למישהו יש

NrG sk8

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

אין.. אתה מצחיק... כן, הבנתי עכשיו לאיזה פלאט התכוונת... אני "מבטיחה" לטפל בגרוניות.. חחחחחחחח... אני לא משחקת אותה פצועה, אי לא מפחדת מכמה שריטות, העניין הוא שיש כאלו שנגיד נשברה להם יד או משהו, אז אפשר ליסוע פינגר, מנסיון, לא עוטפים את כל היד בגבס... קבל ח"ח ותמשיך לכתוב מצחיק...!!

hazil sk8er

New member
דיי לנסות לקטול אנשים ת'גרוע...

נראה לי ת'צריך שיעורים מפליישר...

קל מאוד

New member
טפל בת' - קיצור לא מוצלח ל "אתה"

שמע סקייטר חצילי. אני לא מנסה לקטול אנשים ,אני פשוט כותב מה שאני חושב ולא מחפש להיראות נחמד וכו'! אני נותן מה שיש ואומר את האמת ! קבל את זה או קבל את זה! מי זה פליישר ? אולי אני יילמד ממנו משהו? על פי מה אתה חושב שאני צריך שיעורים מאדון פליי?

קל מאוד

New member
נשוא , נושא , נ.ש.א

מתנשא - לא מנסה פשוט יוצא. יש הבדל בין שיאות כתיב לקיצורים "מגניבים"...

kbncba

New member
ומה הקשר לנושא ההודעה שלי

העובדה שאתה לא יודע שבעתיד אני מדבר כותבים עם "א" ולא עם י שמציינת הוא? אם כבר אתה מנסה לזיין שכל לפחות תעשה את זה עם קצת טאקט אתה נשמע כמו חרא מת

קל מאוד

New member
מעניין מאוד - חרא מת.

תראה מר בחור צעיר וחתיכי. את הבגרות בלשון כבר עברתי ואפילו בהצלחה - כנראה פוקס.. אני מודה לך מאוד שתיקנת אותי ושיתפת אותי במחשבותיך לגבי עיניין הטאקט (זה המשפחה עם הצל?) . מניין לך כיצד נשמע חרא מת? זה בטח מהיבשים האלו שהיית ילד ומשחק בחול ופתאום אתה מרגיש "אבן" קלה ומבין שזה חרא מת...

kbncba

New member
לא זה יותר כמו האלה שאתה הולך

ודורך עליהם והם עושים רעש של גרעינים וכמה שהם נראים תמימים הריח נדבק לך לרגל חודשיים מבין זה ממש משל

hazil sk8er

New member
אז ת'רק יוצא פה טמבל...

כי אתה כולך פוזה שחושב שהוא מבין משהו בסקט ותכלס חצי מהילדים פה בפורום לא רואים אותך ממטר... ומצחיק שאתה קורא פה לאנשים ילדי שמנת ואתה בעצמך חורש על הפורום אתה מגיב פה יותר מערן למען השם...וזה קשה! וכן פליישר יכול ללמוד אותך דבר או שתיים.

קל מאוד

New member
הבנת הנקרא..

חצי מילדי הפורום לא רואים אותי ממטר - האמת שהם לא רואים אותי בכלל ואני לא רואה אותם... מצחיק שאתה רושם מצחיק ולא משתמש ב"ח" האגדית. חורש - זה רק בשדה... שמנת - יש לתנובה ולא רק להם. למען השם - מי זה לעזאזל אדון פליי? אני מגיב כי אני נהנה להגיב. משעמם לי כרגע אני מודה. נ.ב: "ת'רק" - האם זה מאכל עיראקי או משהו כזה?

קל מאוד

New member
MUST B KIDDING

אה זה שכל הזמן זורק יציאות מטופשות חסרות משמעות? הוא הגיב כמה פעמים אבל אני בחרתי לא להגיב לו כי הוא מתחת לרמה (ולא בהתנשאות).. מה יש ללמוד מאחד שרושם "הומו" מניאק ובלה בלה... P ROD - רק השם שלו מראה את רמתו הנמוכה , ושוב אני יאמר - הערצה זה דבר נחמד עד לגבול מסוים , אני מעדיף לתת לעצמי שם מאשר לחקות מישהו אחר או לרצות ליהיות הוא!

קל מאוד

New member
עלמה מהתשבצים.

עלמה מותק את מתקדמת ומראה את הידע בכללי שלך ברבים דבר היכול להיראות כהתנשאות מסויימת בקרב חברי פורום תפוז היקרים...

kbncba

New member
/

A SCORPION and a Tortoise became such fast friends that they took a vow that they would never separate. So when it happened that one of them was obliged to leave his native land, the other promised to go with him. They had traveled only a short distance when they came to a wide river. The Scorpion was now greatly troubled. "Alas," he said, "you, my friend, can easily swim, but how can a poor Scorpion like me ever get across this stream?" "Never fear," replied the Tortoise; "only place yourself squarely on my broad back and I will carry you safely over. No sooner was the Scorpion settled on the Tortoise's broad back, than the Tortoise crawled into the water and began to swim. Halfway across he was startled by a strange rapping on his back, which made him ask the Scorpion what he was doing. "Doing?" answered the Scorpion, I am whetting my sting to see if it is possible to pierce your hard shell." "Ungrateful friend," responded the Tortoise, ,it is well that I have it in my power both to save myself and to punish you as you deserve." And straightway he sank his back below the surface and shook off the Scorpion into the water.

קל מאוד

New member
5 יחידות בשביל משל על עקרב מת...

וואו , עכשיו אני באמת תופס ממך סופר. אז העקרב טבע אבל אני ועלמה פה . זה היה ממש משל יפה . מאיפה העתקת אותו ? אני בטוח שלא אתה כתבת אותו ...

למעלה