מי הם ה 30 הנבחרים מהעשיריה השניה ב"קדימה"? מה הם עשו? במה הצליחו? מי מכיר אותם? איך להצביע למפלגה שרובה לא נבחרה אף פעם ולהטיל את בטחוננו בניהול הארץ בידי חסרי ידע וחסרי ניסיון? יש משהו שהם אי פעם עשו?
אבל מצביעים עם ראש בקיר!! מצביעים לאנשים שהולכים לשלוט במדינה שלנו. בכל מובן המילה.."לשלוט"..כן,לרמוס,להרוס,להחריב. טוב די אפשר להבין מה אנ ירוצה לומר פה לא?
אז ניתן לומר שאלו שהיו בכנסת אין להם אף יתרון על אלו שיגיעו עכשיו (מלבד מעט ניסיון). הכנסת האחרונה הוכיחה את עצמה כמושחתת, רוב חבריה לא הצטיינו מבחינת האינטלגנציה שלהם, לא כדאי להזכיר את מספר החקירות... ובהתחשב בכך שרובם של החכים החדשים יבואו במקומם של חכים מהליכוד...
אפשר בפשטות להיכנס לאתר מפלגת קדימה ולהתרשם מהרשימה. אם הפירוט הרב לא מספיק אתה מוזמן לעשות חיפוש על המועמד בגוגל - שם תמצא פרטים נוספים. http://62.219.82.210/55-he/Kadima.aspx רשימת קדימה
לא היית מעדיף שהוא לא יעבור? אגב, אתה באמת מאמין במה שאתה כותב? שמע, הבחירות הן בסה"כ בעוד חודש, אני מציע התערבות - אם קדימה בראשות אולמרט תזכה בבחירות, אתה תעזוב את הפורום, אם לא, אני אעזוב. מה דעתך?
עכשיו, האם אתה מוכן להתערב איתי שאם אולמרט וקדימה יזכו בבחירות אתה תעזוב את הפורום? הנה, אני מקל עליך את התנאים - הם יבחרו להיות המפלגה הגדולה ביותר בפער של יותר מ-5 מנדטים מהמפלגה השנייה בגודלה. יש?
ואני לא מתכוון ללכת, עד שיתחשק לי, או עד שיתברר לי שאתם אדיוטים מושלמים. המוקדם מן השניים. אני יתערב אתך אם תרצה שקדימה לא תעשה שלום במהלך הקדנציה ובכלל, אם היא בכלל תזכה... ולiknow על ראש הגנב בוער הכובע. מקווה שתבין ומתנצל מראש.