למישהו יש נסיון עם TOWER HOBBIES

אסף ו

New member
למישהו יש נסיון עם TOWER HOBBIES

האם הם עושים משלוחים של דברים קטנים כמו מקלטים סברואים וכו´ לארץ?? ואם כן כמה עולה כל המשלוח ומה שמסביב ותוך כמה זמן זה מגיע לארץ והאם כדאי בכלל להתעסק עם זה או שעדיף לקנות כבר בארץ??

shamgar

New member
תשובה

אני יש לי נסיון איתם , הם שולחים כל דבר (אתה מכיר משהו שלא רוצה להרוויח כסף) . אם לומר לך את האמת יש דברים שיותר משתלם ויש פחות, מחיר המשלוח תלוי במשקל החבילה שנשלחת אליך וזמן ההגעה לארץ תלוי באיזה מהירות אתה רוצה שהיא תגיע זאת אומרת אם תשלם X תקבל בזמן קצר אם תשלם Y תקבל בזמן יותר ארוך. אבל ככה אני מרוצה מהם מאוד , עכשיו קניתי לאחי מכונית בנזין שבארץ רצו אותה בלי כלום 2700 ובטאוור קניתי אותה קומפלט ב 1220 כולל הכל !!! (ש"ח) אם יש לך עוד שאלות שאל אני כבר מכיר את הפרוצדורה shamgar

אסף ו

New member
עוד כמה שאלות

אני רוצה להזמין מקלט סרבואים ובטריות שזה דברים ממש קטנים ואני רוצה שזה יגיע תוך שלושה שבועות לא יותר כמה יעלה לי משלוח בערך?? תודה

shamgar

New member
תגובה

אני אגיד לך משהו את המכונית של אחי עלה לי משלוח 50 דולר וזה מגיע תוך 10 ימים, המשוח יקר בגלל המשקל של החבילה אבל אני יכול לבדוק לך כמה יעלה לך הכל רק תגיד לי מהפר קטלוגי של כל הדברים ואני אגיד לך את המחיר כולל הובלה

Y99

New member
מקלט

יש בעיה לשחרר בארץ אביזרי רדיו. האביזרים צריכים לעבור בדיקה ולפעמים היא לוקחת הרבה זמן.

ranib

New member
הם שולחים אותה לארץ?

ראיתי באתר שהדגם הזה נשלח רק בתוך ארצות הברית בגלל המשקל שלו?

shamgar

New member
תגובה

אתה צודק שהם לא שולחים אותה. לא שולחים אותה מכיוון שהמכונית שאתה מדבר עליה באה RTR ובגלל זה היא לא יכולה לבוא,למרות שכן יכולתי להביא אותה אבל רציתי שאחי יחבר את הרדיו. זאת אומרת כל הסיפור הוא רק חיבור רדיו אז לא היה משתלם לי לשם עוד כסף על הובלה

oeldar

New member
tower hobbies

גם לי יש ניסיון עם tower hobbies 3 פעמים ניסיתי לקנות שם ובכל פעם הם ביקשו ממני צילום של ת.ז, כרטיס אשראי + חתימה וכו´, לא שלחתי להם והם ביטלו את ההזמנה יש עוד מישהו שזה קרה לו?

shamgar

New member
תגובה

לא לי זה לא קרה אבל יכול להיות בעייה עם הבנק שלך או הפרטים שהשארת להם באתר לא היו נכונים והם פשוט רוצים לבדא זאת לדוגמא מספר טלפון כתובת וכד´

2fly ron jerasi

New member
עדכון , רק לאחרונה זה ככה

אני הייתי לקוח שלהם , עד שהםם התחילו עם השטויות האלו של לצלם את כרטיס האשראי ולשלוח להם. בדיוק כמוך בטלתי את ההזמנה האחרונה שלי 160 $ (הפסד שלהם) וזהו נגמר הרומן עם טוור הוביס. הם חוצפנים ממדרגה ראשונה. אני הייתי לקוח שלהם , יש לי קוד חבר אצלם , אז אני לא מבין מה הבעיה? שיחפשו בקיצור.

shamgar

New member
לא נראה לי שזה לאחרונה

מכוון שעשיתי הזמנה ליפני שבוע בערך ועוד ליפני כן ההזמנות הקודמות . אף פעם לא ביקשו ממני צילום

2fly ron jerasi

New member
אני יכול לצרף את התגובה

דיברתי עם קים מהנהלת החשבונות שלהם. אני יכול לצרף את ההתכתבות אם אתה מעוניין.

2fly ron jerasi

New member
ההתכתבות עם קים

Thank you for placing an order with Tower Hobbies. As a mail order and web-based company, we experience a high volume of international credit card fraud. For this reason we had to increase the security measures so as to protect our valued customers and ourselves. Those cards which are foreign issued cannot be verified through our system and therefore we must have some method to verify that the person purchasing is actually the credit card holder. The best way we have found is to ask for a physical copy of the front and back of the said card along with a separate signature for our records. This copy comes directly to Kim Johnson who is the credit card clerk. The copy is looked over and the receipt of that copy is recorded on your account. Once we have used it to verify your order it is shredded for your protection. Please supply a front and back copy of your credit card along with a separate signature. You may FAX this to us at 800-637-7303 or 217-356-6608 or mail the copy to Tower Hobbies, PO Box 9078, Champaign, IL 61826-9078. You may also send this as an email attachment. We need this information to complete your order. Also we need to know at what address you receive your credit card statements and if this is different from the address we are shipping the order to, we must know why. We prefer to only ship to the billing address. If you have any questions or concerns please reply to this message. Thank you for writing Tower Hobbies. We appreciate your time and your business with us. Kim Johnson -Tower Hobbies -------------------------------------------------------------------- Hello kim Its un accepted for me your new policy. I cant send you a copy of my credit card , for an safety reason I dont know what the problem , I order from you once . My address of the credit card statements not different from the address that you are shipping the order to. I hope you will understand me. If its un accepted on you please cancel my order Thanks Ron jerasi -------------------------------------------------------------------- Unfortunately without a copy we will be unable to ship your order. Please advise. We appreciate your time and your business with us. -Tower Hobbies

shamgar

New member
אין לי מושג אבל את כל הקניות שלי

אני עושה בלי שום בעייה

Drive Guy

New member
כנראה הם עושים כך מעל לסכום מסוים

גם לי הם עשו את זה אז מה למה לא לתת להם מה כל כך סודי בזה??

למעלה