסקתי למי אכתוב עכשיו ? זה הרי לא בא ככה סתם לא לחברה הכי טוב ולא לחבר הכי טוב ואפילו לא לאח או לאחות צריך את אותו המישהו או המישהי המיוחדים האלו שרק בכוונת כתיבה אליהם הלב יוציא את הטקסט בשצף קצף כי הלב הזה שלי עושה את זה רק עבור מישהו מיוחד אז למי אכתוב עכשיו ? הגעתי לכמה מסקנות כבר חודש שאני לבד עם עצמי עם המחשבות, כבר חודש שה"הוא" לא מתרוצץ לי בראש וכבר חודש שאני טוחנת את עצמי בעבודה. נראה לי שזה קשור ... מטביעה את עצמי בעבודה ונהנית מזה ... לא חושבת עליו, לא רוצה לחשוב עליו ואולי בגלל שלא חושבת עליו יוצא לי פשוט לעבוד יותר .. אני עוד לא יודעת. אבל מה שכן אני מתגעגעת לרגשות שהיו לי אני מתגעגעת להתגעגע אליו אני מתגעגעת להתאהב לאהוב אני מתגעגעת לחשוב עליו כל היום אני מתגעעת לרגע הזה באותה סיטואציה שאני כלכ ך עצובה או עצבנית ואז הוא מגיעה אלי לתוך הראש, לתוך הלב ומרגיע .... מרגיע עד שכל הכאב נעלם אלו דברים שאין לי עכשיו דברים שאני צריכה להתמודד לחיות בלעדיהם עכשיו וזה קשה עד שיגיע נסיך אחר ... שאולי יעלה שוב את אותן רגשות בינתיים - ממשיכה להתגעגע.

אהמ ..

יש לי כמה שגיעות שם במכתב למעלה, כל מיני אותיות שהתווספו לכל מיני מקומות - אבל אני בטוחה שתסתדרו ותבינו וגם המכתב די מחולק לשני חלקים, מקווה שתבינו ... כמעט סופשבוע נעים

ה מוזה

New member
למי תכתבי ? אולי לך ?

כן ..אין ספק שאהבה מוציאה מאיתנו את הטוב ביותר את המילים העמוקות ביותר ,את הכתיבה הפנימית ביותר כמו שיטפון של רגש שעולה על גדותיו ונשפך לו על דף הנייר למי תכתבי ? חושבת שבעצם כבר כתבת .. לגעגוע . לאהבה. לשצף הלב
ולבנתיים עד שהנסיך יגיע את תמיד מוזמנת לכתוב לנו

הטייסת

New member
מוזי-

תפסיקי לשנורר מכתבים... כבר ארבע בבוקר תהיתי אם בכלל יש איזה סופ מובטח וידוע.? משהו שאוכל לבסס עליו את המהות. לא ביקשתי תשובות לכל השאלות, אבל לפחות לשאלה הזאת כן. למה טוב לנו ופתאום רע? למה רודפים אחרי הקשת בענן? למה החושך חשוך והאור מואר? ולשם מה אנחנו כאן בכלל? למה את הנעשה לא ניתן להשיב? ולמה אנחנו חכמים רק בזקנתינו ולא להיפך? ולמה למה למה למה???? הא? ? זה המכתב שלי. אני לא שולחת אותו כי אין צ'אנס שהוא יגיע לייעדו. פשוט מאוד- יש נמען ,יש מוענ(ת) אין מען.

ה מוזה

New member
טייסה -

אפשר לשנורר את המכתב שלך ?:) גם אני הייתי שולחת את כל ה"למים והלמות" למדור חיפוש תשובות לא נורא שאין מען לא תמיד התשובות זה העניין יש לי הרבה למה רוצה קצת ?- געגעתי }{

אם תכתבי אני אקרא.אבל אל תחכי לנסיך

אם תכתבי,אני אקרא. אבל אל תחכי לנסיך... -אין נסיכים,ואין נסיכות, אין מלכים עם כתרים, ובטח שלא מלכות עם זרים. יש רק בני אדם, וגם הם לא תמיד ישרים, אבל תודה לאל-יש ביניהם משוררים- תחזיקי חזק. תחזיקי עוד יותר חזק. ואז תשחררי. תכתבי,תכתבי,תכתבי.

למעלה