למישהו יש נסיון עם TOWER HOBBIES

gg11

New member
אני הזמנתי משם.

אכן התבקשתי לשלוח צילום. (באמת לא כל כך סודי) אך דבר זה מוכר לי מחנויות אחרות מהם קניתי. השירות שלהם מהיר ואיכותי כמו רוב החנויות בארה"ב. וכמובן יש להם מבצעים מעניינים (כלומר הנחות רצניות).

shamgar

New member
חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים

עשיתי שם הזמנה בהיקף של 700 דולר ולא ביקשו ממני

2fly ron jerasi

New member
אני יסביר לך מה סודי

אני מזמין באינטרנט המון דברים לא רק טיסנים. בשום מקום זה לא קרה לי הקטע הזה. אני לא נותן את המספר האמיתי של כרטיס האשראי שלי , יש תוכנה שנקראת סקיור קליק של חברת ישראכרט , התוכנה נותנת לך בכל פעם שאתה מעוניין לרכוש משהו מספר והמספר הזה הוא חד פעמי ומוגבל סכום או סוחר. כלומר אתה יכול להגביל את השימוש במספר לאותו סוחר (חנות) או להגביל את סכום הקניה , ואם ינסו לקחת יותר המספר יתבטל. בלי שום קשר זה לא כל כך בטוח להעביר להם את מס´ כרטיס האשרי שלך בפקס , לך תדע לאן זה יגיע. הדף הזה שאתה שולח להם יכול להגיע בטעות גם לידיים לא אמינות ואז..... מה תעשה אז... תתחיל להסתבך עם חברת האשראי שלך? אני מוותר על כל התענוג הזה ונוקט אמצעי בטחון. מוגש כחומר למחשבה.

shamgar

New member
דרך אגב

שום חברה גדולה שמגכבדת עצמה לא תעיז לעשות דבר כזה אם היא תעשה זאת אתה בטח יודע מה יכול לקרות לה אז אל תדאג טיפ רק תוודא שאתה שולח לפקס הנכון (למספר) ותתקשר אחרי לבדוק אם זה באמת הגיע

2fly ron jerasi

New member
כנס לאתר של ישראכרט

את התוכנה ניתן להוריד מהאתר של ישראכט , גם לאמריקן אקספרס יש אותו שימוש בתוכנה.(יכול להיות שגם ויזה משתמשת) אתה יכול לרשום את השם משתמש והקוד להוצאת מספר פיקטיבי רק מהמחשב שלך כך שהתוכנה בטוחה ביותר. כלומר אם היא מותקנת אצלך בבית ואני מגיע אליך ורוצה קוד , זה לא יתאפשר.

shamgar

New member
רק לשם ידיעה

כל קנייה שאתה מבצע יש לך בעצם ביטוח שאם קורה משהו כך לפחות נאמר לי בחברת האשראי ישראכרט

קניות בטאואר

לא פעם קניתי מהם ותמיד זה יצא איכשהו יקר מידי אולי לי לא היה מזל כי בכל פעם כמעט יצא לי לשלם מעמ והמשלוח לא היהי מי יודע מה זול אבל הסכמתי לשלם יותר העיקר לא לפרנס את זה שגרם לי עוגמת נפש וכעס רב בברכה אבי ורטהיימר

Activist

New member
מכס?

אם אני מזמין מטאוור יש על זה מכס? ואיך מחשבים את התשלום במכס?

shamgar

New member
זה תלוי במשקל ובמחיר

לפעמים לא תשלם ולפעמים כן אתה לא בדיוק יודע אלא אם כן תכנס לאתר של המכס ותראה על מה משלמים ועל מה לא. אם יוצא לך לשלם אז זה 13 אחוז מכס ממה שהמכס גובה נגיד על חלקים עוד שאלה שאל אני כבר עם טאוור הרבה זמן

ggaziv

New member
מכס לא יקחו לך...

אם כבר אז לוקחים רק מס ערך מוסף (מע"מ). אם טאוור יסמנו על החבילה שזה סחורה, מה שסביר להניח, אז יקחו לך 17 אחוז מע"מ. אם יוצא לך זול יותר (בצורה מספיק משמעותית) גם כאשר אתה מוסיף משלוח ו-17 אחוז מע"מ אז העסקה משתלמת. גיא

Activist

New member
מכס!

אם אני יכול שמישהו יביא לי את זה בעצמו מאמריקה אז זה יותר שווה? (אני מתקוון אם מישהו יכול לסוע ולביא לי את זה?) בתודה activist

ggaziv

New member
אז יהיה מצויין....

כי אם אתה נכנס עם זה בעצמך בשערי המכס (או שמשהו אחר נכנס) אז יש סיכוי שהם יתנו לך לעבור בלי לשאול שאלות ובלי לעצור אותך וכן לא יחייבו אותך בכלום... לעומת זאת, אם אתה מקבל את זה בדואר אז הסיכוי שאתה לא תחוייב במע"מ הוא נמוך מאוד ומכס אני מאמין שלא יקחו גם כך וגם כך. אל תשכח שאם אתה מנסה לעבור במכס מבלי לשלם מע"מ והם תופסים אותך אז אתה תצטרך לשלם כפול!! אני אישית חושב שאם יש באפשרותך להביא את זה עם נוסע כלשהו (בין אם זה אתה או מישהו אחר) אז זה מצויין ולא יחייבו אותך בכלום. גיא נ.ב. אל תשכח שעם הצרות שיש עכשיו עם המחבלים והפצצות יש סיכוי לא רע שהם יבדקו כמעט כל דבר ויתפסו את החבילה שלך (והרי לא תוכל להסתיר אותה במזוודה) אבל גם אז יש סיכוי שיעבירו את זה מבלי לחייב כלום.

2fly ron jerasi

New member
מע"מ לא מכס

אני הזמנתי מס´ פעמים ומה שלקחו (אם לקחו ,לא תמיד) ההיה מע"מ לא מכס. מה שמבלבל אתכם זה שהמכס הוא הגוף שגובה את המע"מ. כל ההזמנות שלי נעו בין 50-200 דולר מישהו פעם זרק לי שאם מזמינים למעלה מ 200 אז באמת משלמים גם מכס. אני לא יודעאם זה נכון אבל גם ככה אי אפשר להזמין משם טיסנים ולכן ההזמנות מסתכמות בד"כ בין 100 - 200 $ (אצלי לפחות). ובהמשך למה שדיברנו עליו קודם אני הפסקתי לקנות מהם.

למעלה