למישהו יש מושג

toxic2004

New member
למישהו יש מושג

מי הם ה 30 הנבחרים מהעשיריה השניה ב"קדימה"? מה הם עשו? במה הצליחו? מי מכיר אותם? איך להצביע למפלגה שרובה לא נבחרה אף פעם ולהטיל את בטחוננו בניהול הארץ בידי חסרי ידע וחסרי ניסיון? יש משהו שהם אי פעם עשו?

זה בדיוק העניין...אפאחד לא יודע!

אבל מצביעים עם ראש בקיר!! מצביעים לאנשים שהולכים לשלוט במדינה שלנו. בכל מובן המילה.."לשלוט"..כן,לרמוס,להרוס,להחריב. טוב די אפשר להבין מה אנ ירוצה לומר פה לא?

toxic2004

New member
במילה אחת: קדימה להרוס!

הם חכמים להתקיף ולגונן על הערבים אבל שפוגעים בציפור נפשם, קדימה, הם שותקים מה קרה? כנראה שכולם ניפוח בלון ריק שתכף מתפוצץ! יאללה קדימה, שרון מחכה לכם!

dima269

New member
מצחיק שכשאתה מזכיר את זה

אז ניתן לומר שאלו שהיו בכנסת אין להם אף יתרון על אלו שיגיעו עכשיו (מלבד מעט ניסיון). הכנסת האחרונה הוכיחה את עצמה כמושחתת, רוב חבריה לא הצטיינו מבחינת האינטלגנציה שלהם, לא כדאי להזכיר את מספר החקירות... ובהתחשב בכך שרובם של החכים החדשים יבואו במקומם של חכים מהליכוד...

Recluse Warrior

New member
כמה פשוט לתקוף - כמה קשה לחשוב.

אפשר בפשטות להיכנס לאתר מפלגת קדימה ולהתרשם מהרשימה. אם הפירוט הרב לא מספיק אתה מוזמן לעשות חיפוש על המועמד בגוגל - שם תמצא פרטים נוספים. http://62.219.82.210/55-he/Kadima.aspx רשימת קדימה

toxic2004

New member
תודה. ראיתי לפני שבועיים.

אבל בכלליות מי מכיר את האנשים האלו מי שמע מהם פעם מי יודע מה הם יודעים. הכל טוב ויפה בכתב. אבל אנחנו חיים במציאות!

lithium1914

New member
חחחחחח

אתה יודע כמה חשדות בפלילים יש נגד מועמדים משתי העשיריות הראשונות של קדימה? (חשד שלי, יותר מהליכוד)

dima269

New member
הבעיה של הליכוד

היא שהוא מסריח מהשורש - חברי המרכז ועד הצמרת, ולראיה: ההצגה של ביבי. חוץ מזה, בהחלט מצער שכמה ממושחתי הליכוד עברו למפלגה שתרכיב את הממשלה.

toxic2004

New member
אתה כבר קובע שהיא תרכיב את הממשלה?

איך בדיוק? שגם אנחנו נדע...

dima269

New member
ניחוש פרוע...

אין שום קשר למציאות. אבל לך תדע אולי ביבי יפתיע ויעבור את 15 המנדטים - ואז השמים הם הגבול...

למה לך לקוות כזה דבר?

לא היית מעדיף שהוא לא יעבור? אגב, אתה באמת מאמין במה שאתה כותב? שמע, הבחירות הן בסה"כ בעוד חודש, אני מציע התערבות - אם קדימה בראשות אולמרט תזכה בבחירות, אתה תעזוב את הפורום, אם לא, אני אעזוב. מה דעתך?

toxic2004

New member
למה אתם מפחדים שאני כאן?

רוצים לא ימניים רק שמאל? אני לא מתערב כי אני יודע שהם יעברו אולי בקצת . אני התכוונתי בצחוק שאני מקווה שיעברו...

כן, אנחנו מפחדים שאתה כאן.

עכשיו, האם אתה מוכן להתערב איתי שאם אולמרט וקדימה יזכו בבחירות אתה תעזוב את הפורום? הנה, אני מקל עליך את התנאים - הם יבחרו להיות המפלגה הגדולה ביותר בפער של יותר מ-5 מנדטים מהמפלגה השנייה בגודלה. יש?

iknow

New member
לא. הוא מזהם את הפורום.

הוא לא ונדטה או משהו.

toxic2004

New member
אני כאן. תתמודדו עם זה

ואני לא מתכוון ללכת, עד שיתחשק לי, או עד שיתברר לי שאתם אדיוטים מושלמים. המוקדם מן השניים. אני יתערב אתך אם תרצה שקדימה לא תעשה שלום במהלך הקדנציה ובכלל, אם היא בכלל תזכה... ולiknow על ראש הגנב בוער הכובע. מקווה שתבין ומתנצל מראש.

לא דיברו עליך, אתה יודע

דיברו על ונדטה, בנאדם שאף אחד מאיתנו לא מגיע לקרסוליו. בכל אופן, למה אתה לא רוצה להתערב איתי, אם אתה כ"כ בטוח שהציבור לא תומך בקדימה ואולמרט?

למעלה