למישהו יש מושג

toxic2004

New member
אה. סורי.

הסברתי. כי אני לא רוצה להתערב וזה נקודה. אם הציבור תומך באולמרט איך זה שבסקרים כששרון הנהיג את המפלגה המוזרה הזאת הם קיבלו 39 מנדטים ועכשיו עם אולמרט שאף פעם לא נבחר לראשות ממשלה הם מקבלים 44 מנדטים? הסבר?

iknow

New member
סובל בצה"ל

איזה מין צבא מסריח יש לנו שלוקח לנו את ונדטה?

lithium1914

New member
מיליציה של דמוקרטיה מושחתת רקובה.

(כמו מפי מאסטר הזן-סוני עצמו)

את זה אני יודע....

stupid army....
שאלתי מה קורה איתו שם....

iknow

New member
כל שאני יודע זה שהוא בחי"ר יעודי

ואוהב לחזור הבייתה.

Dudidud

New member
גם אם קדימה תזכה במרבית הקולות

אין זה אומר שיהיה ביכלתה להקים את הממשלה.. אם לדוג' העבודה והליכוד יחליטו יחד שהם לא נותנים לקדימה להקים ממשלה, אני לא מאמין שהיא תוכל לעשות זאת.

lithium1914

New member
לא סביר...

לעבודה והליכוד ביחד יהיה פחות מנדטים מקדימה, לפי הסקרים כמובן. יותר הגיוני לצפות בכלל שקדימה תעשה קואליציה עם העבודה.

Dudidud

New member
לפי הסקרים

לקדימה יש כ-40 לעבודה וללכוד כ-30 יחד, אבל אתה מתעלם מהעובדה שכל המפלגות (פחות או יותר) מתבטאות נגד קדימה בחריפות לפחות באחד המישורים.. ככה שיצירת אופוזיציה שלא תאפשר הקמת ממשלה היא לא תרחיש כזה קיצוני. השאלה היא רק האם לעבודה יש את האומץ ללכת עם המילים שלהם, למרות שאתה צודק-סביר להניח שלא.. --- אני רואה לנכון לציין שאני כלל איני מקבל סקרים כאיזשהו מדד למשהו.

lithium1914

New member
תראה...

העבודה לא יכולה להקים קואליציה עם הליכוד, הם פשוט לא מסכימים על שום דבר (מלבד אולי מהביטוי "מדינה יהודית ודמוקרטית"), הן לא קומפטביליות לקואליציה שאשכרה תעשה משהו. העבודה מתבטאת עכשיו נגד קדימה כדי לנסות לסחוט מנדטים, אבל בתכל'ס ההבדלים בין המפלגות זעירים, אם קיימים (לקדימה אין ממש מצע ברור ויציב, ככה שאי-אפשר להשוות פורמלית). הגוש היחיד שהוא ודאי זה "הגוש החוסם" של מפלגות הימין נגד פינוי יישובים עתידי. הסקרים הם מדד מצוין כדי לדעת מה היו רוב הישראלים בוחרים כרגע אם הם היו צריכים לשלוף מהמותן. אני מסכים שזה לא מדד מדויק מספיק כדי לדעת איזה פתק הם שמים במעטפה ביום הדין.

toxic2004

New member
כל יום נחשפות פרשות חדשות על אולמרט

למה היועץ המשפטי מפחד להעמיד אותו לשימוע? למשפט? ציפי תנהיג את אחורה. יש לה כושר מנהיגות.

"כל יום נחפשות פרשות"

"כל יום" - כלומר, יותר מיום אחד, יומיים לכל הפחות. "נחשפות פרשות" - כלומר, יותר מפרשה אחת, שתיים לכל הפחות. מכאן: 2*2=4 כלומר, נחשפו לפחות ארבע פרשיות שחיתות כנגד אולמרט. ואף מילה על העובדה שבמדינת ישראל אדם הוא חף מפשע עד שהוכח אחרת, ולא עד שנטען אחרת. אבל כן, קדימה מפלגה די מושחתת, לא אמרתי שלא.

toxic2004

New member
הרעיון הובן ולא צריך תירגום

המפלגה והעומד בראשה נגועים כולם בשחיתויות ובכל יום נחשף פרשה או פרשיות . התשקורת מטשטשת את הפרשיות כדי לא ליצור תמיכה נגדית למפלגה וכדי לא להפיל אותה חס ושלוש

רגע, לא הבנתי.

התקשורת חושפת פרשיות? או מטשטשת אותן? או שאולי נחשפו פרשות בדרך אלטרנטיבית, שלא דרך התקשורת (למשל האתר של הנודניק הזה, NFC)?

toxic2004

New member
אה. עכשיו הוא נודניק?

התשקורת אומרת בדרך אגב ומטשטשת את העובדות בהוציאה את הפושע צדיק. אם זה היה מדובר בימני . .. או הא

toxic2004

New member
אה עכשיו הוא גם עיתונאי בשקל?

תגיד לי שגם נחום ברנע ואברמוביץ` ששומרים על האתרוג עיתונאים בשקל

קונספט האתרוג

בהחלט לא הולם התנהלות של תקשורת שאמורה לשמש את תפקיד כלב השמירה של הדמוקרטיה, אני מסכים איתך, ואיני מעריך את אמנון אברומוביץ' על כך. זה לא משנה את העובדה ששניהם אנשים רציניים בהרבה מיואב יצחק. כך גם דן מרגלית, שנמצא טיפה ימינה מהם, ואני מניח שיש גם כמה עיתונאים בעלי אג'נדה ימנית מובהקת שאינם דמגוגיים גמורים כיואב יצחק, אבל שמם לא עולה לי בראש כרגע.

למעלה