למישהו יש

NrG sk8

New member
למישהו יש

פינגרבורד? רציתי לשאול ממה אתם עושים רמפות ומעקות לפינגרבורד? ועוד משהו.. איפה אפשר למצוא קטעי אולדסקול?? שיהיה טריק טיפס?

super skater

New member
תגובה....

1. זה פינגרסקייט ואני לא יודע תאלתרי או שתקני 2. www.skateboard-city.com

mcGooo

New member
קרטונים..

פעם עשיתי מכמה קרטונים מיני סקיטפארק בחדר

vitallica

New member
חהחהח בחייאט בו תעבור לגור אצלנו

חהחה יש לנו הרבה חומר בניה שאפשר להביא מתאילנדים אתה תבוא ותבנה \:p

קל מאוד

New member
DLXSF

מה זה השטויות האלו! פינגר בורד\סקייט , תסקיטו באמת ולא באצבעות . השימוש באצבעות אצל הגברים נועד לענג את ה"נרטב" בנקבה והשימוש באצבעות לנקבה נועד למצב קשה כאשר היא לבד! לגבי המיני\VERT הזאת עם המדבקה חיקוי של DLXSF , לדעתי היא גרועה מכיון שאין לה בכלל FLAT ולכן זה רחוק מאוד מלהיראות מציאותי או מקצועי מיניטורי. יום טוב. וקל מאוד.

Asaf055

New member
על מה אתה מדבר בכלל ?

איזה מדבקה בראש שלך?? היחידה שיש שם זה סטריט משין מהישנות הגדולות האלה דבר שני לא איכפת לי שזה לא מקצועי, זה כייף. חוץ מזההה אני גם נוסע סקייט(עכשיו לא ממש עבודה בלע בלע בלע..) ותפסיק עם המטאפורות שלך

קל מאוד

New member
צעירות!

תודו בזה - אתם מתים על המטאפורות האלו! לגבי המדבקה - זה בדיוק העיניין , אתה כנראה לא מכיר את המקור של המדבקה ולכן לא הבנת! SM חיקו את המדבקה המקורית ששיכת לדילר אמריקאי - DLXSF. מזה בלע בלע בלע - מה בלע? שיקיא את זה החוצה .

NrG sk8

New member
אוקי..

אז ככה: עלם נכבד, הנך אולי מעלה את הסיטואציה שרק מוכיחה שאתה גבר כי רק גברים יכולים לחשוב על שיט כזה כשמדברים על משהו אחר לגמרי! די! אתה לא שודדת הקאריביים, ותפסיק להיות מדרוב! (כן מילה בערבית! ואו) והרמפה שאסף בנה היא ממש ממש ממש סטייל! אני גם נוסעת רגיל! אני אוהבת פינגרסקייט כי אפשר להסקיט כשיורד גשם, או באמצע השיעור המשעמם, או בזמן החלמה מפציעה.. אין פלאט? פחחחחחחחחחחחח... זו רמפה!

Asaf055

New member
פלאט הוא היתכוון

שבין קווטאר לקוואטר צריך יותר רווח שהוא ישר ולא עגול שזה לא יהיה כמו חצי עיגול סימטרי, אבל בכל מיקרה תודה על הפידבאק :) האא ול "קל מאוד" העלתי לפני כמה ימים תמונה של מיני שבניתי עם כמה חברים אז אתה יכול להבין שאני יודע איך זה צריך להיות

NrG sk8

New member
כה הבנתי עכשיו למה הוא התכוון...

אין בעד מה..
בכל אופן, התחלתי לבנות רמפה, מצאתי קרטונים...

קל מאוד

New member
רמפה מפחחח -אפשרי אבל עדיף עץ

אנרגי' או עלמה (כמו המסטיק הישן!) . ברור שאני גבר ולא טענתי אחרת (חלק מחברי הפורום טענו שאני קוקסינל והומו וכו'.. אבל הם טעו) מדרוב- אני מבין שאת יודעת את המשמעות. הרמפה שאסף הכשרוני מאוד בשיעור מלאכה נטולת פלאט לאו דווקא מפח (לטפל בעינין ה"ח") אפשרי מקרטון ,עץ וכו'.. גם ברמפה לידיעתך יש פלאט , זה לא בנוי רק משני שיפועים ושלום על ישראל. כיורד גשם נוסעים בחניונים או שמתלבשים חם (בלי קשר). לגבי החלמה מפציעה - תפסיקו לשחק אותה כאילו כולכם לוחמים בשייטת שמבצעים פעולות מסוכנות ומתאמנים בקישון. פציעה - מי יישמע. אז קיבלת שיפשוף - תמשיכי לנסוע ואל תשחקי אותה "פצועה".

למעלה