למישהו יש מושג

toxic2004

New member
בא נתחיל...

הארץ? ממעריב? מידיעות? מערוץ 2? מישראל 10 ? לא קשה למצוא את הימניים שם.. הם באלפיהם.. דן מרגלית קצת ימינה? מצחיק אבל עצוב!

יעקב אחימאיר? אורי דן?

נכון, הם מיעוט, אבל הם קיימים. הבעיה העיקרית היא בהגדרה של "ימין" ו"שמאל", אם תשאל את הסמנים השמאליים של הפורום מה דעתם על התקשורת, אני בטוח שהם יאמרו, ובאמת יאמינו בכך, שהיא נוטה ימינה.

meitush123

New member
שאלה טובה

זו מפלגה שכל הרעיון שלה הוא אנטי דמוקרטי ואף מריח קלות מפאשיזם. מה הרעיון שלהם בעצם? "תבחרו בנו, אנחנו כבר נדע מה לעשות" הם לא אומרים מה כוונתם ואנשים קונים חתול בשק זה נראה לי פשוט חסר אחריות להצביע למפלגה כזו.

toxic2004

New member
זה כמו להצביע חמאס ולהגיד

תראה את המצע החברתי שלהם, נראה טוב! גם לחמאס יש דרך כמו שאמרו פה כבר!

dima269

New member
איזו דמגוגיה זולה

די קיצוני להשוות תנועה שקוראת להשמדת ישראל בכל דרך, כולל שמוש בטרור למפלגה שאתה בסך הכל לא מסכים עם הרעיון שלה. ואגב יש הסבר מאד ברור לנהירה אחרי קדימה: לאנשים נמאס לראות איך כל ראש ממשלה שנבחר נסחט עי מפלגות קטנות (רוצים ראש ממשלה עם כח) + כל אחד יכול למצוא בקדימה את מה שהוא מחפש + המעבר של האנשים למרכז ושל המרכז שמאלה. והנה יש לך את כל הסוד של קדימה בלי לערב את החמאס.

toxic2004

New member
אתה יודע מה אומרים

סוד כמוס ל...כל המושחתים הצטרפו למפלגה אחת. זה נכון. מפליא לראות שדווקא תומכי קדימה רוצים ממשלה חזקה עם ראש ממשלה שהיה במפלגה שנסחטה על ידי מפלגות קטנות

המממ

אני שוב מזהה אצלך בעייתיות חמורה בלוגיקה. אם כל המושחתים הצטרפו למפלגה אחת, אזי לא יתכנו מושחתים במפלגה אחרת. אם קדימה היא המפלגה אליה הצטרפו כל המושחתים, אזי לא יתכן קיומם של מושחתים במפלגה שהיא לא קדימה. מכאן ששלמה בניזרי, הרב פרץ או כל היחיאל-חזנים למינהם לא קיימים.

toxic2004

New member
מובן שיש מושחתים בכל מפלגה

אבל קדימה מובילה את דגל השחיתות . התקבצו אל המפלגה מושחתים אבל זה לא אומר ששאר המפלגות נהפכו לצדיקים. הם הכי מושחתים הם המובילים ובקרוב נקווה שיהיה להם סוף

תראי,

אני גם לא אוהב יותר מדי את קדימה ואת האופורטוניזם שלה (הגדרה ש*טיפה* יותר מתאימה מפשיזם) ובכל זאת הטענה כאילו המצע שלה נסתר לחלוטין מעצבנת אותי. את באמת לא יודעת מה העמדה של קדימה בנוגע לעתיד השטחים (רמז:אולמרט היה מהוגי תוכנית ההינתקות ושרון הקים את קדימה על מנת להתחמק ממרכז הליכוד המחשק שהתנגד לנסיגות שביצע)? הגיע הזמן שכל המתוסכלים יפסיקו לעשות מהצלחתה של קדימה כזו "חידה". 1.הציבור מעוניין בוחר כמעט ורק על סמך המצע המדיני של המפלגה. 2.הציבור עדין חושש מלהפקיד את השלטון בידי השמאל, שמעורר אצלו אנטגוניזם. 3. הציבור אהד מאוד את שרון. אם נחבר את שלוש הנחות היסוד הללו, אני חושב שנגיע למסקנה ש"קדימה" היא האופציה הטובה ביותר עבור רוב הציבור. ודעתי בעניין כלל לא משנה.

toxic2004

New member
בכלל לא.

קדימה היא מפלגה שמעולם לא נבחרה. וכמות המתפקדים שלה דומה לכמות המצביעים של צומת או אחד המפלגות שלא יעברו את אחוז החסימה.

שמע, בחור

אין לי כח להתווכח עם מי שמעדיף לטמון את ראשו בחול. אתה משול בעיני לאדם התוקע מזלג בשקע כיוון שהוא לא מאמין בקיומו של החשמל. אתה רוצה להתערב או לא?

toxic2004

New member
בכלל לא.

אתה לא ראית ערוץ 10 בזמן האחרון? הם, שהם התשקורת והשמאל חשפו כי בסקרים משקרים. וזה ברור כי אם עם שרון המפלגה זכתה ל39 מנדטים, איך עם אולמרט שלא נבחר אף פעם הם מקבלים 44?

אין בעיה.

אז יש התערבות? הרי הסקרים משקרים, ולא יתכן שאולמרט זוכה לתמיכה כה רבה. אני צודק, אבל מתוקף היותי כסיל אני מתערב איתך בכל זאת ונותן לך הזדמנות לסלק אותי מהפורום. נו, מה אתה אומר?

Dudidud

New member
מאוד יפה

שדעתו של אולמרט היא כזו וכזו.. אך האם אין זו דעתו של שרון ע"פ המפלגה הזו אמורה לפעול? ומה בנוגע לדעתם של חברי הרשימה? כאלה שהתנתקו להתנתקות וכאלה שהיו בעד, כאלה שהתבטאו נגד התנתקויות נוסף וכאלה שבעד, כאלה שאין להם דעה בכלל וכו' וכו'..

תגובה

לא עולה לי בראש כרגע אף חבר קדימה שהתנגד להינתקות (ואני לא מדבר על התבטאות אחת או שתיים), אם יש כאלו, אני מניח שהם בדעת מיעוט. דעתו של שרון גם היא אמורה להיות ברורה למדי אחרי תהליך ההינתקות. אתה מיתמם לשווא, הרי אם לא היית יודע שהדגל העיקרי של קדימה הוא המשך הנסיגה מהשטחים, מתוך שיקולים דמוגרפיים, לא היית מגלה התנגדות כזו חריפה לכל מה שקשור לאולמרט וקדימה. בכל אופן, אני מסכים שבשאר הנושאים שאינם מדיניים, קדימה לא מציעה הרבה. אני לא יודע מה מפלגה בה יושבים יחד פרופ' אוריאל רייכמן ודוד טל יכולה לעשות בפן החברתי, למשל. זו אחת הסיבות שאני לא אצביע לקדימה בבחירות הקרובות.

toxic2004

New member
איך הם ייבחרו?

צריך להצביע להם. קדימה - כן כניעה לטרור!

למעלה