למישהו יש פיתרון?

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
למישהו יש פיתרון?

יש קטעים נורא מוזרים בזמן האחרון לי ולכולם אנשים מתנהגים ממש נורא (מתקיפים על כל מילה, מדברים מהר ולא ברור) כאילו משהו רודף אותם לפני שנה קרה לחברה שלי מקרה דומה ואז היא עזבה את הבית ספר ולאן שהיא לא עברה זה רדף אותה לכל מקום בו היא הייתה (כולל שהיא עברה לצרפת) ונראה לי שהכל היה בסדר אבל עכשיו הכל חוזר על עצמו עם האנשים שאני נמצאת איתם אז מה זה אומר. ועוד שאלה האם אפשר לזמן רוח או נפש שרוצים או שבסיאנס ודברים כאלה עולות איזה רוחות שיש? תודה שוב bms

BMS

New member
יותר ברור?

אנשים שבדרך כלל אני מדברת איתם (בעיקר בטלפון) מנסים פתאום להתחמק מכל דבר לא עונים לשאלות ממהרים תמיד וכל הזמן זה אין לי זמן יש לי דברים יותר חשובים או למשל פתאום אנשים שהזכרתי מתחילים להיות מתחשבים יותר יש להם זמן פתאום יש להם כוח לעשות כל דבר ולכולם יש דבר אחד במשותף שהם הולכים הם הולכים בשקט ומסתכלים כל הזמן אחורה או בטלפון כל הזמן אומרים רגע רגע כאילו משהו רודף אותם

אממממ

זה עדיין לא כ"כ ברור! (אבל לא משנה) מה שהבנתי שזה רק מוזר מאוד ו...............משהו פה לא הגיוני....

BMS

New member
זה מה שאני מנסה להגיד

זה לא פעם ראשונה ולא נראה לי שאנשים התנהגו ככה בגלל: סוף הלימודים, מונדיאל או כל דבר אחר לא בצורה כזאת

BMS

New member
טוב אין לזה כלכך קשר אלי מגוף ראשון

חברה שלי ביקשה ממני לשאול כי את כל הדברים האחרים היא כבר ניסתה (כולל לעבור בית ספר ושום דבר לא השתנה כאילו האנשים מהבית ספר הישן עברו איתה ) תפנו תשובות בבקשה ל- RedrafoN לא אלי אני רק ניסיתי את מזלי בלעזור לה

magica

New member
יש בעיה

אי אפשר למצוא אותה במערכת מסרים בשם הזה

למעלה